Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Settle Aplikacija

Pozz Molim Vas ako tko ima 5 min vremena da se registrirate na Settle putem ovoga linka: https://get.settle.eu/DWiTTtYuGxQE9tPVA Settle je nova app kod nas za primanje i slanje novaca, a prema trenutnoj promociji, ako se registrirate preko nekoga i Vi i on dobivate po 10kn. Novci se mogu skupljati, a mogu se i isplatiti na bankovni račun. Za osnovnu registraciju Vam je potrebnan samo br mobitela te ime i prezime, a ako planirate skupljati novce i isplatiti na račun, onda se morate verificirati. Ukoliko želite samo isprobati app, možete meni ili nekom drugom od Vaših tko koristi poslati svojih 10kn. Moj br: +385994661890 Ja sam jutros isplatio 70kn na bankovni račun radi probe i radi :) Malo žicanja ljudi da se registriraju i eto love, nije puno al opet dobro dođe :D Hvala u svakom slučaju.
prije 11 dana, 15:28
I ja sam to danas isprobala, ali nisam prebacivala na bankovni račun. Malo sam skeptična oko toga jer je stvarno jednostavno pa me zanima je li to baš 100% pouzdano (pod tim mislim da neće možda meni nešto uzeti sa računa i sl.)?
prije 11 dana, 16:28
Ne može Vam uzeti jer nije povezana kartica, nego povezujete IBAN preko kojega nije moguće povući sredstva 😊 Ukoliko i povezujete karticu kao sto sam ja npr. jer sam postavio da mi novci sjedaju na Settle racun, pa kasnije prebacio na racun, bez autorizacije ne moze povuci 😊
prije 11 dana, 21:04
U redu onda. Hvala na odgovoru!😊
prije 11 dana, 21:37
Nema problema 😊 Slobodno saljite pozivnice dok je promocija, svaka kn dobro dođe 😊 lp
prije 11 dana, 23:22