Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Sta napraviti

Naime ovo mi je prva čudna suradnja na krpicama.. Zena se javila za 2 artikla, radi se o cc 400kn..uredno uplatila odma i zamolila za slanje kad dode doma kroz 10tak dana. Uredu. Proslo je 12 dana i ja sam je zvala, slala poruke i nista.. I tako par puta jos pokusavala. Ona se napokon javi za nekih mjesec dana. Posalje podatke i dogovorimo slanje,ja poslala paket.. I sad paket stoji na tisku vec par dana.vjerojatno ce se vratit. Opet saljem poruke, zovem i nista 😲 Ako se vrati da trazim ponovno novac za slanje drugi put?? Bas mi je cudna zena 😒
2020 04 23
Svašta, a uredno uplatila novce, možda je u nekim problemima, situacija je užasna u zadnje , možda se dogodilo nešto, ko.ce znat
2020 04 23
Moguce, ali to vec traje od pocetka 2mj.
2020 04 23
Uhh bas cudna situacija.. ali ako nije podigla paket, opet naplatite postarinu, jer nije ni javila zadro ga nije podigla..
2020 04 23
Ja imam slicnu situaciju ova krpnicarka me prevarila nije poslala mi i nije vratila mi pare vec koliko puta sam kontaktirala ali ne odgovara nezz kaj napraviti https://mojekrpice.hr/candyb83-333227
2020 04 24
Nikolina, odi na fejs i pretrazi je po imenu u grupi crna lista+info za sve, pretpostavljam na koga mislis po iskustvima drugih cura u toj grupi
2020 04 25
Korisnica je preuzela paket, ali nista nije javila..
2020 05 04