Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Cure s Brača

Pozdrav curke, ove godine ljetujem na Braču pa je svaka preporuka dobrodošla. Što pogledati? Koje su najbolje plaže? Ja sam u Postirama, ali imam auto pa prijevoz nije problem. Jeftini i dobri restorani i kafići? Bilo kakve preporuke :) Jako mi se sviđa Vidova Gora. To ću sigurno posjetiti. Hvala unaprijed! :)
2020 07 24
Bol -Plaza Zlatni rat,, pretpostavljam da je ove godine super jer nema puno turista Jos bolje mjesto je plaza u Murvici, oblutci,cisto ,prekrasno,kad ste vec u Murvicu posjetite Zmajevu spilju...provjeri na internetu uvjete jer se moras dogovorit za posjet.Murvica je kod Bola. Skrip ,prekrasno staro misto sa muzejom. Dol( 5 min od postira) ,zanimljivo mjesto , tu je restoran zapravo konoba Toni....predobra hrana,obavezno provat bracku tortu. Donji Humac....jako zanimljiv.....tamo su odrazavane kiparske radionice ,mjesto je puno prekrasnih skulptura....restoran Kopacaina ludilo. Nerzisca,......zanimljiv bor koji raste iz krova crkvice na trgu (uneskom zasticen)...Skalinada Ljubavi,stepenice koje vode prema crkvi ,jako zanimljivo ....ducan sa super stvarima napravljenim od brackog kamena. Milna,lipo mjesto,zanimljivo predvecer kad jahte dolaze u marinu,prekrasan zalazak sunca,napoleonova fortica....javna plaza ok...restorani Palma u mjestu i Bago na plazi. Pucisca...kamenolon,prekrasno mjesto. Supetar vecernji izlazak,plaza sa toboganima i slicnim zabavama. Eto to je ovako na brzinu sta se mogu sjetit.
2020 07 25
E da "Pustinja Blaca"...glagoljaska zajednica iz 16-og stoljeca,zvjezdarnica,jako zanimljivo.....kako doc tamo poglredajte na internetu...jedan dio treba pjesacit....tamo je i prekrasna uvala ,predivna za kupanje.
2020 07 25
Sta se tice kafica mogu ti preporucit samo za Milnu i Supetar jer te najbolje i poznajem. Supetar kafic Barbara...na rivi kraj Privredne banke.......odlican sladoled i jako popularan kafic.... Milna kafic Fjaka na rivi......popularan,izvrsni kokteli i kafa....prosle godine su imali i hranu tipa hamburgera,tapasa i ostalo za brzinski prezalogajit ali jako ukusno,neznam dali imaju i ove godine. Restorani koje sam ti preporucil u prijsnjem postu imaju izvrsnu i zanimljivu hranu ... prilika za provat recimo Vitalac,bracki sir (u Humac), Bracku tortu (u Dol), mornarski pijat di imas przene vlasulje (Palma, Milna), cijene ok recimo. Ako volis riblje konzerve obavezno kad si vec u Postirima posjeti ducan tvornice Sardina,imaju super konzervirnu ribu i riblje pastete po tvornickim cijenama. Lipo se provedi na Bracu .
2020 07 25
Puno hvala na preporukama. 😁😁
2020 07 26