Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Ginekoloski problem

Lp. Narucila sam se na pregled koji moram cekati a da ne umrem od straha do tada molim savjet od nekog tko je imao mozda iste probleme Proslu M sam dobila 18. 6 i trajala mi je oko 4-5 dana poput svake da bi na 15 dan ciklusa prokrvarila i to je trajalo ravno 5 dana i kolicinski poput normalne M, nakon tog sam trebala M dobiti 14.7 kasnila mi je 2-3 dana ok i dobila sam ju 16.7 kasno navecer i jos mi uvijek traje Pokusavam kstati trudna, za sad bezuspjesno Ne kuzim sto ni to moglo biti, i grudi su mi bolne kao pred M ali inace kad dobijem ne bole me vise evo sad u ovoj nekoj produzenoj M me bole Znam da zvuci bedasto mozda, imam 30 g
2020 07 22
Jeste napravili test na trudnoću?
2020 07 22
Nisam, googlam cijelo vrijeme ali po svemu to bi bio ciklus bez ovulacije, ali nije mi jasno zasto menga ne prestaje pa me zanima da li se nekoj isto desilo
2020 07 22
Za početak možete napraviti test. Ili guglajte i dalje.
2020 07 23
Previse je to krvarenja, provjerite zeljezo i odite ginekologu neka vas pregleda. Trudnoca nije ako krvarite i moj savjet je manit se googlea jer cete se samo uplasiti, a mozda je nesto sto se moze rijesiti tabletama ili vaginaletama.
2020 07 23
30 godina i zena gugla umisto da ide u doktora 🤦‍♀️
2020 07 27
> Aaandreaaa: > Previse je to krvarenja, provjerite zeljezo i odite ginekologu neka vas pregleda. Trudnoca nije ako krvarite i moj savjet je manit se googlea jer cete se samo uplasiti, a mozda je nesto sto se moze rijesiti tabletama ili vaginaletama. Evo necete vjerovati ali ja sam u obje trudnoce krvarila. U prvoj je bio takav odljev da sam mislila da od bebe nema nista. S tim da je od 6 tj krvarilo po malo svaki dan.Jedva sam se popela na ginekologiju koliko je ljevalo..u drugoj trudnoci isto..5 dana krvarim 3 ne i ..par mj tako.. obje trudnoce s hematomima..ziva i zdrava djeca. Ne tvrdim da je gospoda trudna..ali evo zivi slucaj😄
2020 07 28
> vicky1983: > > Aaandreaaa: > > Previse je to krvarenja, provjerite zeljezo i odite ginekologu neka vas pregleda. Trudnoca nije ako krvarite i moj savjet je manit se googlea jer cete se samo uplasiti, a mozda je nesto sto se moze rijesiti tabletama ili vaginaletama. > Evo necete vjerovati ali ja sam u obje trudnoce krvarila. U prvoj je bio takav odljev da sam mislila da od bebe nema nista. S tim da je od 6 tj krvarilo po malo svaki dan.Jedva sam se popela na ginekologiju koliko je ljevalo..u drugoj trudnoci isto..5 dana krvarim 3 ne i ..par mj tako.. obje trudnoce s hematomima..ziva i zdrava djeca. Ne tvrdim da je gospoda trudna..ali evo zivi slucaj😄 Pa da. Zato sam i pitala prvo za test da se isključi ili potvrdi trudnoća jer o tome ovisi što dalje savjetovati.
2020 07 28
> Tanči14: > > vicky1983: > > > Aaandreaaa: > > > Previse je to krvarenja, provjerite zeljezo i odite ginekologu neka vas pregleda. Trudnoca nije ako krvarite i moj savjet je manit se googlea jer cete se samo uplasiti, a mozda je nesto sto se moze rijesiti tabletama ili vaginaletama. > > Evo necete vjerovati ali ja sam u obje trudnoce krvarila. U prvoj je bio takav odljev da sam mislila da od bebe nema nista. S tim da je od 6 tj krvarilo po malo svaki dan.Jedva sam se popela na ginekologiju koliko je ljevalo..u drugoj trudnoci isto..5 dana krvarim 3 ne i ..par mj tako.. obje trudnoce s hematomima..ziva i zdrava djeca. Ne tvrdim da je gospoda trudna..ali evo zivi slucaj😄 > Pa da. Zato sam i pitala prvo za test da se isključi ili potvrdi trudnoća jer o tome ovisi što dalje savjetovati. Ja radim u ginekoloskoj amb 15 god. Nikad mi zene s ovakvim problemima nisu cekale. Mi to primamo odmah. Zovite i trazite termin ranije kazite da se ne osjecate dobro i rijesite nedoumice.
2020 07 28