Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

VAŽNO! Pravila o kopijama/fejk robi

Drage krpičarke, zbog prijave Carinskim istragama o prodaji kopija brandirane robe na našem sajtu, želimo naglasiti kako je takva roba zabranjena svuda po svijetu pa tako i ovdje. Dobiveni popis oglasa lažne robe bit će uklonjen sa sajta, a profili koji služe prodaji kopija će biti blokirani. Također, sve informacije koje policija ili carina zatraže će im biti proslijeđene, a oni će djelovati unutar svojih ovlasti. Molimo da pazite što stavljate u svoje dućane te da ispravno i istinito deklarirate second hand robu koju prodajte.
2020 07 07
Postovana...vidjeh da ste mi poslali u inbox poruku da mi je carina obrisala 3 torbe...ajd ova kopija chanela,sto mi ionako nije jasno jer vecina stvari je fejk na stranici,al ove lacoste torbe su orginal,kupljene u ducanu...tako da ne razumijem zasto su obrisane...
2020 07 07
> lucija95biebss: > Ne kužim,zašto se nebi prodavale kopije brendiranih torba? > Pa nemamo svi za oriđiđi🤷🏼‍♀️ Ovo je ozbiljno pitanje?
2020 07 07
> lucija95biebss: > Da?! > Po čemu mislite da nije ozbiljno? > Sad odjednom se nesmiju prodavat kopije,a ima ih na svakom čošku Mislim da vam je odgovor na pitanje očit iz adminovog prvog posta. Prodaja kopija je ilegalna. I to ne "sad odjednom. To što možete kupiti kopije na svakom čošku, ne znači na je legalno. I kokain možete kupiti na svakom čošku, vjerojatno i u svom kvartu.
2020 07 07
> kroasan: > > lucija95biebss: > > Da?! > > Po čemu mislite da nije ozbiljno? > > Sad odjednom se nesmiju prodavat kopije,a ima ih na svakom čošku > Mislim da vam je odgovor na pitanje očit iz adminovog prvog posta. Prodaja kopija je ilegalna. I to ne "sad odjednom. > To što možete kupiti kopije na svakom čošku, ne znači na je legalno. > I kokain možete kupiti na svakom čošku, vjerojatno i u svom kvartu. mislim da je činjenica da su postovi obrisano dovoljno :') :') :') a Vama svaka čast na smirenom pojašnjenju...respect
2020 07 07
> PretrpaniOrmar: > mislim da je činjenica da su postovi obrisano dovoljno :') :') :') a Vama svaka čast na smirenom pojašnjenju...respect Mislim da djevojku brine njen Gucci novčanik iz Bosne pa je przo obrisala komentare. Valjda nije znala da se komentari i dalje vide u mojim odgovorima :')
2020 07 07
> kroasan: > > PretrpaniOrmar: > > mislim da je činjenica da su postovi obrisano dovoljno :') :') :') a Vama svaka čast na smirenom pojašnjenju...respect > Mislim da djevojku brine njen Gucci novčanik iz Bosne pa je przo obrisala komentare. > Valjda nije znala da se komentari i dalje vide u mojim odgovorima :') i ja to mislim :') :') :') :')
2020 07 07
A mislim, meni kopije ne smetaju, neka ljudi kupuju, i nikad ne bih prijavila takve oglase. Naravno, ako je u oglasu i napisano da se radi o kopiji. A ova cura se vjerojatno malo zaletila s komentarom, ne vjerujem da nije zapravo znala da je prodaja kopija ilegalna.
2020 07 07
Pa ok,za prevare nisam...ajd obrisali kopiju torbe chanel a i napisala sam da je fejk...,s obzirom da sam prodala vec par kopija,sto i napisem da nisu orginal....tko hoce neka kupi...al obrisali su mi dvije lacoste torbe koje su orginal,kupljene u ducanu..a ujedno mislim da bi po svemu tome mogli obrisat pola krpicarki jer ima pola kopija svega...
2020 07 07
slažem se da treba pobrisati sve ono što je ilegalno i također krivo oglašeno, pretrpostavljam da je to razlog zbog čega je admin otvorio temu za linkanje nedozvoljenih oglasa (stvari koje nemaju što raditi ovdje, slike sa interneta, hrpe pogrešnih tagova, previše slika u kolažu...) nadam se samo da će imati dovoljno vremena i živaca da se uhvati u koštac sa silnim brisanjem kako bi se ova stranica dovela napokon u red. Hvala na pažnji :
2020 07 07
od ovog bi me više razveselilo jedino to da Carina/policija uđe u trag svin curama s crne liste, ali i ovo mi je baš popravilo dan.
2020 07 07
Slažem se! Ako nemaš za original nemoj kupovati ni kopiju jer je bezveze. Mogu shvatiti da se nekome sviđa dizajn određene torbe ali sigurno ih ima milijun sličnih koji ne kopiraju logo i ostalo. Just saying 😅 > dobrojutro: > od ovog bi me više razveselilo jedino to da Carina/policija uđe u trag svin curama s crne liste, ali i ovo mi je baš popravilo dan.
2020 07 07
Dobro je da se krenulo nešto događati po tom pitanju, bilo je i vrijeme. Da nosim fake, osjećala bih se fake. Jedno od značenja je i "podvala"...
2020 07 08
Konačno se netko odlučio pozabaviti kopijama koje se ovdje otvoreno prodaju bez ikakvog problema!! Uvijek kad vidim oglas sa kopijom pitam se kako je moguće ovako javno to prodavati, i nikom ništa...
2020 07 08
> dobrojutro: > od ovog bi me više razveselilo jedino to da Carina/policija uđe u trag svin curama s crne liste, ali i ovo mi je baš popravilo dan. Carina reagira i u slučaju ako je fejk roba naručena sa nekih stranica, posebno kineskih i inih. Slijedi poziv, prekršajni postupak, globa i trošak spaljivanja. Kad se sve zbroji i oduzme, za tu lovu se može kupiti original. Pitanje je dana, kada će lupiti carinu na svu robu kupljenu izvan EU bez obzira na iznos/cijenu. Vrlo moguće da iznenade, naravno da neće upozoriti, to ne treba očekivati. Puno previše love odlazi izvan EU. ;)
2020 07 08
1 2 3 4 5 ... 8