Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Kako povećati obuću za jedan broj??

Drage moje pozdrav, trebam pomoć, naime nekad davno davbo prije poroda imala sam Adidas superstar tenisice broj 40, nosila ih jako jako dugo i bila supwr zadovoljna zbog čega sam se nedavno odlučila za kupnju istih takvih. No nakon prvog nošenja osjetila sam da me stišću i žuljaju kao da mi je potreban jedan broj više (kaže mi frendica da se njoj noga od trudnoće povećala za broj?). E sad mene zanima 1. Ima koja ideju kako da ih malo raširim, a pritom ne uništim? 2. Konkretna iskustva sa superstar tenisicama ako je koja imala slično iskustvo hoće se prilagoditi vremenom ili da ih prodam na vrijeme dok su još nove?
2020 06 03
Nisam sigurna za tenisice, ali za čizmice su cure sa foruma preporučivale da se umetne vrećica vode u njih i da ih se stavi u zamrzivač. I kada se stvara led, voda širi svoj volumen, pa bi se tako i čizmice proširile, uostalom pročitajte i sami, nadam se da Vam bude nešto pomoglo od ovog svega: https://mojekrpice.hr/forum/t/84668/tijesne-cipele-help
2020 06 03
Ako su cipele izrađene od prave, kvalitetne kože mogu se malo proširiti tj. koža se može rastegnuti. Može ih se odnijeti postolaru i on stavi cipele na kalup gdje ih drži dan, dva da se rastegnu.
2020 06 03
To sam ja nekad znala radit sa stiklama kad mi se jako svide kupim za pil broja manje i nekak se nadam rastegnut ce se haha. Nosila sam i kod postolara na to rastezanje,al nije pomoglo. I sta cu vise to ne radim,a cipele rasprodajem. Najbolje da ih prodate i onda kupite nove,mislim da tu nazalost nema pomoci.
2020 06 04