Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Upozorenje curama koje prodaju na instagramu!

Pozdrav cure, znači ovako... Prije nego što sam otvorila profil na krpicama, otvorila sam profil na instagramu u namjeri da se riješim nekih stvari i prvih par dana naravno prodaja nije išla. Nakon nekoliko dana od otvaranja profila javila mi se jedna cura da je zainteresirana za artikl. Dogovor je bio da mi plati pouzećem (ja budala pristala🤦🏽) pošto joj kao ne radi aplikacija preko koje inače plaća. Ja sam iskreno bila sva sretna pošto mi je to bila prva suradnja s ikim i mislila sam da će to sve ispast super. Gospođica ne samo da nije platila, nego nije NI PREUZELA paket. Ona mi je rekla da je preuzela paket "prije par dana" i da je sve u redu. No, ja sam dobila od pošte poruku da je u poštanski ured zaprimljen paket, dođem tamo, paket vraćen, osoba ga nije došla podignut. Taj paket sam naravno morala platit, a platila sam i poštarinu kad sam dotičnoj slala paket, očito je da mi je namjerno stvorila trošak te da nema nimalo srama. Kontaktirala sam dotičnu, tj. javila joj se preko instagrama i javila joj da je paket vraćen te sam ju pitala što se dogodilo i u čemu je problem (pokušala sam što mirnije to riješit) nakon čega me je ona BLOKIRALA. Što je najgore, ovo se nije dogodilo samo meni, ovo se dogodilo još nekima, a događa se još uvijek i zato se pazite s kim surađujete i kom vjerujete! Ovu temu tek sad otvaram pošto sam primjetila da i okolo vara ljude i očito iz zabave stvara ljudima trošak i ne želim da se to dalje nastavlja. Njen profil na instagramu je @paulina.linaaa
2020 06 09
Napisi njezine podatke da znamo tko je.
2020 06 09
Ja se opametila..par puta me mozes zeznit al nes vise. Preko njuskala mi se dogodilo.Pouzecem ne saljem taman nikad ne prodala
2020 06 09
> doraos: > Napisi njezine podatke da znamo tko je. Paulina Petrović Živi u Dugavama Adresu ne bih pisala jer mislim da je to preosobno
2020 06 09
> vicky1983: > Ja se opametila..par puta me mozes zeznit al nes vise. Preko njuskala mi se dogodilo.Pouzecem ne saljem taman nikad ne prodala Također. Jednom mi je bilo dosta.😅
2020 06 09
> myclotheshr: > > vicky1983: > > Ja se opametila..par puta me mozes zeznit al nes vise. Preko njuskala mi se dogodilo.Pouzecem ne saljem taman nikad ne prodala > Također. > Jednom mi je bilo dosta.😅 Dva put nisu preuzeli..treci put me zena molila ne moze do poste djeca..sama..bla bla preuzet ce sigurno..ajd rekoh zao mi je mozda je ova zbilja normalna..kad ono puška opet..e rekoh to bi bilo to. Davno je bilo kad sam tek krenula s prodajom tako da vec godinama nemam tu praksu. Ne znam koji je gust tim ljudima al eto svaka budala ima svoje veselje😑
2020 06 09
> vicky1983: > > myclotheshr: > > > vicky1983: > > > Ja se opametila..par puta me mozes zeznit al nes vise. Preko njuskala mi se dogodilo.Pouzecem ne saljem taman nikad ne prodala > > Također. > > Jednom mi je bilo dosta.😅 > Dva put nisu preuzeli..treci put me zena molila ne moze do poste djeca..sama..bla bla preuzet ce sigurno..ajd rekoh zao mi je mozda je ova zbilja normalna..kad ono puška opet..e rekoh to bi bilo to. Davno je bilo kad sam tek krenula s prodajom tako da vec godinama nemam tu praksu. Ne znam koji je gust tim ljudima al eto svaka budala ima svoje veselje😑 Takvim ljudima nije mjesto ovdje ili bilo gdje gdje se prodaje odjeca (na ovaj nacin) jer su previse neodgovorni za to i samo trose ljudima vrijeme i zivce (a i novac).
2020 06 10
https://mojekrpice.hr/forum/t/265005/paulina-petrovic-pozna-li-tko > myclotheshr: > > doraos: > > Napisi njezine podatke da znamo tko je. > Paulina Petrović > Živi u Dugavama > Adresu ne bih pisala jer mislim da je to preosobno
2020 06 10
> Aaandreaaa: > https://mojekrpice.hr/forum/t/265005/paulina-petrovic-pozna-li-tko > > myclotheshr: > > > doraos: > > > Napisi njezine podatke da znamo tko je. > > Paulina Petrović > > Živi u Dugavama > > Adresu ne bih pisala jer mislim da je to preosobno 😤😤
2020 06 10