Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Dućani, artikli, rasprodaje /

Gdje kupujete donje rublje i kupaće kostime? :)

Drage krpičarke, gdje kupujete donje rublje? Kupovala sam nekad davno u New Yorkeru pa sam prešla na Tezenis i tamo kupila brdo gaćica. H&M mi je super za grudnjake, ali nemaju baš lijepih običnih pamučnih gaćica. Nakon nekoliko pranja gaćice iz Tezenisa su se uništile ,:( Želim crne i bež, jednostavne, kvalitetne i pamučne :) Gdje? Isto me zanima za kupaće. Radije platim više pa da je dobro. Nadam se da neka od vas ima dobar savjet. Hvala :")
2020 04 17
Ja večinom kupujem u Lidlu, obične pamučne, pastelnih boja znaju biti, dobre su, 5x 45 /50kn. Kupaće kostime sam si uzela preko ASOS-a mislim da je jedan Misguided a drugi neki engleski brend, odlični su a cijena isto - dvodjelni su cca 60-70kn su bili, kvalitetni su.
2020 04 17
Znaci Lidl 👍🏽 E da, missguided ima super badice na stranici koliko sam vidjela. Ne znam samo kako su s postarinom i jel dostavljaju sad zbog korone Hvala
2020 04 18
Inače kupujem uglavnom u Tezenisu i meni dosta dugo traju, doduse imam ih stvarno puno tako se ne nosim i ne perem stalno nekoliko istih,, moguće da je do toga. A prošlo ljeto sam kupila gaćice i grudnjake u Terranovi, prvo jedan paket i jedan grudnjak, za probu i pozitivno se iznenadila, preudobne su i jos uvjek su kao nove, niti se boja isprala niti su se razvukle. Taman je tad negdje bilo sniženje pa sam kupila 5 paketa gaćica, po 3 su pakirane i 3 pakiranja grudnjaka, po 2 u kompletu i mislim da će mi to stvarno dugo trajati. Inače ne kupujem odjeću u Terranovi ali s njihovim donjim rubljem sam iznenadujuće zadovoljna.
2020 04 18
Lidl ili davnih dana Dević, a i Extreme Intimo mi se za sada pokazao jako dobar i gaćice su im osim što su mekane, ne stežu jer nemaju onaj grubi elastik koji meni osobno smeta, tako da pamuk im je "peri-deri" s obzirom na cijenu koja nije ni previsoka 😊
2020 04 18
Gaćice isključivo u Skiny. Grudnjake Skiny ili Lisca, a potkošulje su mi sasvim ok iz Lidla. Badiće sam godinama kupovala u Benettonu i trajali su mi nekoliko sezona. Posljednje koje imam sam bila kupila u TH i Skiny.
2020 04 18
Lidl potkošulje, odlične! Extreme intimo mi ima sve super osim gaćica, koji god broj i kroj uzela, ocrtavaju mi se. Yamamay mi je super, mada sam većinom braziliane tamo kupovala, obične peri deri u kojima mi je najdraže spavati h&m , brzo izblijede, ali su jako ugodne i mekane.
2020 04 18
Donje rublje - Venera rublje https://venera-rublje.com/ Trenutno im web ne radi, no obično donje rublje (crne, bijele ili bež pamućne gaćice) kupujem tu godinama. Grudnjaci Yamamay. Badići: H&M, Puma, Benetton.
2020 04 18
Hvala vam curke, evo krećem po svim navedenim web stranicama u potragu :) U većini nisam nikad pokušala kupiti tako da ću dati priliku Venera se čini baš zanimljiva. Ne bi nikad rekla da Terranova ima kvalitetne, baš zanimljivo.
2020 04 18
Mene isto zanima gdje kupiti kvalitetan i ne preskup badić? Dvodjelni sa gaćicama visokog struka? :D
2020 04 18
kupaci na asosu, donje rublje u konzumu ili kauflandu. x-) imaju dobrih pamučnih.
2020 04 18
> InesLagancic: > Mene isto zanima gdje kupiti kvalitetan i ne preskup badić? Dvodjelni sa gaćicama visokog struka? :D Ja imam ovakve sa ASOS-a visoki struk, kvalitetni su, nisu providni, cijena super s tim da sam jos i uzela kad je bilo 20% OFF na tu cijenu. https://www.asos.com/asos-design/asos-design-mix-and-match-crochet-crop-bikini-top/prd/9162018?ctaRef=my%20orders https://www.asos.com/monki/monki-bubble-rib-bikini-brief-in-blue/prd/11959753?ctaRef=my%20orders Škicnite ima super modela sličnih..
2020 04 18
> dunja88: > kupaci na asosu, donje rublje u konzumu ili kauflandu. x-) imaju dobrih pamučnih. Kaufland ima odlicne pamucne gacice,samo treba uloviti broj🙂
2020 04 18
Što se tiče donjeg rublja - gaćice/grudnjak odličan mi je c&a sve od organskog pamuka. A kako su već neki naveli i lidl i kaufland koji isto tako imaju u ponudi i od organskog pamuka i nekako mi se sve čini da je to sve jedino te isto, sve su made in germany. Uglavnom sve mi je od navedenog odlično i kako pristaju i postojanost i održavanje. A kupaći su mi definitivno od adidasa najbolji, a i grudnjaci su mi odlični.
2020 04 18
Evo ako želite isprobati iz Lidla od 20.4. Će biti u Lidlu.. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/6a9da79ed4dffc3d127d5fc2b8e70653.jpg) Ja imam samo takve. 😊
2020 04 19
1 2