Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ostalo /

Narudžbe iz e-dućana /

Wish i ebay narudzbe, dolaze li vam paketi?

Ne znam ima li vec otvorena tema o tome, ako ima, ispricavam se.🙂 Htjela bi si neke sitnice naruciti sa navedenih stranica. Znate li mozda, salju li pakete ili ne salju jos uvijek? Citala sam komentare na fejsu, neke cure su rekle da su im paketi uredno stigli, a neke kazu da paketi ne dolaze...🤷🏼‍♀️😅 Ako je koja od vas narucivala u zadnje vrijeme, neka podijeli iskustvo, hvala 💜
prije 27 dana, 18:02
Nikako s wisha ne narucujte. Meni je vec daleko presao datum i nikako da mi sto konkretno odgovore ili refundiraju. S e bay nemam negativna iskustva.
prije 27 dana, 18:37
> Rajna123: > Nikako s wisha ne narucujte. Meni je vec daleko presao datum i nikako da mi sto konkretno odgovore ili refundiraju. > S e bay nemam negativna iskustva. Jeste narucivali kakve stvari sa ebaya recimo zadnjih 2-3 tjedna? Jesu vam stvari stigle?
prije 27 dana, 19:20
Ja naručujem i sve normalno dolazi, i selleri sve normalno šalju,ja naručujem samo s Aliexpressa- većinom mi sve dolazi za mjesec dana za 2 ili 3 tjedna paketi tak brzo meni ne dolaze nikad skoro...
prije 27 dana, 19:28
Iz kine stiglo 3/5 u roku (wish, aliexpress), 2 stvari kasne, no rijec je o stvarima od 1dol pa me nije tolko briga kad ce stic, narucivala sam isto tako nedavno 2x iz eng i sve stiglo u roku tj dana, mislim da je najveci “krivac” nasa posta, paketi stignu jako brzo u hr, ali onda se gomilaju u skladistima, cekaju na dostavu, a postarima se to ne da nosit
prije 27 dana, 19:31
> Lonela1: > Ja naručujem i sve normalno dolazi, i selleri sve normalno šalju,ja naručujem samo s Aliexpressa- većinom mi sve dolazi za mjesec dana za 2 ili 3 tjedna paketi tak brzo meni ne dolaze nikad skoro... Hvala vam na informaciji. 🙂 Meni je sa ebaya vecinom sve dolazilo u roku 3 tjedna. Nisam dugo narucivala, od prosle godine, u 8 mj. tako da sad nisam upucena u ovo, zato pitam jer me strah naruciti, a da mi ne stigne.
prije 27 dana, 19:34
> Blue_K: > > Lonela1: > > Ja naručujem i sve normalno dolazi, i selleri sve normalno šalju,ja naručujem samo s Aliexpressa- većinom mi sve dolazi za mjesec dana za 2 ili 3 tjedna paketi tak brzo meni ne dolaze nikad skoro... > Hvala vam na informaciji. 🙂 > Meni je sa ebaya vecinom sve dolazilo u roku 3 tjedna. Nisam dugo narucivala, od prosle godine, u 8 mj. tako da sad nisam upucena u ovo, zato pitam jer me strah naruciti, a da mi ne stigne. Pa nema Vas čega biti strah, naručite i ako ne stigne u krajenjem roku otvorite dispute i to je to vrate Vam novac, nemate sta izgubiti doslovno, ja sam naručivala cijelo vrijeme kad je bila ta kao obustava baš iz tog razgloga ak dođe super ak ne otvorim dispute i dobijen nazad novac.
prije 27 dana, 19:37
Imate na fejsu ovo grupi, sve aktualno u njoj, cure koje aktivno naručuju s Ebaya ili Alija, preporuke za artikle i slično https://www.facebook.com/groups/350450445564089/?ref=nf_target&fref=nf
prije 27 dana, 19:49
Na e bay otvorite slucsj ako kasni i vrate Vam odmah novce ako nema dokaza da ste primili. S wishem se natezem vec olala...i nista. Nisam u zadnja 2,3 tjedna. Nesto malo vise i sve mi stiglo. Jedino mi se 1 prodavac javio da mu je radi corone zatvoren ducan i da ne moze poslati da stigne na vrijeme, trazila sam refund i odmah ga dobila. Tako da cu se ubuduce drzati e baya.
prije 27 dana, 07:57
Sve uredno dolazi sa EBaya i Aliexpressa, ukoliko ne stigne nema straha jer vraćaju novce. Jedino je sada mali problem sa ovim virusom pa neki selleri ne šalju.
prije 26 dana, 12:08
Ima desetak dana, narucila sam s Aliexpressa nekoliko stvari, sve mi je poslano, samo kad ce stici do mene, ko zna🙈
prije 25 dana, 15:55
Smatram da bi se u ovakvoj situaciji bilo korektno sudržati se od bilokakvog naručivanja.
prije 23 dana, 14:24