Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Najpovoljnije slanje artikala!

Hm, budući da sam već objavila ovu temu, ali je nekim čudom nestala ili ju ja ne mogu pronaći(?), htjela bih vas opet zamoliti da razmjenite svoja iskustva s nama koje smo ovdje nove. :D Što i kako, i kako je najjeftinije slati pojedine artikle? Od onih malih stvarčica pa do onih malo vrijednijih. Pronašla sam par tema, ali savjeti nisu nikad od viška. :-) LP svima :-)
2012 12 09
Po meni - najbolje preporuceno [:zaljubljen] sto je sigurno --- sigurno je! Kad je obicno - ne mozes u trag uci!
2012 12 09
Hvala :-) A kolika je cijena preporučene pošiljke? A kako funkcionira prioritet pošiljka? Ako je netko slao i tako, čula sam da je jeftino...
2012 12 09
Preporuceno ti ovisi o tezini - u koju kategoriju spada! Mislim da je naj jeftinije oko 12 kn ako se ne varam, pa onda 15 i 18 kn! Skuplje od toga mi jos nije doslo jer nisam imala toliko tesko! Za prioritet ne znam koliko se placa to znaci da će ti doci odmah sutra, a i preporuceno (ako posaljes ujutro do 13sati) isto dodje sutradan :-) a ako posaljes iza 13 sati dodje za 2 dana! Cisto ok :-)
2012 12 09
Najjeftinije ti je 9.50kn. [:zaljubljen] Najbolje ti je pogledati cjenik na stranicama pošte.
2012 12 09
Ja sve šaljem preporučeno prioritetno i moram priznati da je povoljno... Prošli tjedan sam poslala jedne tajice i majicu i za svaki paketić mi je cijena došla 15kn, tako da... Nije to neka velika cifra [:zaljubljen]
2012 12 09
Koliko je proritetno skuplje od običnog preporucenog? Nisam nikad tako slala! [:smijesi]
2012 12 09
mislin da je 1.8 kn :) a stvarno stigne za jedan dan,ja uvik tako saljen
2012 12 09
Hvala vam cure :-)
2012 12 09
Mene zanima da li postoji jeftinija varijanta od onih omotnica sa zaštitom, uvijek platim omotnicu oko 5kn u pošti, ni u lokalnoj knjižari nisu puno jeftinije...a gospođe u pošti mi neće primiti pošiljku u običnoj omotnici koliko god ju dobro zamotam [:zaljubljen]
2012 12 11
ja ako saljem nesto vece sto ne stane u veliku kovertu onda ju sama napravima xD zamotam dobro artikl i stavim u tu od cvrsceg papira, i uvijek dobro stigne i nemam problema :) (iako me malo cudno gledaju u posti, al koga briga [:hihot] )
2012 12 12
zanima me kako šaljete haljine,majce ... u kutiji ?omotnici?ili u vrećici?
2012 12 13
ja sam slala majice/jaknice - u odgovarajućoj spužvenoj koverti [:smijesi] meni je cilj da curka dobije kako treba, neoštećeno i super očuvano, zato kupujem te spužvene koverte [:smijesi] [:smijesi]
2012 12 13
a bitno i je da ne moram stavljat u kutiju,jer mi teta u pošti onda to gleda kao paket
2012 12 13
A što ako ne stane u kuvertu, kako zapakirate npr. traperice? dal može recimo vrečica pa u onaj pak papir?
2012 12 19
1 2