Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Lista sumnjivih korisnika

Jesmo mi ono imali temu "Lista sumnjivih korisnika/ca", ne mogu nigdje naci?
2020 06 29
jel ova: https://mojekrpice.hr/forum/t/1803/lista-losih-korisnika ne znam da li je bila neka novija u međuvremenu, iako je više nego potrebna (ako je suditi po temama na forumu)
2020 06 29
Ova je prastara....slobodno otvorite novu, nažalost je itekako potrebna.
2020 06 29
Ako ta nije vidljiva mozemo nastaviti ovdje pisati ili neka netko otvori novu temu 🤷‍♀️
2020 06 29
Može li se otvoriti tema i zbog korisnica koje ne odgovaraju? Jer u posljednje vrijeme ima puno korisnica koje traže sve mjere, slike i popuste i onda se više ne jave. Vjerujem da iste to ponavljaju i drugima. Kako ne možemo ostaviti neutralnu (razmjena podataka i suradnje nije bilo) barem da možemo naziv profila i objašnjenje zalijepiti u temu. Ja sam sličnu temu otvorila davno, ali popraćena je s par komentara i ostala prazna. Možda bi bilo više interesa ako bi tema bila otvorena od admina? Što mislite o tome? Imam i za primjer isto jednu korisnicu koja mi svako malo šalje prazan upit. Pitala sam ju zanima li ju nešto u vezi oglasa i nije odgovorila. Nakon nekog vremena za neku drugu stvar ponovno šalje prazan upit. Korisnica nije nova, ima suradnje pa onda i zna ući u poruke.
2020 06 29
> Eisen77: > Može li se otvoriti tema i zbog korisnica koje ne odgovaraju? Jer u posljednje vrijeme ima puno korisnica koje traže sve mjere, slike i popuste i onda se više ne jave. Vjerujem da iste to ponavljaju i drugima. Kako ne možemo ostaviti neutralnu (razmjena podataka i suradnje nije bilo) barem da možemo naziv profila i objašnjenje zalijepiti u temu. > Ja sam sličnu temu otvorila davno, ali popraćena je s par komentara i ostala prazna. Možda bi bilo više interesa ako bi tema bila otvorena od admina? > Što mislite o tome? > Imam i za primjer isto jednu korisnicu koja mi svako malo šalje prazan upit. Pitala sam ju zanima li ju nešto u vezi oglasa i nije odgovorila. Nakon nekog vremena za neku drugu stvar ponovno šalje prazan upit. Korisnica nije nova, ima suradnje pa onda i zna ući u poruke. na žalost, ne odgovaranje na poruke je nedostatak kućnog odgoja/pristojnosti i tu nema pomoći...manji broj njih uopće ne zna da postoji razlika između generiranog upita i stavljanja u omiljene...ostali se neće promijeniti samo zato što budu javno prozvani...bila bih zadovoljno i da se za početak grupiraju: oni koji uzimaju podatke za uplatu a ne uplate i oni koji dogovore primopredaju a ne dođu....ali eto... uzimajući u obzir s čim se sve druge korisnice moraju nositi (prolistajte samo zadnjih nekoliko stranica foruma), nažalost ovo je samo manja neugodnost... bilo bi divno kad bi ljudi bili dobri prema drugima....
2020 06 29
> PretrpaniOrmar: > > > na žalost, ne odgovaranje na poruke je nedostatak kućnog odgoja/pristojnosti i tu nema pomoći...manji broj njih uopće ne zna da postoji razlika između generiranog upita i stavljanja u omiljene...ostali se neće promijeniti samo zato što budu javno prozvani...bila bih zadovoljno i da se za početak grupiraju: oni koji uzimaju podatke za uplatu a ne uplate i oni koji dogovore primopredaju a ne dođu....ali eto... > Evo mogle bi otvoriti temu lista nepristojnih korisnica x-) ali stvarno!
2020 06 29
> iskrica0: > > PretrpaniOrmar: > > > > > > na žalost, ne odgovaranje na poruke je nedostatak kućnog odgoja/pristojnosti i tu nema pomoći...manji broj njih uopće ne zna da postoji razlika između generiranog upita i stavljanja u omiljene...ostali se neće promijeniti samo zato što budu javno prozvani...bila bih zadovoljno i da se za početak grupiraju: oni koji uzimaju podatke za uplatu a ne uplate i oni koji dogovore primopredaju a ne dođu....ali eto... > > > Evo mogle bi otvoriti temu lista nepristojnih korisnica x-) ali stvarno! Slažem se😤😆
2020 06 29
moremo li nakeljit i one kojima si "draga", pa bi tile za 20kuna i artikal i poštarinu? odnosno, mogu li uz sumnjive i nepodnošljive, ili bi se od tolikih komentara urušio server?
2020 06 29
> dobrojutro: > moremo li nakeljit i one kojima si "draga", pa bi tile za 20kuna i artikal i poštarinu? odnosno, mogu li uz sumnjive i nepodnošljive, ili bi se od tolikih komentara urušio server? :') :') :') :') :') potpisujem draga !!!
2020 06 29
Evo ja bi prijavila novi profil Ena1311. Htjela je kupiti od mene parfem ali mi je odmah bila sumnjiva jer je imala zahtjeva-besplatna postarina, pouzece, sifru za pracenje s tim da je mijenjala adrese dostave. Na kraju sam odustala od prodaje i od tada traje vrijedanje i maltretiranje. Pripazite!
2020 07 08
> LelaPela: > Evo ja bi prijavila novi profil Ena1311. Htjela je kupiti od mene parfem ali mi je odmah bila sumnjiva jer je imala zahtjeva-besplatna postarina, pouzece, sifru za pracenje s tim da je mijenjala adrese dostave. Na kraju sam odustala od prodaje i od tada traje vrijedanje i maltretiranje. Pripazite! ako prodaje nije bilo ne možete ostaviti negativnu ocjenu (to se odnosi na obje strane) pa njenu preobličite u neutralnu (eventualno) a za brisanje osvetničke negativne ćete se morati obratiti adminu. lp
2020 07 08
Ne znam je li u međuvremenu otvorena nova tema (ako je uputite me na nju). Iako ima trenutno 4 pozitivne ocjene, meni je malo sumnjiv ovaj profil pa možda da pripazite. https://mojekrpice.hr/barbara123-16381 Znači, poslala sam upit za parfem Versace Crystal noir i zamolila za kod. Gospođa je tražila broj mobitela pa će mi kao poslati sliku. Mislila sam da nema potrebe da joj dajem broj i zatražila sam da mi prepiše kod pa ću vidjeti kad je proizveden parfem (zanimalo me starost parfema, jer imam doma isti takav i ne mislim kupiti neki još starije proizvodnje). I nakon toga nema odgovora, a uredno se prijavljuje. Nakon 8 dana sam ja poslala poruku da mi ne treba ništa slati, jer odustajem. Odgovorila mi je da je zaboravila poslati parfem. Pa pripazite, možda je prodala nešto parfema, a ovih zapravo ni nema, ali ih je postavila u oglas, Versace parfemi su inače popularni i mogu biti mamac za prevaru. Ne bih htjela gospođu prozivatii, ali ipak čudno je da netko zaboravi odgovoriti na poruku, tj. zaboraviti na moguću zaradu od 300 kn.
2020 07 20