Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Perilica rublja

Drage sve, imate li preporuku za dobru perilicu rublja? Također, ima li neka koju nikako ne biste preporučile? Svi savjeti su dobrodošli. Tražim nešto 7-9 kg, do 3000 kn. Hvala svima! 🤗🤗
2020 07 20
Ja sam s Gorenje perilicom prezadovoljna. Prva mi je radila 18 godina. Nakon 15 godina imala mali kvar i onda smo zamijenili taj dio i radila je još 3 godine. Drugu sam kupila isto Gorenje i služi super (od 8 ili 9 kg je ne sjećam se točno) radi 5 godina bez kvara a perem skoro svaki dan jednu mašinu.
2020 07 20
Imam vrlo slično iskustvo kao IrenaAR - dugovječnu Gorenje perilicu zamijenili smo novom Gorenje, i mogu reći da i ta besprijekorno radi već godinama.
2020 07 20
Nisam sigurna što bih preporučila ali znam što svakako ne bi. CANDY. Apsolutni promašaj, višestruko potvrđeno, ne samo iz prve ruke.
2020 07 20
Takodjer gorenje jedna mi je radila isto tako 17 18 godina sa sitnim kvarovima ali je radila do svoje punoljetnosti ...sad sam kupila novu takodjer gorenje i prezadovoljna sam odjeca je tako dobro ocjedjena skoro kao iz susilice :)
2020 07 20
Gorenje. ♡
2020 07 20
Uf,a ja sa gorenjem iman najgore iskustvo. Ni sama ne znan koliko san ih prominila do sada. 🙃 Izgleda da iman peh. Meni se quadro pokazala najbolja i zanussi mi je ok 🤷‍♀️
2020 07 20
Kad malo bolje razm nista mi od gorenja nije dugo trajalo 🙃 Iman i peglu,najrade bi je bacila kroz ponistru koliko mi ide na zivce. "Stara" niti 2 miseca. 🤪 Kad smo kod pegle,da ne otvaran novu temu a staru ne mogu nac. Ima li ko preporuku za parnu postaju? Imala tefal ali vratila u roku od 15 dana. Nesto strasno bilo 🙄
2020 07 20
> Mystery: > Kad malo bolje razm nista mi od gorenja nije dugo trajalo 🙃 > Iman i peglu,najrade bi je bacila kroz ponistru koliko mi ide na zivce. "Stara" niti 2 miseca. 🤪 > Kad smo kod pegle,da ne otvaran novu temu a staru ne mogu nac. Ima li ko preporuku za parnu postaju? Imala tefal ali vratila u roku od 15 dana. Nesto strasno bilo 🙄 I meni je Gorenje čisti shit, tj.mojoj mami, koja ima nekoliko njihovih aparata, a Electolux perilica joj traje 25 godina, samo jednom promjenila grijače. Ja imam perilicu Candy i odlična je, super opere. @Mystery...meni su Philips pegle najbolje, nikad nikakvih problema, odlično rade.
2020 07 20
Zanimljivo kako se iskustva razlikuju. Imam Candy i prezadovoljna sam, već 9 godina (doslovce) svakodnevnog pranja i još radi kao prvoga dana. Mama također ima Candy (staru 15 godina) i jako dobro joj služi.
2020 07 20
Moja iskustva s Gorenjem su vrlo loša. Prva perilica je, doduše, dobro radila petnaestak godina, ali se druga od trenutka kad sam je kupila kvarila svaki čas. Isto je bilo i s njihovim frižiderom. Nakon dvije godine perilicu smo zamijenili Beckovom ,imamo je 5 - 6 godina i radi kao urica. Imamo i njihovu sušilicu i frižider i jako smo zadovoljni sa svime.
2020 07 20
> vedranapv: > > Mystery: > > Kad malo bolje razm nista mi od gorenja nije dugo trajalo 🙃 > > Iman i peglu,najrade bi je bacila kroz ponistru koliko mi ide na zivce. "Stara" niti 2 miseca. 🤪 > > Kad smo kod pegle,da ne otvaran novu temu a staru ne mogu nac. Ima li ko preporuku za parnu postaju? Imala tefal ali vratila u roku od 15 dana. Nesto strasno bilo 🙄 > I meni je Gorenje čisti shit, tj.mojoj mami, koja ima nekoliko njihovih aparata, > a Electolux perilica joj traje 25 godina, samo jednom promjenila grijače. > Ja imam perilicu Candy i odlična je, super opere. > @Mystery...meni su Philips pegle najbolje, nikad nikakvih problema, odlično rade. Malo san zabucala,nije Zanussi nego Beko (isla pogledat)...toliko aparata po kuci,ko bi ih sve zapamtija 😂 @vedranapv,fala na info. 😉 Da,svi ih fale. Ne bi tila bacat lovu,nisu bas jeftine. Pa ako otvaracici teme ne smeta,molila bi da se javi jos neko u vezi parne postaje. Ova gorenjeva pegla danas leti definitivno 🤭
2020 07 20
Frend kaj je radil u gorenje servisu nam je sugeriral da ne kupujemo njihove proizvode :) Uglavnom, najbolja su iskustva sa starim perilicama koje god marke bile, a posebno bosch. Ipak, mislim da je to izvan budžeta od 3K kn. Ono što mi biramo kod kupnje uređaja jest trajanje garancije. Ne kupovati ispod 5 godina.
2020 07 20
Ja imam Gorenje, neki jeftiniji model. Super radi već 8 godina.
2020 07 20
> vedranapv: > > Kad smo kod pegle,da ne otvaran novu temu a staru ne mogu nac. Ima li ko preporuku za parnu postaju? Imala tefal ali vratila u roku od 15 dana. Nesto strasno bilo 🙄 > Ja ima Philips parnu postaju od 8 bara. Najbolja pegla na svijetu <3 <3 Milina je peglati s njom! :) Philips Perfect Care Elite Plus https://www.philips.hr/c-p/GC9682_80/perfectcare-elite-plus-glacalo-s-generatorom-pare
2020 07 20
1 2 Sljedeći