Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Cistac za prozore Vileda

Pozdrav, ima li koja od vas ovaj cistac za prozore? Mozete mi objasniti kako funkcionira ciscenje njime (koji je princip ciscenja) i je li ucinkovit? Vec sam ocajna sto se tice tog ciscenja prozora jer ih imam jako puno i sama pomisao na pranje prozora mi stvara nervozu heheh 😅😁 (Ne mogu stavit slike da vidite na koji model mislim)
2019 09 17
https://www.mall.hr/cistaci-prozora/vileda-akumulatorski-cistac-za-prozore-windomatic Evo link
2019 09 17
Imam ga neke dvije godine. ja sam zadovoljna, pošto imamo jako puno prozora...i još živim uz prometnu ulicu. Prvo perem prozore s jarom i toplom vodom, a zatim sa stakloperom i viledom. Ona zapravo usisa stakloper i vodu. Povremeno moraš obrisat gume jer može ostaviti fleke na donjem rubu stakla.
2019 09 17
> ProudMary: > Imam ga neke dvije godine. ja sam zadovoljna, pošto imamo jako puno prozora...i još živim uz prometnu ulicu. > Prvo perem prozore s jarom i toplom vodom, a zatim sa stakloperom i viledom. > Ona zapravo usisa stakloper i vodu. Povremeno moraš obrisat gume jer može ostaviti fleke na donjem rubu stakla. Znaci dobra je to stvarcica. 😀 A recite mi jel ima gdje ovako u nekoj trgovini za kupiti ili samo na web shopovima?
2019 09 17
Meni je super jer mi je stvarno mrsko prati prozore, samo zato jer ih imam puno. Dečko mi je kupio u Mulleru za 40eur. Ima Vam i Karcher takvog čistača za prozore, vidjela sam u Bauhausu.
2019 09 17
> ProudMary: > Meni je super jer mi je stvarno mrsko prati prozore, samo zato jer ih imam puno. > Dečko mi je kupio u Mulleru za 40eur. > Ima Vam i Karcher takvog čistača za prozore, vidjela sam u Bauhausu. Super, hvala vam, u svakom slucaju kupujem pod obavezno 😀
2019 09 17
Ako nije nužno da bude Vileda,imam ja Daewoo,novi zapakiran
2019 09 18
> leptiricaMo: > Ako nije nužno da bude Vileda,imam ja Daewoo,novi zapakiran Narucila sam Vileda cistac danas, hvala na ponudi. 😀
2019 09 19
Stigao je moj cistac i isprobala sam odmah, super je stvarno, vrijedi svake kune. 😎
2019 09 24
Drago mi je da ste zadovoljni...ja si ne mogu zamislit da perem prozore ičim drugim x-)
2019 09 28