Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Za buduće mame /

Privikavanje na bočicu

Pozdrav, molila bi za savjet... imam curicu staru 4 mjeseca i ne zeli pit izdojeno mlijeko na bocicu. S obzirom da moram obavit neke preglede, duze me nece biti. Probali smo za sada 5 razlicitih bočica, da ju hrani muz, baka... da joj dam dok spava, da joj dam dok doji, ali nece i nece... Namjeravam ju dojiti, ali povremeno bi se izdojila. Kako ju priviknuti na bocicu?
2020 01 08
Neke bebe jednostavno ne prihvaćaju, tako nije ni moja. Možete još probat na špricu. Jel pokušala baka sama, da vas nema u prostoriji? I da bude bas vrijeme za papanje, da nije ni pregladna ni presita. I još jedna stvar je temperatura mlijeka. Treba biti toplo kako je i kad siki. To proučite o pravilnoj pohrani i grijanju. Ili odmah izdojeno koliko smije stojati u onom za čuvanje topline bočice.. Eto to je moje iskustvo što sam sve čitala, ali ni moja nikad nije htjela nažalost, tesko je jako kad naviknu na siku.. No pokušavajte svakako, možda i prihvati..
2020 01 08
Ista stvar se meni dogodila. Moja cak nece ni dudu od samog pocetka. Cim osjeti gumu u ustima nece. Nema kakve bocice nisam isprobala od skupljih varijanti..na kraju uzmem baby love bocicu za 14 kn i evo mjesecima iz nje pije. Ja sam dudu bocice dobro iskuhala da bude sto meksa. Isto se radilo o izdojenom majcinom mlijeku..nakon mj dana muke prihvatila je bez problema samo budite uporni. Znam sto prolazite i meni je tada bila luda kuca.
2020 01 09
E da probajte na dojku stavit sesiric za dojenje cisto da se navikne na materijal pa ce mozda brze prihvatit i bocicu
2020 01 09
Hvala na savjetima, probat cu to sa sesiricima. Probali smo i da mene beba ne vidi, ali jednostavno samo odguruje jezikom bocicu.. I dudu nece isto od pocetka.
2020 01 09
Ima takve djece koja nikad ne prihvate bočicu. Probajte sa špricom ili sa malom čašicom (kao za rakiju - nevjerovatno ali bebe stare 1 dan već mogu piti iz nje) ima na youtube primjera svega ili pitajte u grupi RODA na fejsu
2020 01 10