Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Nestale fotke - upload radi, fotke se nisu vratile!

> Tomina: > Meni je netko izbrisao sliku mog profila.. Imala sam maloga psica.... Sta je sad ovo? meni je netko obrisao slike artikala...možda dvije "čudotvorke" koje su par dana aktivne....pošalju mail sa glupim textom na eng. loš google translate ukratko varalice. Prijavila sam ih
2019 09 23
Znaci imala sam 13 stranica artikala koji su mi u "omiljenima" i dosta cesto kupim neke stvari iz omiljenih, obrisalo se 11 stranica, znaci nemam pojma uopce sto sam sve stavila. Katastrofa bas sam razocarana.
2019 09 23
> Moncy87: > Znaci imala sam 13 stranica artikala koji su mi u "omiljenima" i dosta cesto kupim neke stvari iz omiljenih, obrisalo se 11 stranica, znaci nemam pojma uopce sto sam sve stavila. Katastrofa bas sam razocarana. ma samo daj vremena curkama da ponovno dignu slike na oglase ili ih ponovno postave. baci pogled tu i tamo na njihov profil.. meni je isto više od pola toga nestalo i mislim da ni neću ponovno uploadati slike do sljedećeg vikenda jer eto, kiša je i ne da mi se ,:)
2019 09 23
Svi koji se osjećaju diskriminirano neka mi se jave pa ću im uključiti usluge, ali ne mogu dati trideset kuna jer nemam te ovlasti.
2019 09 23
Ma nema jace provale od one di otvaracica besmislenih pogledajtekodmene tema pita druge jel citaju prije nego pitaju. 🤣 Frisko nakon sta je i sama otvorila pa obrisala temu o problematici sadrzanoj u ovoj temi ❤️
2019 09 23
Pratim temu od samog pocetka, mislila sam tko ceka- taj doceka (nedjelju i vracanje slika).. no, šta je - tu je Nanovo slikanje odjece koju ne nosimo. Nadam se da ce se i ostale aktivne clanice vratit, izdvojit vrijeme za ponovo slikanje, ovaj put biti mudre i spremiti slike :))
2019 09 23
> LeSock: > > dobrojutro: > > > LeSock: > > > > veedee: > > > > Znači, moramo ponovno stavljati slike? Stare se neće vratiti? > > > Ma daj koja glupa stranica, ja još čekam da mi se vrate slike otprije dvije godine kad je sve nestalo :@ > > ahahaha...upitajte admina kad će i oće li se slike vratit? naravno, pazite da "kad će" bude nakon "oće li" inače bi pitanje izgledalo glupo...:) > Naravno da budem. I još ću prijaviti stranicu jer se osjećam diskriminirano što nisam dobila 30 kuna u novčanik :') možda nisu imali sitnog, pa još vataju mrkog međeda po Lici:) Blago vama, sad uz slike možete postavljat i pitanje kad će i oće li pare...to je najmanje narednih 20 stranica aktivnosti:)
2019 09 23
> Admin2nd: > Svi koji se osjećaju diskriminirano neka mi se jave pa ću im uključiti usluge, ali ne mogu dati trideset kuna jer nemam te ovlasti. Samo šala, znam pročitati obavijest za razliku od nekih ;)
2019 09 23
Ne mogu vjerovati, već nekoliko sati nitko nije pitao "kad će se vratit slike" i "di su moji novci" ,:)
2019 09 24
Po oglasima obrisala stare slike koje se ne vide i ucitala druge nije neki problem jer imala sam sacuvane slike 💪. Moram pohvalit brzinu ucitavanja ako ovako ostane odlično 😊
2019 09 24
Znači ništa od vraćanja slika...super... Sad traži prvo robu, a onda slikaj opet, i gle, možda se opet ponovi ista priča, pa sve nestane....😂
2019 09 24
Najbolje bi bilo kada bi svaka korisnica bila ogranicena na 2 stranice artikala. Onda bi dobro promislile sto bi stavile i mogle bi se vise potruditi objasniti o artiklu, te ga detaljnjije poslikati. Lakse bi bilo i kontrolirati oglase..te preglednije i ugodnije kupcima. Kad vidim u nekih 125 stranica, sa samo jednom mutnom slikom i sturim opisom...zamanta mi se. Ovaj bug je super dosao.
2019 09 24
Vec su pocele sa glupostima na krpicama: ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/6e5b31700939d200e78e3b13063a58cb.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/dde0acb225e8a58df60dc0ec40890792.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/13fefb5a42e6b1c4e42a52bd2bad0998.jpg)
2019 09 24
Ove zadnje dvije uplakane zbog slika isto imaju lažne tagove. Nije mi jasno, dokle ide ta glupost? A ova gore je zaslužila blok.
2019 09 24
> Brdosuza: > Najbolje bi bilo kada bi svaka korisnica bila ogranicena na 2 stranice artikala. > Onda bi dobro promislile sto bi stavile i mogle bi se vise potruditi objasniti o artiklu, te ga detaljnjije poslikati. > Lakse bi bilo i kontrolirati oglase..te preglednije i ugodnije kupcima. > Kad vidim u nekih 125 stranica, sa samo jednom mutnom slikom i sturim opisom...zamanta mi se. > Ovaj bug je super dosao. 2 stranice?! Nedaj boze! 😱😱😱 Nisam jos ni krenula sa zimskim i sa tenisicama jer popravljam stetu, al samo 2 stranice obuce imam 🙈
2019 09 24
1 2 ... 67 68 69 70 71 72 73 ... 76