Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Nestale fotke - upload radi, fotke se nisu vratile!

> Zakaj kod tebe zvizdarije po dolar s postarinom u cijeni kostaju 10€? Gdje ce ti dusa aliexpressovska 😂😂😂
2019 09 26
> Tralala0060: > > OrhiZg: > > Admin, curke, žene, majke, kraljice, Krpičarke...kaj je ovo??? > > Uploadam/editiram slike u oglas, a onda se vratim u oglas, a tamo samo 1, a ne svih 5 koliko sam ubacila. > > U čemu je štos??? > Izbrišite stari oglas i napravite novi, vrlo jednostavno. > Opis ionako imate. Tako i radim, sadržaj oglasa je ostao, jedino kod nekih oglasa jednostavno ne prihvaća slike, mada ih prvotno učita.
2019 09 26
> LeSock: > Prekoračila si limit artikala i slika, 14 strana je previše. Nisam :-)
2019 09 26
> cipelitza: > > OrhiZg: > > Admin, curke, žene, majke, kraljice, Krpičarke...kaj je ovo??? > > Uploadam/editiram slike u oglas, a onda se vratim u oglas, a tamo samo 1, a ne svih 5 koliko sam ubacila. > > U čemu je štos??? > Zakaj kod tebe zvizdarije po dolar s postarinom u cijeni kostaju 10€? Gdje ce ti dusa aliexpressovska Draga, duša će nam objema ostati ovdje na Krpicama dok oporavimo oglase...nisam aliexpresovska :-)
2019 09 26
> OrhiZg: > > Tralala0060: > > > OrhiZg: > > > Admin, curke, žene, majke, kraljice, Krpičarke...kaj je ovo??? > > > Uploadam/editiram slike u oglas, a onda se vratim u oglas, a tamo samo 1, a ne svih 5 koliko sam ubacila. > > > U čemu je štos??? > > Izbrišite stari oglas i napravite novi, vrlo jednostavno. > > Opis ionako imate. > Tako i radim, sadržaj oglasa je ostao, jedino kod nekih oglasa jednostavno ne prihvaća slike, mada ih prvotno učita. možda zato što Vam je dio naslovnica slike sa neta??? Ili jer je Vam je naslovnica kolaž od više od dvije slike??? Just saying.... :s
2019 09 27
Nije do toga. I meni se to cesto desava. Moram posebno provjerit svaki oglas. Do krpica je.. i neke mi zna stavit skroz naopacke. I neda se ispravit.. pomaze samo brisanje i ponovno stavljanje :/
2019 09 27
> PretrpaniOrmar: > > OrhiZg: > > > Tralala0060: > > > > OrhiZg: > > > > Admin, curke, žene, majke, kraljice, Krpičarke...kaj je ovo??? > > > > Uploadam/editiram slike u oglas, a onda se vratim u oglas, a tamo samo 1, a ne svih 5 koliko sam ubacila. > > > > U čemu je štos??? > > > Izbrišite stari oglas i napravite novi, vrlo jednostavno. > > > Opis ionako imate. > > Tako i radim, sadržaj oglasa je ostao, jedino kod nekih oglasa jednostavno ne prihvaća slike, mada ih prvotno učita. > možda zato što Vam je dio naslovnica slike sa neta??? Ili jer je Vam je naslovnica kolaž od više od dvije slike??? Just saying.... :s Hvala PretrpaniOrmar....ali nekako mi se čini da bez obzira na sve jednostavno neprihvaća..net ili moje originalne fotke. Ali sve je obro znati :-)
2019 09 27
> MioMao: > Nije do toga. I meni se to cesto desava. Moram posebno provjerit svaki oglas. Do krpica je.. i neke mi zna stavit skroz naopacke. I neda se ispravit.. pomaze samo brisanje i ponovno stavljanje :/ Da, da..i to naopačke...pa ju ja zarotiram, ali opet ništa. I ja mislim da je do MK, nažalost.
2019 09 27
Gledam i ne vjerujem : Lesnina klizni ormar, fotelja , kutni stol.......i to ne sve kod jedne korisnice, nego kod tri. Nakon sve frke, pomislio bi čovjek da će se krenuti u novo oglašavanje s više pameti, opreza i pristojnosti. Jok, isti stari bezobrazluk i bahatluk.
2019 09 27
I crni kožni trosjed ! Oglašen pod modne dodatke i to remene :')
2019 09 27
> gitadevi: > I crni kožni trosjed ! Oglašen pod modne dodatke i to remene :') A evo i u kategoriji ukrasa za kosu i ZARA prozori .. zaboravila je napisat Zara hit prozori, blogerski ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/06d5b5a2caaae610f9c59183c6175a79.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/2fcb821fdfd235dda3fe8653370498c1.jpg)
2019 09 27
:')
2019 09 27
Prozori koji su ujedno i majica, cipele, torba...…. ,:(
2019 09 28
> vedranapv: > Prozori koji su ujedno i majica, cipele, torba...…. ,:( Multipraktik prozori 🤔
2019 09 28
Kad imamo zavjese mora biti i prozor , zar ne? ;)
2019 09 28
1 2 ... 70 71 72 73 74 75 76