Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Govor koji bi svatko trebao čuti...

https://www.facebook.com/Prof.IvanLovrinovic/videos/2567606563495140/
2020 03 20
Svaka je riječ na mjestu 👍
2020 03 20
Još kada bi egotripovi koji su na vlasti prihvatili pametne savjete ovog vrhunskog ekonomskog stručnjaka... :P
2020 03 20
Meni je zanimljivo da kada je kriza na vrhuncu i treba svaka kuna za potrošni medicinski materijal, medicinarima, za opremu policiji, vojski i ostalim javnim službama koji su na nogama po 12 sati, oni zabranjuju rad realnom sektoru, koji na kraju krajeva i puni državni proračun. Odakle će se financirati spas gospodarstva da ne dođe do totalnog kolapsa i socijalne katastrofe? Novim kreditima iz privatnih banki? Narod treba shvatiti da je kredit u kriznim vremenima luksuz i ne služi za pokrivanje tekućih troškova, on prije svega služi za investicije. Ako se bolje razmisli, trenutno ljudi masovno ostaju bez posla i prihoda, odakle im novci za stanarine, režije, osnovne stvari, a kamo li za ratu kredita, koji na kraju krajeva se vraća po određenoj kamatnoj stopi, prema tome mora se vratiti više novca nego što se uzelo. Nismo Njemačka gdje se ljudima nude krediti i po 0.0% kamate.
2020 03 20
Ne znam koliko je pametno držati ljude u nedostatku financija, kada moraju razmišljati što će pojesti, hoće li sutra postati tehnološki višak i slično.... Možda se ponovi 1789. i na hrvatskom teritoriju, iskreno, iznenadila bih se.
2020 03 21
Nažalost ova situacija nije crno bijela. Iz kojeg proračuna bi vi izvukli novce za opraštanje pdva, dugova i ostalog? Tko će idući mjesec isplatiti penzije mojim i vašim roditeljima, plaće učiteljima, koji, usput budi rečeno, opet ništa ne rade, a traže veće plaće? A i kakva mobilizacija koga i čega, ne živimo u komunizmu Za dva tjedna do mjesec dana će se sve morati otvoriti i vratiti u normalu pa ko živ, ko mrtav. Nažalost Ja ako se ne vratim na faks kroz koji dan mogu komotno baciti ovu godinu u smeće, plakati do 1.1.2021. Ko će meni plaćati stan ako ne radim, ko će mi izaći u susret kod polaganja ispita
2020 03 21