Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Treći poslani Tisak paket gratis, kako?

> _Smajlica_: > > AshleyAstrid: > > Svasta, onda ne znam. Znam da sam veliku kutiju opet platila 30kn jer im je istekla ta akcija besplatne kutije 🤷 > Opet varaju :@ > Cure, jel vi ne gledate račun? pa ne možete platiti više nego što piše na računu... > ako vam naplati više, inzistirajte da vam vrati razliku do one koja piše na računu....pa zauzmite se za sebe, ako ona ne zna, e pa neka nauči....makar drugi ljudi stajali oko vas, vi još nju našpotajte kako može radit posao kojeg nema pojma.. Na racunu mi stoji 30kn jer sam kupila paket prije i imala sam barkod kojeg se skinira da se skine s racuna cijena kutije. Zena s tiska mi je ladno rekla da je to akcija od proslog mjeseca i da joj barkod ne prolazi vise. Nisam pratila stvarno dokle traje to s kutijama, znaci zaj***** me. ne vjerujem , ovo jos dozivila nisam :@
2019 12 05
> AshleyAstrid: > > _Smajlica_: > > > AshleyAstrid: > > > Svasta, onda ne znam. Znam da sam veliku kutiju opet platila 30kn jer im je istekla ta akcija besplatne kutije 🤷 > > Opet varaju :@ > > Cure, jel vi ne gledate račun? pa ne možete platiti više nego što piše na računu... > > ako vam naplati više, inzistirajte da vam vrati razliku do one koja piše na računu....pa zauzmite se za sebe, ako ona ne zna, e pa neka nauči....makar drugi ljudi stajali oko vas, vi još nju našpotajte kako može radit posao kojeg nema pojma.. > Na racunu mi stoji 30kn jer sam kupila paket prije i imala sam barkod kojeg se skinira da se skine s racuna cijena kutije. Zena s tiska mi je ladno rekla da je to akcija od proslog mjeseca i da joj barkod ne prolazi vise. > Nisam pratila stvarno dokle traje to s kutijama, znaci zaj***** me. ne vjerujem , ovo jos dozivila nisam :@ Onda je očito bila lijena očitat taj barkod, nego joj je bilo lakše reći ne vrijedi to više i gotovo... Joj, stvarno dok čitam tu kakvih sve djelatnica na Tisku ima i na kakve sve ideje dolaze.... Ja stvarno imam sreću da na mojem Tisku (a imam samo 1 u gradu) sve 3 djelatnice su super, izlaze u susret i upućene su u sve...
2019 12 05
A ja sam se upravo vratila s tiska i nisam dobila nikakvu karticu niti mi je itko do sada rekao za tu akciju, ovo mi je prvi glas od vas. 😳
2019 12 05
Ni meni neki dan nije rekla za tu karticu ali sam ja procitala ovdje i trazila ju pa mi je onda dala. Odi sa racunom nazad pa trazi
2019 12 05
Zvala sam danas Tisak i rečeno mi je da djelatnica to mora znati ili mora nazvati voditeljicu. Ako tad ne krene, neka zovem Tisak službu odmah na licu mjesta. Uglavnom, na Tisku predajemo ta 2 sačuvana računa kao dokaz i pravdanje teti za nenaplaćeno slanje paketa.
2019 12 05
> AshleyAstrid: > Na racunu mi stoji 30kn jer sam kupila paket prije i imala sam barkod kojeg se skinira da se skine s racuna cijena kutije. Zena s tiska mi je ladno rekla da je to akcija od proslog mjeseca i da joj barkod ne prolazi vise. > Nisam pratila stvarno dokle traje to s kutijama, znaci zaj***** me. ne vjerujem , ovo jos dozivila nisam :@ Bar code koji ste dobili prilikom kupnje vrijedi 30 dana, možda vam je prošao taj rok, ili gđa. na Tisku uopće nije ubacila code. I nije nikakva akcija, nego formalni cjenik koji vrijedi od 15.10 do daljnjega. Trenutna kcija je jedino ovo na 2 poslana paketa 3.gratis.
2019 12 05
Moguce je da nisu dobile dovoljan broj kartona. I moj tisak ih je dobio nekoliko samo. Ne mora znaciti da su djelatnice odvratne i da ih treba "pospotati". Moze se lijepo pitati pa bi mozda djelatnice lijepo i objqsnile i potrudile se. Po pitanju akcija i kodova itd ne mijenjaju djelatnice kako im padne na pamet to nego ovi iz Zagreba. :)
2019 12 05
Ja sam shvatila da je važno imati 2 računa. Na kartonu nema bitnih informacija.
2019 12 05
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/bb283f93c6da7be8fb971587afc00f44.jpg)
2019 12 05
Bar kod je na svakom kartončiću isti...
2019 12 05
Na tom kartoncicu je kod, koji kad teta skenira racun ispadne 0. Samo naplati kutiju i to je to Sretno
2019 12 05
Super... hvaaalaaa 🥰
2019 12 05
Ćorak ponovo... platila sam sve. Druga teta, drugi Tisak, drugi pokušaj. Zatekla ju da priča na mobitelu o nekom problemu... Reče da ne može ništa jer je pokušala nekome prije mene napraviti gratis slanje... Cijeli sistem joj se poremetio...
2019 12 05
> jackrussel: > Ja sam shvatila da je važno imati 2 računa. > Na kartonu nema bitnih informacija. Morate imati 2 računa u tom kartonu. Treće slanje je gratis ali plaćate kutiju.
2019 12 05
> jackrussel: > Ćorak ponovo... platila sam sve. > Druga teta, drugi Tisak, drugi pokušaj. > Zatekla ju da priča na mobitelu o nekom problemu... > Reče da ne može ništa jer je pokušala nekome prije mene napraviti gratis slanje... > Cijeli sistem joj se poremetio... Ova moja teta je meni prvoj radila to i rekla da nece proci. Ja rekla ajmo pokusati, najgore sta se moze dogoditi cu platiti 1. Korak - naplatila mi kutiju i dobila onaj kaucijski kod za kutiju koji nista ne vrijedi (bar ja ne znam sta vrijedi) jer mi L uvijek 27... 2. Korak nakucala paket stavila da imam kutiju 3. Korak skenirala kod s tog kartoncica I dalje je pisao puni iznos 4. Korak zakljucila racun =0kn Sad ova moja nije bas da joj ide, al se potrudila
2019 12 06