Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Bershka povrat

Pozdrav svima, zanima me ima li neka od krpičarki iskustva s povratom robe naručene s Bershka stranice. Željela bih da mi dostavljač dođe pokupiti paket jer mi trgovina nije u blizini. Nisu mi baš jasna uputstva na stranici, pa ako je netko slučajno upoznat i zna što točno moram, bila bi jako zahvalna kada bi mi objasnio :")
2020 06 24
Ja sam radila 2-3 puta povrat i jako je jednostavno. Ali to je bilo prije cca god. dana Odete na svoj račun,pogledate svoju narudžbu,odaberete povrat,ispunite obrazac(koji artikal zelite vratiti ili sve)i ona Vam posalju mail kada povrat bude odobren,i kada ce kurir doći na adresu da pokupi paket. Ne trebate nista označavati,samo je bitno da su artikli u istom stanju,s etiketom i to. Kada u Bershki zaprime paket,novci ce vam biti prebaceni na račun ;) eto mislim da je to TO ;) ugl ne mozete se zeznuti,sve vam piše.
2020 06 24
> Gothika: > Ja sam radila 2-3 puta povrat i jako je jednostavno. > Ali to je bilo prije cca god. dana > Odete na svoj račun,pogledate svoju narudžbu,odaberete povrat,ispunite obrazac(koji artikal zelite vratiti ili sve)i ona Vam posalju mail kada povrat bude odobren,i kada ce kurir doći na adresu da pokupi paket. > Ne trebate nista označavati,samo je bitno da su artikli u istom stanju,s etiketom i to. > Kada u Bershki zaprime paket,novci ce vam biti prebaceni na račun ;) > eto mislim da je to TO ;) > ugl ne mozete se zeznuti,sve vam piše. Hvala puno 😘 Došao mi je mail na kojem piše da će ga dostavljač pokupiti. Samo me još zanima jer nigdje ne piše, plaća li se povrat i postoji li neka naljepnica s adresom za povrat kao što je npr. na asosu ili se predaje paket baš onakav kakav sam dobila?
2020 06 24
> QueenT: > > Gothika: > > Ja sam radila 2-3 puta povrat i jako je jednostavno. > > Ali to je bilo prije cca god. dana > > Odete na svoj račun,pogledate svoju narudžbu,odaberete povrat,ispunite obrazac(koji artikal zelite vratiti ili sve)i ona Vam posalju mail kada povrat bude odobren,i kada ce kurir doći na adresu da pokupi paket. > > Ne trebate nista označavati,samo je bitno da su artikli u istom stanju,s etiketom i to. > > Kada u Bershki zaprime paket,novci ce vam biti prebaceni na račun ;) > > eto mislim da je to TO ;) > > ugl ne mozete se zeznuti,sve vam piše. > Hvala puno 😘 > Došao mi je mail na kojem piše da će ga dostavljač pokupiti. Samo me još zanima jer nigdje ne piše, plaća li se povrat i postoji li neka naljepnica s adresom za povrat kao što je npr. na asosu ili se predaje paket baš onakav kakav sam dobila? Ne,u roku od 30 dana,povrat je besplatan. Preda se paket baš takav kakav ste dobili 😀
2020 06 24
> Gothika: > > QueenT: > > > Gothika: > > > Ja sam radila 2-3 puta povrat i jako je jednostavno. > > > Ali to je bilo prije cca god. dana > > > Odete na svoj račun,pogledate svoju narudžbu,odaberete povrat,ispunite obrazac(koji artikal zelite vratiti ili sve)i ona Vam posalju mail kada povrat bude odobren,i kada ce kurir doći na adresu da pokupi paket. > > > Ne trebate nista označavati,samo je bitno da su artikli u istom stanju,s etiketom i to. > > > Kada u Bershki zaprime paket,novci ce vam biti prebaceni na račun ;) > > > eto mislim da je to TO ;) > > > ugl ne mozete se zeznuti,sve vam piše. > > Hvala puno 😘 > > Došao mi je mail na kojem piše da će ga dostavljač pokupiti. Samo me još zanima jer nigdje ne piše, plaća li se povrat i postoji li neka naljepnica s adresom za povrat kao što je npr. na asosu ili se predaje paket baš onakav kakav sam dobila? > Ne,u roku od 30 dana,povrat je besplatan. > Preda se paket baš takav kakav ste dobili 😀 okej, hvalaa puno na svim informacijama :")
2020 06 25
Cure, jeste li morale printati račun i predati sa robicom u kutiji? Prvi put vraćam u Bershku i ne znam 🤦🏻‍♀️ Inače kad vraćam npr Zaru samo artikle spakiram i predam službi koja pokupi i to je to..
2020 11 23