Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Lista sumnjivih korisnika

Jesmo mi ono imali temu "Lista sumnjivih korisnika/ca", ne mogu nigdje naci?
prije 13 dana, 14:12
jel ova: https://mojekrpice.hr/forum/t/1803/lista-losih-korisnika ne znam da li je bila neka novija u međuvremenu, iako je više nego potrebna (ako je suditi po temama na forumu)
prije 13 dana, 15:01
Ova je prastara....slobodno otvorite novu, nažalost je itekako potrebna.
prije 13 dana, 15:19
Ako ta nije vidljiva mozemo nastaviti ovdje pisati ili neka netko otvori novu temu 🤷‍♀️
prije 13 dana, 16:08
Može li se otvoriti tema i zbog korisnica koje ne odgovaraju? Jer u posljednje vrijeme ima puno korisnica koje traže sve mjere, slike i popuste i onda se više ne jave. Vjerujem da iste to ponavljaju i drugima. Kako ne možemo ostaviti neutralnu (razmjena podataka i suradnje nije bilo) barem da možemo naziv profila i objašnjenje zalijepiti u temu. Ja sam sličnu temu otvorila davno, ali popraćena je s par komentara i ostala prazna. Možda bi bilo više interesa ako bi tema bila otvorena od admina? Što mislite o tome? Imam i za primjer isto jednu korisnicu koja mi svako malo šalje prazan upit. Pitala sam ju zanima li ju nešto u vezi oglasa i nije odgovorila. Nakon nekog vremena za neku drugu stvar ponovno šalje prazan upit. Korisnica nije nova, ima suradnje pa onda i zna ući u poruke.
prije 13 dana, 16:10
> Eisen77: > Može li se otvoriti tema i zbog korisnica koje ne odgovaraju? Jer u posljednje vrijeme ima puno korisnica koje traže sve mjere, slike i popuste i onda se više ne jave. Vjerujem da iste to ponavljaju i drugima. Kako ne možemo ostaviti neutralnu (razmjena podataka i suradnje nije bilo) barem da možemo naziv profila i objašnjenje zalijepiti u temu. > Ja sam sličnu temu otvorila davno, ali popraćena je s par komentara i ostala prazna. Možda bi bilo više interesa ako bi tema bila otvorena od admina? > Što mislite o tome? > Imam i za primjer isto jednu korisnicu koja mi svako malo šalje prazan upit. Pitala sam ju zanima li ju nešto u vezi oglasa i nije odgovorila. Nakon nekog vremena za neku drugu stvar ponovno šalje prazan upit. Korisnica nije nova, ima suradnje pa onda i zna ući u poruke. na žalost, ne odgovaranje na poruke je nedostatak kućnog odgoja/pristojnosti i tu nema pomoći...manji broj njih uopće ne zna da postoji razlika između generiranog upita i stavljanja u omiljene...ostali se neće promijeniti samo zato što budu javno prozvani...bila bih zadovoljno i da se za početak grupiraju: oni koji uzimaju podatke za uplatu a ne uplate i oni koji dogovore primopredaju a ne dođu....ali eto... uzimajući u obzir s čim se sve druge korisnice moraju nositi (prolistajte samo zadnjih nekoliko stranica foruma), nažalost ovo je samo manja neugodnost... bilo bi divno kad bi ljudi bili dobri prema drugima....
prije 13 dana, 17:43
> PretrpaniOrmar: > > > na žalost, ne odgovaranje na poruke je nedostatak kućnog odgoja/pristojnosti i tu nema pomoći...manji broj njih uopće ne zna da postoji razlika između generiranog upita i stavljanja u omiljene...ostali se neće promijeniti samo zato što budu javno prozvani...bila bih zadovoljno i da se za početak grupiraju: oni koji uzimaju podatke za uplatu a ne uplate i oni koji dogovore primopredaju a ne dođu....ali eto... > Evo mogle bi otvoriti temu lista nepristojnih korisnica x-) ali stvarno!
prije 13 dana, 17:48
> iskrica0: > > PretrpaniOrmar: > > > > > > na žalost, ne odgovaranje na poruke je nedostatak kućnog odgoja/pristojnosti i tu nema pomoći...manji broj njih uopće ne zna da postoji razlika između generiranog upita i stavljanja u omiljene...ostali se neće promijeniti samo zato što budu javno prozvani...bila bih zadovoljno i da se za početak grupiraju: oni koji uzimaju podatke za uplatu a ne uplate i oni koji dogovore primopredaju a ne dođu....ali eto... > > > Evo mogle bi otvoriti temu lista nepristojnih korisnica x-) ali stvarno! Slažem se😤😆
prije 13 dana, 18:30
moremo li nakeljit i one kojima si "draga", pa bi tile za 20kuna i artikal i poštarinu? odnosno, mogu li uz sumnjive i nepodnošljive, ili bi se od tolikih komentara urušio server?
prije 13 dana, 22:25
> dobrojutro: > moremo li nakeljit i one kojima si "draga", pa bi tile za 20kuna i artikal i poštarinu? odnosno, mogu li uz sumnjive i nepodnošljive, ili bi se od tolikih komentara urušio server? :') :') :') :') :') potpisujem draga !!!
prije 13 dana, 23:05
Evo ja bi prijavila novi profil Ena1311. Htjela je kupiti od mene parfem ali mi je odmah bila sumnjiva jer je imala zahtjeva-besplatna postarina, pouzece, sifru za pracenje s tim da je mijenjala adrese dostave. Na kraju sam odustala od prodaje i od tada traje vrijedanje i maltretiranje. Pripazite!
prije 4 dana, 14:43
> LelaPela: > Evo ja bi prijavila novi profil Ena1311. Htjela je kupiti od mene parfem ali mi je odmah bila sumnjiva jer je imala zahtjeva-besplatna postarina, pouzece, sifru za pracenje s tim da je mijenjala adrese dostave. Na kraju sam odustala od prodaje i od tada traje vrijedanje i maltretiranje. Pripazite! ako prodaje nije bilo ne možete ostaviti negativnu ocjenu (to se odnosi na obje strane) pa njenu preobličite u neutralnu (eventualno) a za brisanje osvetničke negativne ćete se morati obratiti adminu. lp
prije 4 dana, 15:55