Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Pomoć-Kožne ručke

Hei,pozdrav svima👋🏼 Zna li netko na području Zagreba,di mogu zamjenit ručke na kožnoj torbi? Također ručke su isto od kože. Hvala vam unaprijed 😁
2020 07 01
I mene zanima :o
2020 07 01
moja mama je prije par godina to mijenjala u nekoj maloj torbariji u Ilici...između trga i ZARE, na strani Vinceka..uđe se malo kao u dvorište...čak je na zgradi van sa strane Ilice bilo napisano da rade popravke torbi....bila je zadovoljna :) pa eto, ako kome pomognem - super
2020 07 01
> PretrpaniOrmar: > moja mama je prije par godina to mijenjala u nekoj maloj torbariji u Ilici...između trga i ZARE, na strani Vinceka..uđe se malo kao u dvorište...čak je na zgradi van sa strane Ilice bilo napisano da rade popravke torbi....bila je zadovoljna :) > pa eto, ako kome pomognem - super Odlično👌🏼 radim na trgu inače,nikad nisam vidjela to 😂 Hvala vam ❤
2020 07 01
Da, kad ideš od Trga bana Jelačića, par kuća dalje od slastičarnice Vincek. Ilica 12 - Kontakt: 01/4883 325. Galanterist Jagušt. Rade sve moguće popravke na kožnoj galanteriji.
2020 07 02
Super i meni to treba.
2020 07 02
ajd kad neka od vas ide, da uslika adresu i kontakt broj, radno vrijeme i to... pa zakelji tu na temu :') čini mi se da će to pomoći većem broju korisnica
2020 07 02
> PretrpaniOrmar: > ajd kad neka od vas ide, da uslika adresu i kontakt broj, radno vrijeme i to... pa zakelji tu na temu > :') čini mi se da će to pomoći većem broju korisnica Može,eto ako stignem sutra,javim se 😃
2020 07 02