Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

MANGO OUTLET

Pozdrav,vidim da su krpice pune MANGA od onog slavnog jutra kad je nastao kaos sa cijenama,i ne bi bio problem sa je to odjeća i obuća sa cijenom istom sa kojom su stvari naručene ali te stvari su po najmanje 5 puta skuplje(primjer gledala sam to jutro torbu koja je tad bila 49 kn a žena je trenutno prodaje za 220 kn),je li Vas sram imalo?😀😀😀
2020 06 15
Katastrofa, i ja gledam. Ako ima fer curki koje bi htjele staviti ovdje u post ili otvoriti vlastiti post sa robicom koja im ne odgovara, vezano za ovu temu, bila bih zahvalna.
2020 06 15
> kristinanu1996: > Katastrofa, i ja gledam. Ako ima fer curki koje bi htjele staviti ovdje u post ili otvoriti vlastiti post sa robicom koja im ne odgovara, vezano za ovu temu, bila bih zahvalna. To bi bilo super 👍
2020 06 15
Prestrašno,mene sram umjesto njih😩 i slažem se,bilo bi super ako imaju krpice koje im ne odgovaraju u svim veličinama pa da svatko može sebi nešto naći 🤗 > kristinanu1996: > Katastrofa, i ja gledam. Ako ima fer curki koje bi htjele staviti ovdje u post ili otvoriti vlastiti post sa robicom koja im ne odgovara, vezano za ovu temu, bila bih zahvalna.
2020 06 15
Nisam primjetila dok ovu temu nisam pročitala. Strašno, ali me previše ni ne čudi da je tako. Podsjetilo me na onaj Foreo slučaj. Bilo bi super kada bi one poštene htjele oglasiti ako im nešto ne odgovara. Tako se i taj put našlo par djevojaka koje su uzele više Forea po jeftinoj cijeni, pa su na kraju prodale po onoj kojoj su i kupile [respect].
2020 06 15
Na facebook-u u grupama za prodaju gledam i ne vjerujem,haljine i kratke hlače kupljene za 15 kuna prodaju za 100 plus poštarina,sakoi bili po 20 prodaju za 200,halapljive i nenormalne zene😏 ne manjka ih ni na krpicama,preplavile su krpice Mangom i torbe koje su bile 15 bez poštarine prodaju za 80 plus poštarina,sramota😩 > Rose007: > Nisam primjetila dok ovu temu nisam pročitala. Strašno, ali me previše ni ne čudi da je tako. Podsjetilo me na onaj Foreo slučaj. Bilo bi super kada bi one poštene htjele oglasiti ako im nešto ne odgovara. Tako se i taj put našlo par djevojaka koje su uzele više Forea po jeftinoj cijeni, pa su na kraju prodale po onoj kojoj su i kupile [respect].
2020 06 15
Screenshot od ponude s Mango stranice gdje se vidi sniženje, pa screenshot oglasa korisnica koje prodaju po višoj cijeni, a zatim sve objavite i prijavite na temi za nedozvoljene artikle (radi se o preprodaji pa se može to objaviti, a i dosta ih ima slike s neta, lijene su i poslikati to).
2020 06 15
Problem je sto je tada pao sistem i svakoj cijeni su falile nule Npr kaput je trebao biti 500 a bio je 50 i te cijene su vraćene pola sata nakon tog cirkusa na prave cijene tako da nitko nema screenshot toga,nazalost!! > Lunass: > Screenshot od ponude s Mango stranice gdje se vidi sniženje, pa screenshot oglasa korisnica koje prodaju po višoj cijeni, a zatim sve objavite i prijavite na temi za nedozvoljene artikle (radi se o preprodaji pa se može to objaviti, a i dosta ih ima slike s neta, lijene su i poslikati to).
2020 06 15
Pa nije ovo prvi puta. Sad nedavno je isto bilo i sa Puma tenama. Bile su ispod 100 kuna do 130 ako se ne varam. Bilo je snizenje ovako i onda se dobilo jos 50% pupusta i bilo je u nekom periodu dodatnih 20%, nije bila samo puma bile su i converse starke sa satenskim vezicama. Isto se ovdje nabivala cijena 250 plus pt. Ne znam tko je gori. To je sve preprodaja i ti oglasi bi se morali ukloniti. Bilo bi fer da cure stave min 10-20 kuna vise zbog postarine koje su one platile da si nadoknade. Koliko je koja cura uzela stvari u to se ne mijesam , ako samo ta jedna stavi 10-20 kn vise to je velika zarada..
2020 06 15
ZNATE STA JE NAJGORE? nisu platile ni poštarinu jer je poštarina bila besplatna iznad 200 kn a naručivale su sve po 40 stvari za 400 kn i još se time hvalile😂😂😂 tko god da kupi,ne da su ga namagarcile nego su napravile od te osobe dobar komad budale 😂 > SladanaJ: > Pa nije ovo prvi puta. Sad nedavno je isto bilo i sa Puma tenama. Bile su ispod 100 kuna do 130 ako se ne varam. Bilo je snizenje ovako i onda se dobilo jos 50% pupusta i bilo je u nekom periodu dodatnih 20%, nije bila samo puma bile su i converse starke sa satenskim vezicama. Isto se ovdje nabivala cijena 250 plus pt. Ne znam tko je gori. To je sve preprodaja i ti oglasi bi se morali ukloniti. Bilo bi fer da cure stave min 10-20 kuna vise zbog postarine koje su one platile da si nadoknade. Koliko je koja cura uzela stvari u to se ne mijesam , ako samo ta jedna stavi 10-20 kn vise to je velika zarada..
2020 06 15
I Pumice su tada bile 80 kn😒😒> SladanaJ: > Pa nije ovo prvi puta. Sad nedavno je isto bilo i sa Puma tenama. Bile su ispod 100 kuna do 130 ako se ne varam. Bilo je snizenje ovako i onda se dobilo jos 50% pupusta i bilo je u nekom periodu dodatnih 20%, nije bila samo puma bile su i converse starke sa satenskim vezicama. Isto se ovdje nabivala cijena 250 plus pt. Ne znam tko je gori. To je sve preprodaja i ti oglasi bi se morali ukloniti. Bilo bi fer da cure stave min 10-20 kuna vise zbog postarine koje su one platile da si nadoknade. Koliko je koja cura uzela stvari u to se ne mijesam , ako samo ta jedna stavi 10-20 kn vise to je velika zarada..
2020 06 15
Zasto ja nisam znala za ta pusta snizenja, ko ce vise sve popratit danas😅😞, di Vi to sve nailazite, slucajno ili bas trazite🙈
2020 06 15
Najčešće to bude na fb-u,grupa Ženski recenziraj,Zara prodaja i slicno,evo za 4 dana počinje u zari,nemoj reci da nisi znala 😛 > lara96: > Zasto ja nisam znala za ta pusta snizenja, ko ce vise sve popratit danas😅😞, di Vi to sve nailazite, slucajno ili bas trazite🙈
2020 06 15
https://mojekrpice.hr/items/odjeca/10795140/mango-haljina-na-pruge Iskreno se nadam da je gospođu sram😯
2020 06 15
Mene to doista ne cudi. Nedavno sam ovdje kupila suknju za 270 kn s pt. Gospodicna se nije potrudila ni maknuti cijenu s etikete na kojoj je pisalo 149 kn. Stvarno mi nije do novaca jer sam je htjela i pristala na iznos iz neznanja, ali s tim ostavljanjem cijene bas mi je nekako bilo ruzno, kao da je htjela da vidim kako me nasamarila... Nemam drugo objasnjenje.
2020 06 15
1 2 3 4 5