Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Brza pozajmica - preporuka?

Pozdrav! Molila bih preporuku za brzu pozajmicu u iznosu od 2000kn uz povrat kroz 2,3 tjedna i minimalnu (idealno bez) naknade. Čisto da porješavam režije i slično. Na internetu ima svega, a strah me je lihvara. Unaprijed hvala!
2020 01 30
Pazite se brzih pozajmica od neprovjerenih osoba jer to baš budu lihvari. Zašto ne pitate u svojoj banci, to je ipak najsigurnija varijanta?
2020 01 30
Bas sam nekidan u addiko banci uzela gotovinski kredit, u danu isplaceno. Malo veci iznos koji vi tražite, ali imaju vjerojatno i manje iznose. Svakako probajte u banci, najsigurnije.
2020 01 30
Možda dogovoreni minus sa bankom, pa dignete sa kartice koliko Vam je potrebno. Ako imate redovna primanja, ne vjerujem da će Vam Vaša banka stvarati problem, mislim da su tad kamate minimalne, a možda prođete i bez njih. Sretno! :)
2020 01 30
Uzela sam brzu pozajmicu u PBZ banci, najmanji iznos je 5000kn, a najmanji broj rata je 12. Tako da mjesečno skidaju oko 430kn s računa.
2020 01 31
> malllaaaa: > Možda dogovoreni minus sa bankom, pa dignete sa kartice koliko Vam je potrebno. Ako imate redovna primanja, ne vjerujem da će Vam Vaša banka stvarati problem, mislim da su tad kamate minimalne, a možda prođete i bez njih. > Sretno! :) Slažem se, ovo je najpovoljnija varijanta.
2020 01 31
Hvala vam svima na odgovorima. Nisam mislila na minus u banci, jer ga već imam do grla. :-(
2020 01 31
> zanaZG: > Hvala vam svima na odgovorima. Nisam mislila na minus u banci, jer ga već imam do grla. :-( Ako vam je pozajmica potrebna za platiti režije, pametnije vam je nazvati svakog pojedinačno te zamoliti da vam daju na obročno plaćanje. To rade i oni koji imaju višak novca pa možete i vi. Ne vjerujem da će vas odbiti. Nemojte ulaziti u neke situacije iz kojih se nećete moći izvući, a samo će te si navući probleme. Ili zamolite 10 frendova i frendica pa neka vam svatko od njih posudi po par stotina kuna, nije to neki novac da vam ne bi uskočili.
2020 01 31
Svojedobno sam se opekla sa Ferratum-om jer mi je također bila frka sa novcima. Bježite od takvih kao vrag od tamjana. Većinom je sve to legalno lihvarenje. Istog sam mišljenja kao korisnica Katarinamartina. Dogovorite se sa gradskim službama. U tome imam iskustva, nažalost. Holding - njima se može kasniti po nekoliko mjeseci da se uopće ne dobije opomena. Gradski uhljebi srećom sporo reagiraju. Plinara Zagreb - vrlo susretljivi, uvijek su mi pomogli, pričekali me, dopustili na rate. Bitno im se javiti, a ne ignorirati račun. HEP - postoji obrazac za popuniti na njihovim stranicama, nešto kao molba da otplatite dug na rate. Mene su odbili u startu jer ura nije na moje ime. Tako da za njih ne znam koliko su susretljivi. Svi telekomi - lešinari. Njih prvo namirite. Sretno i nadam se da sam Vam pomogla.
2020 01 31
Hvala vam puno na savjetima, posebno Felis79 na iscrpnim informacijama. Žao mi je što ste i vi bili u sličnoj situaciji. Nešto će se valjda uskoro riješiti. Telekomi su stvarno užas, već nakon tjedan dana šalju opomenu i odmah isključuju, a ponovno uključivanje naplaćuju 60kn. Već sam se opekla, ali sad stvarno njih riješim prve.
2020 02 01