Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Narudžbe iz e-dućana /

Wish i ebay narudzbe, dolaze li vam paketi?

Ne znam ima li vec otvorena tema o tome, ako ima, ispricavam se.🙂 Htjela bi si neke sitnice naruciti sa navedenih stranica. Znate li mozda, salju li pakete ili ne salju jos uvijek? Citala sam komentare na fejsu, neke cure su rekle da su im paketi uredno stigli, a neke kazu da paketi ne dolaze...🤷🏼‍♀️😅 Ako je koja od vas narucivala u zadnje vrijeme, neka podijeli iskustvo, hvala 💜
2020 03 09
Nikako s wisha ne narucujte. Meni je vec daleko presao datum i nikako da mi sto konkretno odgovore ili refundiraju. S e bay nemam negativna iskustva.
2020 03 09
> Rajna123: > Nikako s wisha ne narucujte. Meni je vec daleko presao datum i nikako da mi sto konkretno odgovore ili refundiraju. > S e bay nemam negativna iskustva. Jeste narucivali kakve stvari sa ebaya recimo zadnjih 2-3 tjedna? Jesu vam stvari stigle?
2020 03 09
Ja naručujem i sve normalno dolazi, i selleri sve normalno šalju,ja naručujem samo s Aliexpressa- većinom mi sve dolazi za mjesec dana za 2 ili 3 tjedna paketi tak brzo meni ne dolaze nikad skoro...
2020 03 09
Iz kine stiglo 3/5 u roku (wish, aliexpress), 2 stvari kasne, no rijec je o stvarima od 1dol pa me nije tolko briga kad ce stic, narucivala sam isto tako nedavno 2x iz eng i sve stiglo u roku tj dana, mislim da je najveci “krivac” nasa posta, paketi stignu jako brzo u hr, ali onda se gomilaju u skladistima, cekaju na dostavu, a postarima se to ne da nosit
2020 03 09
> Lonela1: > Ja naručujem i sve normalno dolazi, i selleri sve normalno šalju,ja naručujem samo s Aliexpressa- većinom mi sve dolazi za mjesec dana za 2 ili 3 tjedna paketi tak brzo meni ne dolaze nikad skoro... Hvala vam na informaciji. 🙂 Meni je sa ebaya vecinom sve dolazilo u roku 3 tjedna. Nisam dugo narucivala, od prosle godine, u 8 mj. tako da sad nisam upucena u ovo, zato pitam jer me strah naruciti, a da mi ne stigne.
2020 03 09
> Blue_K: > > Lonela1: > > Ja naručujem i sve normalno dolazi, i selleri sve normalno šalju,ja naručujem samo s Aliexpressa- većinom mi sve dolazi za mjesec dana za 2 ili 3 tjedna paketi tak brzo meni ne dolaze nikad skoro... > Hvala vam na informaciji. 🙂 > Meni je sa ebaya vecinom sve dolazilo u roku 3 tjedna. Nisam dugo narucivala, od prosle godine, u 8 mj. tako da sad nisam upucena u ovo, zato pitam jer me strah naruciti, a da mi ne stigne. Pa nema Vas čega biti strah, naručite i ako ne stigne u krajenjem roku otvorite dispute i to je to vrate Vam novac, nemate sta izgubiti doslovno, ja sam naručivala cijelo vrijeme kad je bila ta kao obustava baš iz tog razgloga ak dođe super ak ne otvorim dispute i dobijen nazad novac.
2020 03 09
Imate na fejsu ovo grupi, sve aktualno u njoj, cure koje aktivno naručuju s Ebaya ili Alija, preporuke za artikle i slično https://www.facebook.com/groups/350450445564089/?ref=nf_target&fref=nf
2020 03 09
Na e bay otvorite slucsj ako kasni i vrate Vam odmah novce ako nema dokaza da ste primili. S wishem se natezem vec olala...i nista. Nisam u zadnja 2,3 tjedna. Nesto malo vise i sve mi stiglo. Jedino mi se 1 prodavac javio da mu je radi corone zatvoren ducan i da ne moze poslati da stigne na vrijeme, trazila sam refund i odmah ga dobila. Tako da cu se ubuduce drzati e baya.
2020 03 10
Sve uredno dolazi sa EBaya i Aliexpressa, ukoliko ne stigne nema straha jer vraćaju novce. Jedino je sada mali problem sa ovim virusom pa neki selleri ne šalju.
2020 03 10
Ima desetak dana, narucila sam s Aliexpressa nekoliko stvari, sve mi je poslano, samo kad ce stici do mene, ko zna🙈
2020 03 11
Smatram da bi se u ovakvoj situaciji bilo korektno sudržati se od bilokakvog naručivanja.
2020 03 13