Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Što je najvažnije kod selidbe?

Drage krpičarke, muž i ja napokon kupili stan :") Selimo se za nekih mjesec, dva u novogradnju koju samo treba namjestiti. Imate li kakve savjete? Što je najvažnije kod selidbe? Na što paziti? Što nam je od namještaja ključno na samom početku da možemo funkcionirati dok sve ostalo ne riješimo? Imamo viziju u glavi i otprilike gdje će što i što ćemo kupiti, ali nećemo moći svi odmah pa da čujem vaša iskustva i mišljenja. Kupaona nam je gotova, ima sve. Kuhinja, krevet (ili bar madrac), kauč, internet?? Hvala vam :)
2020 04 20
Koš za smeće 😂😂 Kad sam se useljavala pred 2 godine skroz sam zaboravila na to. Sve smo drugo imali Šalu na stranu, čestitam na useljenju :) Ako imate gdje spavati onda je ok, sve ostalo se stigne kupiti. Nešto hrane za prvi dan, umrla sam dok smo sve počistili i namjestili. Dvije čaše i ostalog pribora za jelo. Makar plastično
2020 04 20
Čestitam!:) Evo i mi smo nedavno selili. Najbitnije mi je bila kuhinja i uređaji, da to sve bude kako sam zamislila i kvalitetno. Što se ostalog tiče, odlučili smo za početak kupiti samo "krupne"komade namještaja, krevet, ormar, kauč i sl. a ostalo kako budemo pronalazili što nam se sviđa, iako sam i ja imala ideju u glavi. I to se pokazalo kao dobra odluka. Internet definitivno riješiti na početku, nama se to baš odužilo i to je bio minus. Mi smo sada evo kroz pola godine više manje sve nabavili i sredili, ostalo je još recimo lustere kupiti kakve želim, zavjese i slične manje stvari.
2020 04 20
Hvala cure :") Hahah oke, pazim na koš posebno! I ja mislim da je dobra odluka prvo krupno, valjda neću što zaboraviti. Jel vam kuhinju radio netko po mjeri ili ste kupile gotovu?
2020 04 20
Mi smo po mjeri radili kuhinju. Što se tiče same selidbe, svakako nabavite dosta kutija i najlona i sl. Nama je stalo nedostajalo toga za stvari. Ma nećete, samo polako :) Stresno je s jedne strane, ali je i užitak!
2020 04 20
Meni je već sad stresno :') Ne mogu se odlučiti za sitnice- koje ručke, na kojoj visini ogledalo i tako. A di je još sve to... Ali baš se veselim svemu! I baš mi je dobro čitati ovako druga iskustva i savjete :)
2020 04 20
Prvo kuhinju/blagovaonicu i kupatilo, sve ostalo može čekati, čak i ako jedno vrijeme spavate na madracima na podu.
2020 04 21
Čestitke na "kućenju" Nakon nekoliko namještanja savjet koji bi dala je: nemojte žuriti i nemojte uzimati komade "samo dok ne skupimo novaca za ononešto", "samo dok ne nađemo baš kakvo želimo". Te privremene grozote su mi poslije ostale 100 godina :@ I naravno, pripremiti hrpu kutija, najlona i sredstava za čišćenje! Sretno, to su slatke "muke" :") !
2020 04 21
Ne znam da li imate u planu i neke radove u stanu osim namještanja, tipa knauf i sl. ako da, probajte to sve napraviti prije nego se uselite. Mi dvije godine nismo imala svjetla iznad blagovaonskog stola jer smo krivo izmjerili i trebalo je štemati, ali ono sitno, oko 20 cm. Na kraju sam to sama napravila, a stan je bio pun sitne prašine još mjesec dana :D Uzmite si uređaje s 5 godina garancije i sve što je lijepo nije nužno i lako za održavati :D
2020 04 21
Hm da, na srecu dugo vec trazimo pa znamo sto zelimo kupiti. Tako da se nadam da necu kupiti nista tek toliko x-) Nismo planirali radove, al mozda bi trebali onda neke. Odlicni savjeti, hvala 😊
2020 04 22
Čestitke na kupnji stana! Mi smo se prselili prije mjesec dana i ono sto je bitno nabavite dosta kutija. Za veće komade smo koristili strech foliju, ima u bauhausu za kupiti. Obavezno na sve kutije napisati što je u njima, nije loše spakirati jednu kutiju sa stvarima koje ti odmah trebaju tipa kozmetika i higijenske pitrbstine, dva tanjura, dvije čaše itd. Ako se odlučiš za kuhinju po mjeri, kreni odmah tražiti, treba cca tri tjedna za izradu i obično čekaš da dođeš na red.
2020 05 02
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/7cafba6a9df0e39a162f546ba72ed609.jpg)
2020 05 02