Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Razlijepljene cipele i jedna bezobrazna korisnica

Nakon što sam jučer podigla razlijepljene cipele, i požalila se, zatražila povrat, nakon odgovora da povrat ne vrši, ostavila sam povratnu, evo koju sam povratnu dobila. Evo povratne: Ne preporučam suradnju s dotičnim!!! Prvo, uplatila je manji iznos od onog što je trebala. I ne, nisam pravila drame i niti riječi rekla i onda kad su gležnjače došle kaže da su odlijepljene (nove, saljem slike po potrebi!! jer se slike ne mogu učitati). A očiti je da nisu odlijepljene nego se vidi ljepilo koje spaja petu i kožu!!!! Želi povrat iako to ne radim, jasno je naznačeno na profilu. Prijeti, vrijeđa i stavlja na crne listu umjesto da je pokušala riješiti to kao čovjek (jer sve se možemo dogovoriti, sve, osim kad je netko bezobrazan). Dno!!!
2019 09 19
Dana85 Meriemica prije 1 sat Ne preporučam suradnju s dotičnim!!! Prvo, uplatila je manji iznos od onog što je trebala. I ne, nisam pravila drame i niti riječi rekla i onda kad su gležnjače došle kaže da su odlijepljene (nove, saljem slike po potrebi!! jer se slike ne mogu učitati). A očiti je da nisu odlijepljene nego se vidi ljepilo koje spaja petu i kožu!!!! Želi povrat iako to ne radim, jasno je naznačeno na profilu. Prijeti, vrijeđa i stavlja na crne listu umjesto da je pokušala riješiti to kao čovjek (jer sve se možemo dogovoriti, sve, osim kad je netko bezobrazan). Dno!!!
2019 09 19
Evo da vidite i tko je korisnica. Da ne pričam o komunikaciji dotične. Stavljam razgovor (bez osobnih podataka). ALI, ako nakon kupnje artikla koji ni blizu nije kao opisan dobijem ja, kupac, odgovor da sam DNO, (da, osoba koja je to napisala je profesorica hrvatskog jezika), zapitala sam se tko odgaja našu djecu u školama. Došlo mi je ZLO.
2019 09 19
Administratorica je obaviještena, slike ću staviti kad stranica proradi. Dotad mogu zainteresiranima poslati mailom.
2019 09 19
Fotke možeš uploadati na neku stranicu namijenjenu tome pa ovdje staviti link
2019 09 19
> Meriemica: > Evo da vidite i tko je korisnica. Da ne pričam o komunikaciji dotične. Stavljam razgovor (bez osobnih podataka). ALI, ako nakon kupnje artikla koji ni blizu nije kao opisan dobijem ja, kupac, odgovor da sam DNO, (da, osoba koja je to napisala je profesorica hrvatskog jezika), zapitala sam se tko odgaja našu djecu u školama. Došlo mi je ZLO. Meriemica sjećam vas se iz jedne naše suradnje, žao mi je što imate ovako neugodno iskustvo :-( na žalost i žena s kojom sam se ja našla u sporu oko jedne haljine isto je tvrdila da je profesorica hrvatskog jezika i radi u školi, doduše ova moja je tvrdila i da ima dva fakulteta završena ali sve to eto na žalost nije joj pomoglo da postupi ispravno jer nije bitan fakultet nego čovjek
2019 09 19
Hvala :) drago mi je da ste se javili baš Vi :). Evo, odmah čovjek padne u depresiju i najedanput se čudi kolika je ljudska bezobraština. Od preko 500 suradnji, moralo je. Ali, odsad više neću tu kupovati, nikad. Zbog takve razine. Hvala, Irena, Vi ste dokaz da ima i dobrog. Sjećam se situacije u kojoj ste mi pomogli više nego itko. :)
2019 09 19
https://www.njuskalo.hr/zenske-cizme/gleznjace-spornom-petom-oglas-29540539
2019 09 19
Hvala, kroasan. dakle, peta se može stisnuti u tih mm i pola rupe i onda se ljepilo stisne. onda kad ju otpustite, kloca. :)
2019 09 19
Ispričavam se na malom slovu, ipak sam neuka i zadrta.
2019 09 19
prije 16 minuta Dana85 Oglas nije bio izbrisan!!! Tek kad sam poslala je bio izbrisan. Jedino tko može izvrsiti povrat, sam ja!!!!!! Nikakav admin, nitko!!!!!! Nema zog zakona ni ničega, kako vam to nije jasno. Riješavate sa mnom a ne s adminom. Čemu ove prijetnje, čemu??!!?!???
2019 09 19
Očito nema zakona za nas prevarene i ona to zna.
2019 09 19
EVO PRIČE OTPOČETKA: Dana85 Poslano prije 7 dana, 14:40 Meriemica Super 😃 hvala puno!!! prije 7 dana, 14:59 Meriemica A, vidim podatke gore, idem sad uplatiti prije 5 dana, 10:05 Meriemica Krivo sam poslala, oprostite 😃 stranica je štekala prije 4 dana, 10:05 Dana85 Sve u redu. 😊 prije 3 dana, 12:55 Meriemica Podigla sam danas gležnjače, ali razlijepljene su (jedna peta viče, jedna vrlo malo). Možda stavrno niste vidjeli, ne vidi se možda odmah, ali je u pitanju dosta velika stvar. Mogu Vam to poslikati i poslati na viber ili mail pošto stranica ne radi da vidite. Ne mislim to nositi postolaru, u Križevcima ga ni nemamo, a i dodatno bi me koštalo. Savjetujem da Vam ih vratim natrag, a poštarinu sam čak voljna podijeliti, jer ne vidim drugo rješenje. Javite mi se pa da vidimo što Vi mislite o svemu. Nažalost, trenutno ovamo ne mogu staviti slike. prije 14 sata Meriemica Piše da ne radite povraze, ali nije mi palo na pamet pitati jesu li razlijepljene jer ne bih tako nešto stavila u prodaju prije 14 sata Dana85 Zaista ne znam o čemu je riječ jer su gležnjače kao nove (nošene jednom) pa mi pošaljite slike na mail [email protected] prije 14 sata Meriemica Može, vidi se da su očuvane, koža i ostalo, ali je razlikrpljen spoj s petom, kao da bi se moglo dalje odlijepiti. prije 14 sata Meriemica Poslala sam. Ne kažem da nije moglo promaknuti, stvarno. Ali ja to nemam gdje popraviti, a ne mislim ih baciti ili da stoje. Vidite pa se dalje čujemo. Slikano je izbliza, jasno Vam bude. prije 14 sata Dana85 Meni to izgleda samo kao trag ljepila. Da je neki problem s njima, skuzila bi. Zao mi je, povrat ne radim. prije 13 sata Meriemica Nije trag ljepila, rupa je. Između je otvor. Napracite povrat ili ću javiti administratoru prije 4 sata Meriemica Sad mi se već čini da ste znali prije 4 sata Meriemica Ostavila sam Vam povratnu. Javit ću se administratorici o staviti tu na forum ako se ne predomislite.
2019 09 19
Meriemica Javit će Vam se administratorica, uputila sam joj progovor prije 4 sata Meriemica I slike 😃 prije 4 sata Meriemica Riješite ovo kao čovjek, da ne moram ići dalje, vjerujte mi da budem, i Vi biste u istoj situaciji. prije 4 sata Meriemica Nemojte se sramotiti za jedne cipele i 120 kn. Ja ću Vam ih rado i besplatno poslati. prije 4 sata Dana85 Zar stvarno? Vi ćete meni tu prijeti? Vi ćete meni prijeti??! Sramotiti se za 100 kn??? Sto kuna?? Mogle smo ovo rijesit na fin i korektan način kao ljudi, ali vi očite niste!!! Mogli ste vratit cizme, a vi meni tu prijavljujete. Prijavljujete za šta, kome?????????????? prije 2 sata Dana85 A to šta ste vi meni uplatili manje, kome da ja vas tužim, da vas stavim na crnu listu možda???????? Čizme su 130, poštarina je 20 kn. A ja sam šutila!!!!!!! A kao nije bilo namjerno, jedna od onih mudrica. prije 2 sata Meriemica Mogla sam vratiti - rekli ste da ne vršite povrat prije 2 sata Meriemica Uplaćeno Vam je 140 kn. Koliko se sjećam, čizme su bile 120. Oglas je izbrisan. prije 2 sata Meriemica Ako ste voljni za dogovor, uplatite 140 kn. Koliko sam ja Vama. Ja danas šaljem potvrdu o slanju na Vaš mail. I brišem povratnu ako uspijemo doći do dogovora. prije 2 sata Meriemica Admin - artikl ne odgovara opisanom. Dobila je slike. Ako nešto ne valja, povrat se mora izvršiti. prije 2 sata Meriemica Mogli ste reći, ja bih još 10 kn uplatila ako su bile 130. Oglas je, nažalost, bio izbrisan, a imala sam više uplata taj dan. prije 2 sata Dana85 Oglas nije bio izbrisan!!! Tek kad sam poslala je bio izbrisan. Jedino tko može izvrsiti povrat, sam ja!!!!!! Nikakav admin, nitko!!!!!! Nema zog zakona ni ničega, kako vam to nije jasno. Riješavate sa mnom a ne s adminom. Čemu ove prijetnje, čemu??!!?!??? prije 2 sata Meriemica Vaš tekst - Riješavate sa mnom a ne s adminom. Čemu ove prijetnje, čemu??!!?!??? - Kako da riješim s Vama ako niste voljni rješavati?
2019 09 19
Ima i prvi dio gdje su osobni podaci, moja slika uplate i njena potvrda o slanju.
2019 09 19
1 2 3