Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Suha kosa-preporuke

Žene molim podjelite iskustva i preporuke. Imam dosta sjedih,farbam se dugo godina u plavo(ne blajham).Koristim Loreal šampon i masku redovito,i La Croa ulje i njihovu masku sa arganom međutim kosa mi je suha ko metla. Hvala na savjetima.
2020 04 30
L'Oréal Professionnel :) :) Odlični regeneratori, maske i ulje za kosu. Iskreno preporučam! ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/28b05bf36bd06d9430cc2ea86862b329.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/f1a3f0cd77e6d36265819cc005d33af3.jpg)
2020 04 30
Pozdrav! :") Ja sam prije uvijek imala meku kosu, ali su mi jako rano počele sijede pa sam se tako i ja počela farbati. Kosa mi je od tog dana dosta suha (naspram kako je prije bila), naročito pri vrhovima. Baš mi je frizerka prije 3 mjeseca rekla da si stavim masku od kokosovog ulja. Ja sam koristila onu Garnier Macadamia jer mi prekrasno miriše. No, sad jednom tjedno stavljam kokosovo ulje, čekam tipa sat- sat i pol i odličnooo je. Kosa mi je skoro meka kao prije, tako da ću s tim nastaviti. :")
2020 04 30
> Maja21: > Pozdrav! :") Ja sam prije uvijek imala meku kosu, ali su mi jako rano počele sijede pa sam se tako i ja počela farbati. > Kosa mi je od tog dana dosta suha (naspram kako je prije bila), naročito pri vrhovima. Baš mi je frizerka prije 3 mjeseca rekla da si stavim masku od kokosovog ulja. Ja sam koristila onu Garnier Macadamia jer mi prekrasno miriše. No, sad jednom tjedno stavljam kokosovo ulje, čekam tipa sat- sat i pol i odličnooo je. Kosa mi je skoro meka kao prije, tako da ću s tim nastaviti. :") I meni je kosa bila meka i njegovana,a od kad su pocele sijede je kruta i suha . Hvala
2020 04 30
> Anitich_5: > L'Oréal Professionnel :) :) > Odlični regeneratori, maske i ulje za kosu. Iskreno preporučam! > ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/28b05bf36bd06d9430cc2ea86862b329.jpg) > ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/f1a3f0cd77e6d36265819cc005d33af3.jpg) Loreal proizvodi su mi inace odlicni. Hvala svakako.
2020 04 30
Preporučila bi vam da promijenite boju,odlične prirodne boje koje ne isušuju kosu su Alfaparf Precious Nature, mogu se kupiti u njihovoj poslovnici u Zagrebu ili naručiti preko Facebook stranice, i imaju jako veliki izbor boja. Malo su skuplje, ali stvarno dobre. I ja obvezno kad farbam kosu farbam samo korijen, ali napravim malo više nego mi treba i u ostatak stavim nekoliko žlica Garnier fructis maske za suhu kosu i nanesem na ostatak kose. Kosa bude super svilenkasta :")
2020 04 30
Garnier fructis maske definitivno
2020 04 30
> Sweetclothes: > Garnier fructis maske definitivno Slažem se! 👏🏼👏🏼 Zene dajte se osvijestite vise Loreal ni slucajno!!! Prije same kupnje procitajte sastav proizvoda koji zelite kupiti. Jedino je pitanje razumijete li sto se nalazi unutra, 97% zena ne razumije. Kosa Vam je suha iz razloga sto svaki, ali bas svaki kozmetički proizvod koji imate sadrazava Sodium Laurenth Sulfaze, Cocamide dea/mea, parabene, silikone, parafin. Ovakve supsatance se ekspresno upijaju u kozu i ulaze krvotok, zbog cega dolazi do unutarnjih, a zatim vanjskih upala. Promjena hormona, akne, policisticni jajnici, karcinom dojke, grlica maternice kao i svih dermatoloških bolesti. Ako koristite proizvode koji sadržavaju ove supstance, a zatim tvrdite da vam oni odgovaraju i nemate nikakve nuspojave te tvrdite kako cete nastaviti koristi - sastav tih kemija je građen tako da se godinama talozi u Vasem organizmu i polako ubija sve dobre stanice. Kupujete marketing, a ne kvalitetu, znaci placate ogromnu cijenu za nesto sto vam cini samo lose. Samo neke od kozmetičkih linija koje testiraju na zivotinjama i sastav im je sačinjen od otrova: Johnsons, Becutan, Balea, Nivea, Dove, Fa, La Roche Posay, Vichy, Loreal, Mac, Maybelline, la angelica, Deborah, L’occitane, Skintegra, Mixa, Olay, Afrodita, Neutrogena etc... Ako testiraju na zivotinjama proizvod nije pogodan za kozu.
2020 04 30
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/a4990c9b22cf53e46469f0db3f9b6b3d.jpg) Ja sam oduševljena svojom kosom od kad koristim ovaj šampon 😀
2020 04 30
> vedranapv: > Preporučila bi vam da promijenite boju,odlične prirodne boje koje ne isušuju kosu > su Alfaparf Precious Nature, mogu se kupiti u njihovoj poslovnici u Zagrebu ili > naručiti preko Facebook stranice, i imaju jako veliki izbor boja. Malo su skuplje, > ali stvarno dobre. I ja obvezno kad farbam kosu farbam samo korijen, ali napravim malo > više nego mi treba i u ostatak stavim nekoliko žlica Garnier fructis maske za suhu kosu i > nanesem na ostatak kose. Kosa bude super svilenkasta :") Hvala,budem probala.Razmisljala sam o tome i sad sam kupila.onu od Garniera olea pa cu vidjeti.
2020 05 01