Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Nestale fotke - upload radi, fotke se nisu vratile!

ujutro je upload radio, ali valjda ima pada stranica jer svi pokusavaju uplodati svoje slike..... u od 5-8 je radilo normalno..... jos 3 strane imam za uploadti a 4 vec jesam ujutro.... polako strpljenja ..sutra nastavljamo
2019 09 23
Slike mogu učitatai,ali ne mogu spremiti oglas.🥴
2019 09 23
Kaj ovdje nitko ne dela? Svi su doma i dižu oglase? O Bože dragi :') :')
2019 09 23
Ne radi ni meni... :|
2019 09 23
> vedranapv: > > cipelitza: > > > Admin2nd: > > > A baš mene u hdzovce, mislim jao. > > > Radi upload, ali je usporen jer su korisnici prionuli. > > Kako dizu slike s neta i tagiraju sve svakako, mos odstrelit bar pola od tih 13 iljada, ae > A baš, evo...ubaciš Zara u tražilicu, moš' izbrisat 2/3 oglasa, lažni tagovi, slike s neta, > čak je i tepih Zara, Mango Slažem se.. dobro su prionule na lažno tagiranje i slike s neta.. nije ni čudo što opet sve šteka
2019 09 23
Znaci jucer, u nedjelju, je radilo super, a u ponedjeljak ujutro steka jer previse ljudi stavlja slike? Nekak mi to ne drzi vodu al ajde.. nije da imamo drugog izbora :D
2019 09 23
> Tanči14: > Kaj ovdje nitko ne dela? > Svi su doma i dižu oglase? > O Bože dragi :') :') U ovoj državi je prilično nezaposlenih. Imate problema s tim? To Vam je smiješno? Meni su osobno puno zanimljiviji oni koji rade, a imaju vremena budno pratiti događanja na forumu i dežurati na istom 24 h na dan. U čemu je razlika?
2019 09 23
> Pavlaa: > > vedranapv: > > > cipelitza: > > > > Admin2nd: > > > > Radi upload, ali je usporen jer su korisnici prionuli. > > > Kako dizu slike s neta i tagiraju sve svakako, mos odstrelit bar pola od tih 13 iljada, ae > > A baš, evo...ubaciš Zara u tražilicu, moš' izbrisat 2/3 oglasa, lažni tagovi, slike s neta, > > čak je i tepih Zara, Mango > Slažem se.. dobro su prionule na lažno tagiranje i slike s neta.. nije ni čudo što opet sve šteka Slazem se. Nisam ocekivala ovu situaciju danas ujutro, ali ocito neke Mk dozivljavaju kao posao (pitam se zasto) pa su se potrudile uraniti 😊
2019 09 23
Ja sam se i bojala da će zbog silne "gužve" i navale na stranicu opet doći do ovoga. Sve stoji! Ništa se ne može raditi na stranici, a nezadovoljstvo korisnica, i to potpuno opravdano, samo eskalira! Mnogi od nas pokazali su itekakvo strpljenje, šutke čekali oporavak stranice, uploadali satima sve nestale slike i oglase, ali ovo sada je stvarno više nego previše! Dokle i zašto opet ???
2019 09 23
Ako je adminka plaćena da radi možda pet-šest sati tjedno, nema šanse da će brisati krivo taggane oglase. Nije problem u adminu, nego u vlasnicima. Znam kakav je osjećaj kada si prenositelj poruke u kojoj je pošiljatelj s pravom isfrustriran, a primatelj se pravi blesav. Htjela bih nekako uputiti kritiku vlasnicima stranice, no nemam pojma kako. Zna li tko?
2019 09 23
Ni kod mene niti jedne ima vec duze vrijeme šta se to događa sa ovom stranicom... A staviti novu sliku za objavu da nešto prodajes isto nemoguća misija
2019 09 23
Kako odjednom žene koje nemaju posao postanu krivci i za nemogućnost stavljanja slika na stranici??????Stvarno ste mi vrh ]:( Ima nas i koji radimo,pa vidi sad bezobrazluka,imamo slobodan dan,ili smo na godišnjem,jer su neki drugi,više zaslužni građani,bili na godišnjem kad je bilo vrijeme za ljetovanje.........
2019 09 23
> MioMao: > Znaci jucer, u nedjelju, je radilo super, a u ponedjeljak ujutro steka jer previse ljudi stavlja slike? Nekak mi to ne drzi vodu al ajde.. nije da imamo drugog izbora :D Ja bih rekla da je ponedjeljak ujutro na poslu, prvo kava i krpice ;)
2019 09 23
> oldtajmerka: > > Tanči14: > > Kaj ovdje nitko ne dela? > > Svi su doma i dižu oglase? > > O Bože dragi :') :') > U ovoj državi je prilično nezaposlenih. Imate problema s tim? To Vam je smiješno? > Meni su osobno puno zanimljiviji oni koji rade, a imaju vremena budno pratiti događanja na forumu i dežurati na istom 24 h na dan. > U čemu je razlika? Svađali biste se? Sorry, kriva adresa. Btw. u ovoj državi ima puno više radnih mjesta nego nezaposlenih.
2019 09 23
> 2nducan: > Kako odjednom žene koje nemaju posao postanu krivci i za nemogućnost stavljanja slika na stranici??????Stvarno ste mi vrh ]:( Ima nas i koji radimo,pa vidi sad bezobrazluka,imamo slobodan dan,ili smo na godišnjem,jer su neki drugi,više zaslužni građani,bili na godišnjem kad je bilo vrijeme za ljetovanje......... Pa naravno, ima nas svakakvih. Ja sam se oglasila kao nezaposlena jer to jesam. Ne moram nikome polagati račune zbog toga kad ću dizati oglase ili neću. Isto kao i Vi koji imate slobodne dane, možda ste u mirovini, danas nemate fakulteta, škola je možda poslijepodne itd. I sad si zaposleni sa radnog mjesta dopuštaju nas prozivati jer nemamo pametnijeg posla. A koliko ja primjećujem masa zaposlenih na plaćama ima svakodnevno dežurstvo na ovom forumu. Malo besramno ako mene pitate.
2019 09 23
1 2 ... 64 65 66 67 68 69 70 ... 76