Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Sportvision-kupovina putem interneta

Da li netko trenutno kupuje preko njihovog weba? Ja imam nekoliko narudzbi, ili ju otkazu, ili uopce ne posalju. Zovem, saljem mailove..nista
2020 04 29
Kupovala sam u par navrata kroz zadnjih mjesec-dva... Sve stiglo u roku (doduše zadnji dan isporuke)
2020 04 29
Ja sam u zadnjih mjesec dana naručivala tri puta. Dvije narudžbe su mi stigle kroz 2-3 dana, a jedna je krivo poslana i još uvijek nisam dobila artikl koji želim.. Ali nadam se da bude kroz dan, dva 😊
2020 04 29
Ja sam naručila sa SportVision prije 3 tjedna i sve došlo za tjedan dana, ali sam isti dan naručila i sa Intersporta i od njih još ništa, ni A ni B...😕
2020 04 29
Meni je sve stiglo u roku 7 dana.
2020 04 29
Naručila sam prije 4 tjedna i nakon 4 dana su poslali jedan dio paketa, onda je proslo 7 dana i dosao mi ostatak robe koju smo narucili. Navodno salju iz drugih poslovnica, tko sta ima, pa se zato dugo ceka. Ali naplacena je samo 1 postarina. Dok, recimo citam na njihovoj stranici u komentarima ljudi pisu svasta, ne dolazi im roba, ne vracaju novac, ne javljaju se telefonski, ne odgovaraju na mailove. Vjerujem da im je cirkus s tim 🙄
2020 04 29
Meni otkazali jer nije bilo artikla ali odgovarali na mail i fejs meesenger.
2020 05 01
Kolegica naručila bočicu za vodu, a došla Adidas kapa (šilterica) hahaha tuđa narudžba došla, i to nakon 10ak dana, a bratu njenom koji je 5min prije naručio, došlo za 4 dana... Ja sam sebi neki dan naručila, platila nažalost pa ćemo vidjeti.. :)
2020 05 05
Iz iskustva sam naucila, obavezno placanje pouzecem kod njih. Uglavnom, narudzbu su mi otkazali, neznam iz kojeg razloga, jer svi artikli su i dalje dostupni. Nakon par dana narucim opet i sada mi stize pola otkazane i pola nove narudzbe. Uzas,ne znam uopce sta stize. Dosle su mi zasada jedne patike, roza, a narucila plave.
2020 05 06
Znate li možda može li se poklon bon Sportvisiona iskoristiti pri online kupnji ili samo pri kupnji u dućanu?
2020 05 07
Ja sam narucila 20.4 jos mi artikal nije stigao a gospoda iz sport visiona niti odgovaraju na mailove(jedno 4,5 sam poslala) niti se javljaju na telefon brate mili pa nisu coravi da ne vide toliko upita, a fb stranici brdo nezadovoljnih kupaca im ostavlja komentare ali ovima ni traga ni glasa. Totalno neshvatljivo ponasanje za prijavu inspekciji momentalno. Teski idiotizam 🤮
2020 05 08
Danas su mi otkazali narudžbu 10 dana nakon što je plaćeno (kao nemaju artikl na skladištu bla,bla,bla). Vjerovatno ne bi otkazali da im nisam jučer poslala upit o statusu narudžbe, čekala bi tko zna koliko dugo. Nikad više neću naručiti iz ovog dućana. Nešto slično su mi napravili i prije godinu dana.
2021 11 17