Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

SaraVukovic PREVARANTICA I PREPRODAVAČICA

> doraos: > > deorrotechno: > > Ja imam problem onda, djevojka mi se javila za zamjenu moje brusene kozne jakne za njenu adidas crnu, pa sad ja ne znam dali da pristane ili ipak ne? Ovo sad mi je uteralo sumnju i to žešću.. > Ja na tvom mjestu ne bih... Eventualno joj reci da ti poslika predmet iz svih kuteva i izbliza. Jao dajte cure kako volite trpat kos gdje mu nije mjesto da je to smijesno lp:)
2020 04 02
> deorrotechno: > Ja imam problem onda, djevojka mi se javila za zamjenu moje brusene kozne jakne za njenu adidas crnu, pa sad ja ne znam dali da pristane ili ipak ne? Ovo sad mi je uteralo sumnju i to žešću.. Sve pet jaknica ce biti prodana uskoro USLIKANA DETALJNO :)za razliku od ljudi koji tvrde da slikaju detalje a tu nema d od detalja ..tjt od mene ode zivit zivot a ne gubit vrijeme na ovakvim stvarima nikad baba nisam bila nit cu bit lp
2020 04 02
Znate sto, ima svega na krpicama A ona za patike.. Ne može govoriti za svoje da su top a za vaše da nisu. Vaše su više i urednije i nisu toliko isoucale, a i da jesu nebi se ni vidilo na bijelim patikama U današnje se vrijeme ne isplati kupovati na krpicama, jer možete za 300 kn kupiti komotno nove patike Tako da raspitajte se oko svega i vidite sve kad kupujete, jer ponekad, novo se vise isplati kupiti nego polovno
2020 05 31
1 2 3 4