Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Dubai - Maldivi putovanje?

Pozdrav cure! Zanima me je li itko bio na ovom putovanju? Kako ste isle - same organizirale ili preko agencija? Koju agenciju preporucujete jer vidim da ima dosta koje nude navedene lokacije, i slicne su cijene pa ne mogu odluciti. U kojem terminu je najbolje ici (planiram na zimu). Ili ako je netko bio samo u Dubaiu da isto piše dojmove. Hvala!
2019 09 17
bila na oboje, obrati pažnju da je na Maldivima zima high season pa cijene mogu biti i do 50% više....u pravilu su niže od kraja travnja...dubai zimi je ok (tamo smo već domaći jer idemo barem 1-2 godišnje) uvijek sve sami organizirmoi - nikada ne idemo preko agencija gdjegod da idemo, a svako malo smo u muvingu i već smo proputovali dosta :')
2019 09 17
kod Maldiva je jaaako bitno čitati sitna slova što je uključeno u cijenu, jer s obzirom da je jedan resort/jedan otok, cijene su abnormalno visoke ako se ne ide all inclusive (a i tada neki idu zamuljati pa npr. stave da vam voda ili kava nije uračunata te vam istu naplate oko 6-20$)
2019 09 17
> PretrpaniOrmar: > kod Maldiva je jaaako bitno čitati sitna slova što je uključeno u cijenu, jer s obzirom da je jedan resort/jedan otok, cijene su abnormalno visoke ako se ne ide all inclusive (a i tada neki idu zamuljati pa npr. stave da vam voda ili kava nije uračunata te vam istu naplate oko 6-20$) Koliko dugo ste bili i trosak ako nije tajna?
2019 09 17
Na Maldivima smo bili 6 noći/7 dana u resortu s 5 zvjezdoca. All inclusive plan (dakle sva hrana i sva pića su nam bili uključeni, + 2 izleta i sva oprema za snorklanje, kajak...). Naš resort je bio malo dalji pa smo nakon sletanja na glavni aerodrom morali još ići sa sea plane-om (neki resorti su bliži pa se ide gliserom, do daljih se ide malim avionom). Uglavno sveukupno nas je izašlo 32.000 kn (to je bez avionskih karata do tamo) za dvoje.
2019 09 17
mi smo bili u ovom https://www.atmosphere-kanifushi.com/ a za Dubai - šta god te zanima, pitaj - tamo sam 'ko doma :')
2019 09 17
Ajme meni 32k??? :,'( Po agencijama su cijene oko 7-10 000 za 7-9 dana, ukljucujuci i stanku u Dubaiju. Plus oko 3000 zrakoplovne pristojbe. Sad mi nije jasno zasto je tako jeftino preko agencija?
2019 09 17
pa pogledajte što vam je u toj cijeni - samo noćenje, polupansion ili nešto treće....onda odete na stranice hotela/resorta i pogledate koliko naplaćuju ono što vam nije uključeno u cijenu :') i da se razumijemo - nije sve na maldivima 30.000 ali mi smo htjeli u 5 zvjezdica i da ima super recenzije - šta da kažem koliko su drugi, ako je ovaj bio među povoljnijima :) mi smo jako dobro pogledali sve na tržištu---- sam smještaj nije toliko skup, može se naći povoljno, ali ponavljam - treba biti JAKO oprezan kada se čita što je sve u toj cijeni a što nije...
2019 09 17
našli smo mi i za 10.000 sa doručkom, ali kad smo vidjeli koliko naplaćuju običnu vodu, kavu, cugu, obrok....nagrebe se to lako, jer tamo nema pitke vode iz slavine, a na tim temperaturama se jaaako ožedni :s znaju oni jako dobro što rade...
2019 09 17
> traplord: > Ajme meni 32k??? :,'( 30.000 kn za DVOJE, sa hranom koliko želimo, i koktelima 0-24 koliko želimo...i ne zaboravite da je to muslimanska zemlja i ne možete ponijeti svoju cugu/hranu ;) sve na aerodromu uzimaju...
2019 09 17
ne znan ništa o ovome, ali bi uživala čitat putopise PrenatrpanogOrmara...možda neka putopisna tema na forumu?Mnogima je zanimljivo, a vaš način ej interesantan, a činjenice korisne..pa možda i neke druge cure imaju zanimljivih putopisa za podilit..Više mi dojadile one udarne teme kad će fotke i di su fotke...
2019 09 29