Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Smatrate li ovo ocuvanim? Imam li pravo na povrat?

Korisnica je sama napisala da ce ostaviti neutralnu nakon sto dobije povrat. I ja sam isto napravila sa sandrlje nakon sto sam dobila svoj povrat. I jakna nije preprodana nigdje
2019 10 24
Gospodo, ja se s vama natezati necu. Screenshot sve i idem pravac policija, pa se vi s njima natezite.
2019 10 24
> cipelitza: > > Minnie: > > Molim dotičnu da se drzi dogovora i promijeni negativnu u neutralnu > Jos nisi zavrsila karijeru, mini. Predstoji ti vratiti novce sandrlje. Za jaknu koju si na prevaru dobila besplatno i preprodala. Dugujes joj iznos koji ti je uplatila, cisto da se ne zbunis. Nista ja nisam dobila na prevaru, ko ne vjeruje mogao je doci posnjofati jaknu. Pa cak sam se i samoj sandrlje ponudila da joj o svom trosku vratim nazad. Tako da vas molim da to vise ne povlacite.
2019 10 24
> Minnie: > > Winxica: > > > Minnie: > > > Molim dotičnu da se drzi dogovora i promijeni negativnu u neutralnu > > Minnie, pa koji je Vama jarac? > > Kakva neutralna? > > Neutralna je kad nije došlo du suradnje, a ovdje je do suradnje došlo i te kak....i to toliko ružne suradnje s Vaše strane da bi Vam ja kao kupac spičila i dvije negativne. > Korisnica je sama napisala da ce ostaviti neutralnu nakon sto dobije povrat. I ja sam isto napravila sa sandrlje nakon sto sam dobila svoj povrat. I jakna nije preprodana nigdje Korisnica ti uz negativku ko kucu i ponovno stavljanje na crnu listu, izmedju ostalog i zbog ovog bijednog objavljivanja njenih podataka, duguje samo kontaktirat admina da te rokne na ovom profilu. Ti dugujes povrat novca korisnici sandrlje. Koju si pokusala oblatiti, kojoj si ucjenom i lazima izmuzla povrat i ciju si jaknu dalje preprodala.
2019 10 24
> Minnie: > > cipelitza: > > > Minnie: > > > Molim dotičnu da se drzi dogovora i promijeni negativnu u neutralnu > > Jos nisi zavrsila karijeru, mini. Predstoji ti vratiti novce sandrlje. Za jaknu koju si na prevaru dobila besplatno i preprodala. Dugujes joj iznos koji ti je uplatila, cisto da se ne zbunis. > Nista ja nisam dobila na prevaru, ko ne vjeruje mogao je doci posnjofati jaknu. Pa cak sam se i samoj sandrlje ponudila da joj o svom trosku vratim nazad. Tako da vas molim da to vise ne povlacite. Mini, iskamcila si povrat za jaknu oklevetavsi prodavacicu i artikl. Koji si preprodavala kao nov i bez mana. Dugujes zeni povrat novca. Puni iznos.
2019 10 24
nije preprodana jer ste uhvaćeni na djelu :D da se razumijemo, nećete vi meni vraćati ništa ali ne možete uspoređivati našu suradnju sa suradnjom koju ste imali s Ashley
2019 10 24
Da kontakiram muza i prijatelje, sta mislite? Bude li se opametila?
2019 10 24
> AshleyAstrid: > Da kontakiram muza i prijatelje, sta mislite? Bude li se opametila? Murju. Za njenu pamet ne brini, brini za posljedice onoga sto je napravila tebi.
2019 10 24
Policiju svakako, dokazi su spremni.
2019 10 24
Gospodini podaci su maknuti, neka se maknu i moji. Hvala i dovidenja svim glupacama koje nemaju pametnijeg posla nego prozivati i vrijedati nekoga s kim uopce suradivali nisu. A tebi sandrlje posebno sretno s daljnjom prodajom smrdljive nikotinske robe.
2019 10 24
> Minnie: > Gospodini podaci su maknuti, neka se maknu i moji. Hvala i dovidenja svim glupacama koje nemaju pametnijeg posla nego prozivati i vrijedati nekoga s kim uopce suradivali nisu. A tebi sandrlje posebno sretno s daljnjom prodajom smrdljive nikotinske robe. Mini, sta god ti nastavila pisati, jedno si dokazala upravo ti, bez icije pomoci - prevarant si i kao kupac i kao prodavac. Svaka cast, vecina ih se zadrzi u samo jednoj kategoriji.
2019 10 24
> Minnie: > Gospodini podaci su maknuti, neka se maknu i moji. Hvala i dovidenja svim glupacama koje nemaju pametnijeg posla nego prozivati i vrijedati nekoga s kim uopce suradivali nisu. A tebi sandrlje posebno sretno s daljnjom prodajom smrdljive nikotinske robe. Evo suze mi klize čak niz leđa kaj me tam neka Minnie svrstala u kategoriju glupača :') :') :') :') Da, da...lakše je oplesti po drugima, vrijeđati i biti vulgaran, a ne priznati grešku i ispričati se. Jadno da jadnije ne može biti.
2019 10 24
Kao šlag na tortu,spičila joj je i negativnu.....
2019 10 24
Tako je, jos sam i "zasluzenu" negativnu dobila jer sam ispala krajnje neugodna i bezobrazna. Po njenim rijecima.
2019 10 24
> AshleyAstrid: > Tako je, jos sam i "zasluzenu" negativnu dobila jer sam ispala krajnje neugodna i bezobrazna. Po njenim rijecima. Kontaktirajte adminku da obriše negativnu i da blokira ovu osobu.
2019 10 24
1 2 ... 4 5 6 7 8