Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Dali mi je kozmeticarka napravila dobar tretman ili?

Pozdrav. Imam osjetljivu suhu kozu punu malih mitesera i zeljela sam mehanicko ciscenje lica. Javila sam se jednom poznatom salonu u Zg koji ajmo rec drze neki visoki standard usluga. Rekli su mi da mehanicko cisnjenje istiskivanja nije za mene i da bi se to trebalo odraditi aparatima ( vakuum, mikredermoabrazija itd. ) i da je potrebno vise tretmana. Okej pristala sam napraviti neki prvi tretman po tom sto bi mi trebalo i rađen mi je nekakav enzimatski piling i najvaznije- radiofrekvencija lica. Navodno je ona za smanjenje crvenila lica s kojim imam problema. I okej odrađeno je to, tretman je naplacen 400 kn. Kada je zavrseno, iskreno lice mi je bilo i dalje crveno iako je ona tvrdila da mi je puno bolje. Kada sam dosla doma isla sam istrazivati i vidim da je ta radiofrekvencija zapravo nekakav nekirurski lifting lica- za proizvodnju kolagena i zapravo pise da je nuspojava crvenilo lica. Pa eto da vas pitam dali je ta radiofrekvencija ( ako ju je netko radio ili zna) uopce meni potrebna kod mog stanja koze u vezi problematike ili mi je kozmeticarka htjela uvaliti i tu frekvenciju uz ostrale tretmane kao da mi je potrebna a nije. Sljedeci put me htjela opet naruciti na to ( međutim meni treba nesto za te mitesere i crvenilo) pa sam rekla da cu se javiti jos. Zanima me vase misljenje?
2019 12 29
Otiđi u dermatologa. Po meni radiofrekvencija lica nije ono što bi ti trebalo pomoći.
2019 12 29
Ne znam kakve veze imaju radiofrekvencija i čišćenje lica. Radiofrekvencija se koristi za učvršćivanje kože, lifting, celulit i sl.probleme, prvi put čujem da rješava mitesere. Čišćenje lica se u pravilu radi ili mehanički/istiskivanjem ili ultrazvučnom špatulom.
2019 12 29
Nije ti trebala sama radiofrek. Treba ti mehanicko ciscenje prvo dobar peeling prije svega njega pa tek onda na iducim tretmanima za odrzavanje sve uz pomoc aparata. Koz su malo lijene jer za mehanicko ciscenje su ONE. Te koje se trebaju potruditi a ne aparat 😊 Naruci se negdje gdje slusaju tvoje zelje i uvijete i ispunjavaju ih. Tvoji novci! I ugl radiofrekv, je super dapace ali za kraj tretmana, zatvaranje porica i sl.
2019 12 29
Pa ni meni nije bilo jasno zasto to na pocetku. Kao prvo to prije nekog ciscenje, kao da se smanji crvenilo, međutim poslije vidim da to uopce ne smanjuje crvenilo nego taj lifting. Valjda su to neke fore za ubiranje dodatnih novaca. Ako netko ima bilo kakvo misljenje jos iliznanje iz tog podrucja, napisite slobodno sto mislite
2019 12 29
Ako imate osjetljivo lice, tanku kožukoja jako reagira na npr. Vjetar, grijanjew.... Onda je rf pravi odabir. Jača cirkulaciju i smanjuje upalu kože. Ja nikad nisam crvena poslje tretmana, pa me zbunjuje vaš opis. Antiage učinak isto ne primjećujem. Cijena je okej, iako niste napisali koliko ste bili na rf. Tj trajanje tretmana rf
2019 12 29
Pa radiofrekvencija je jako dobra za kozu,jer stvara colagen koji potice obnovu koze i toniranje koze...
2019 12 29