Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Molim savjet

Pozdrav cure, molim vas savjet Od korisnice sam kupila “nove i nenosene naocale” no nazalost stigle su mi u ovom stanju ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/fff246b49bdb9f23098bbeed1f8b8e6f.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/174c2afaf7ca0f91f88415d9d498af7e.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/35ae117102ab6368ce42896d8226e2dc.jpg) Javila sam se korisnici da su naocale ostecene,poslala jos slike i trazila povrat, ali ona i dalje tvrdi da su nove i nikad nosene i ne odgovara mi vise na poruke. Sto da radim dalje? Jesu li po vama ovo nove naocale?
2020 08 19
Ajme, grozno!!!!! O kojoj se korisnici radi? Sramota!
2020 08 19
Za to smeće odbija povrat? Pošalji joj poruku da je njeno uvaljivanje od ovog trena javno, stavite joj negativnu ocjenu i stavite ovdje link profila.
2020 08 19
Hvala cure, ostavljena je negativna i poslana poruka
2020 08 19
Užas🤮 koliko ste platili to s*anje? I ona teta što vam je negativnu ostavila, bi trebala biti blokirana, sa 5 negativnih i dalje se ne srami prodavati
2020 08 19
Strah me i pomisliti kako bi onda po njenom izgledale nošene naočale. Svakako da nisu nove i uz veeeliku ispriku treba vratiti i novce za naočale i dvije poštarine. Stavite u negativnu ocjenu i poveznicu za temu na forumu.
2020 08 19
> IvanaHercegovac: > Užas🤮 koliko ste platili to s*anje? I ona teta što vam je negativnu ostavila, bi trebala biti blokirana, sa 5 negativnih i dalje se ne srami prodavati Placene su 50kn sa ukljucenom postarinom, nije velik iznos ali zasto bi dala i toliko za nesto sto mogu jedino baciti u smece..
2020 08 20
Nisam jos napomenula da su naocale toliko rasirene da kad se stave odmah padaju sa lica pa se korisnica izvlaci da su mi vjerovatno velike
2020 08 20
> miabella1: > Pozdrav cure, molim vas savjet > Od korisnice sam kupila “nove i nenosene naocale” no nazalost stigle su mi u ovom stanju ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/fff246b49bdb9f23098bbeed1f8b8e6f.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/174c2afaf7ca0f91f88415d9d498af7e.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/35ae117102ab6368ce42896d8226e2dc.jpg) > Javila sam se korisnici da su naocale ostecene,poslala jos slike i trazila povrat, ali ona i dalje tvrdi da su nove i nikad nosene i ne odgovara mi vise na poruke. Sto da radim dalje? Jesu li po vama ovo nove naocale? Postovana,naocale su narucene sa ebaya ,potpuno nove i nenosene s moje strane. Poslikane ,pospremljene i Vama poslana .Znam da 35 kn nije malo ali stvarno mi je žao jer ih nisam isla za te novce toliko detaljno analizirati.Mogli ste traziti mjere pa Vam ne bi bile prevelike,svaki par sati ste slala nove fotke kad nisam odgovarala a objasnila sam razlog .Ovo mi sve vise lici na ucjenu jer ne pristajete na povrat već trazite dodatne novce za slanje i prijetite zbog mog zvanja uciteljice. Pocela sam sumnjati da su neka ostećenja naknadno poslana i ovdje stavljena napravljena od vaše strane.Svaka nova stvar moze se namontirat da izgleda lose ako tako želite.Jos jedamput oprostite na mojim eventualnim propustima. Žao mi je da nakon 200njak predivnih suradnji zaglavim sa vama zbog 35 kn. Poklanjam Vam ih,a Vi ih bacite .Kao sto sam rekla vratit ću Vam novce u njihovoj vrijednosti na račun ali na duple pt ne pristajem . Sretno!
2020 08 20
> Postovana,naocale su narucene sa ebaya ,potpuno nove i nenosene s moje strane. Poslikane ,pospremljene i Vama poslana .Znam da 35 kn nije malo ali stvarno mi je žao jer ih nisam isla za te novce toliko detaljno analizirati.Mogli ste traziti mjere pa Vam ne bi bile prevelike,svaki par sati ste slala nove fotke kad nisam odgovarala a objasnila sam razlog .Ovo mi sve vise lici na ucjenu jer ne pristajete na povrat već trazite dodatne novce za slanje i prijetite zbog mog zvanja uciteljice. > Pocela sam sumnjati da su neka ostećenja naknadno poslana i ovdje stavljena napravljena od vaše strane.Svaka nova stvar moze se namontirat da izgleda lose ako tako želite.Jos jedamput oprostite na mojim eventualnim propustima. Žao mi je da nakon 200njak predivnih suradnji zaglavim sa vama zbog 35 kn. > Poklanjam Vam ih,a Vi ih bacite .Kao sto sam rekla vratit ću Vam novce u njihovoj vrijednosti na račun ali na duple pt ne pristajem . > Sretno! Gospodo, nakon sto sam Vam javila da su naocale ostecene i rasirene napisali ste da nisu nikad nosene i da su nove, pa sam pomislila jesam li ja luda ili? Te sam isla opet razgledali naocale i vidjela dodatna ostecenja na ruckama. Rucke su toliko rasirene da ih bilo tko stavi padale bi sa glave. Boze dragi, da se ja idem sramotiti i unistavati ih radi 35kn? Da li Vi sebe cujete? Pa da su naocale u normalnom stanju i ne pasu mi stavila bi ih u prodaju ili poklonila nekom. Oprostite ali zasto bi ja placala postarinu da ih vratim Vama? Nije moja krivica sto su ostecene i moram ih slati nazad. Prijetim zbog zvanja uciteljice? Rekla sam Vam da cu promjeniti naziv teme u Vase ime i prezime pa kad se bude trazilo na google-u imat ce sto vidjeti posto bi uciteljica trebala biti primjer i savjesna osoba.
2020 08 20
Nebitno koliko ste ih platili. Bacili ste svoj novac jer su naočale direkt za smeće. Ako ih ne želi natrag, mora uplatiti točan iznos koji ste uplatili. Stavite njeno ime u naslov teme i javite se administratoru da obriše osvetničku povratnu informaciju.
2020 08 22
Naočale na slikama od prodavačice izgledaju super, a došle su razvaljene i oštećene. Jedino logično objašnjenje koje mi se nameće jest da su naočale nakon slikanja i postavljanja oglasa- nošene. Oglas je postavljen prije tri mjeseca i u ta tri mjeseca su se naočale dobrano dale iznositi i ofucati. Budući da svaki dan imamo ovakav sličan slučaj gdje se uvaljuje smeće i onda optužuje kupac ili prodavačice s kioska da su nosile i namjerno uništile stvar u pola sata, moj prijedlog je da se takve prodavače trajno blokira jer štete ugledu stranice i zajednici. Meni je neshvatljivo kako neki misle da ova stranica postoji kako bi se oni rješavali smeća. Gledam profil ove uvaljivačice i između ostalog prodaje prastari mobitel koji nitko neće kupiti, ali ona traži za to 80 kn, umjesto da ga odnese u reciklažno dvorište. Nikome ne treba nečije smeće! Ukoliko uvaljivačica naočala ne vrati puni uplaćeni iznos za naočale, treba prijaviti adminki profil da ju blokira i naravno negativna i ova tema MORAJU ostati kao upozorenje drugima što dotična uvaljivačica prodaje i kako reagira.
2020 08 22
I još nešto: @miabella- uredite si profil prema pravilima stranice, a to je da slika s neta ne smije biti prva u oglasu, nego mora biti slika koju ste vi slikali. Svi oglasi su vam sa slikama s neta što je zabranjeno. Poštujte pravila!
2020 08 22
Drage moje, kad o nekome pricate na taj način trebate imati i valjane razloge. Najprije procitajte povratne .Gospodicna je već imala suradnji gdje su pale negativne i neutralne povratne. Ako i jesu stavljene naocale prije tri mjeseca., otkud Vam da su poslije nosene i unistene.Mogla je traziti dodatne fotke i mjere...Da sam ih nosila i ostetila, bacila bi ih.. Mlada dama je ocito ocekivala puno više od naocala sa ebaya od onog sto je dobila za 35 kn ,ne zbog ostećenja jer ih nije bilo već je razradila cijeli scenarij kako bi me ucijenila. Takve naocale nisu poslane! Moguće neka sitnica ako mi je nenamjerno promakla posto nisu nošene .Da bi ostvarila povrat zar je stvarno moguće da neko dodatno osteti robu koja joj ne odgovara?! Voljna sam vratiti iznos od 35 kn za naocale ali nikako i duple pt jer ih ne želim natrag jer to nisu naocale koje sam ja poslala. Dobro bi bilo sagledati situaciju sa obje perspektive prije takvih reakcija.Dosad nikom nisam nista podvalila i ne mislim ni ubuduće. Ako je bila neka sitnica rekla sam i prema tome se formirala cijena. A sto se mobitela tiče koji je u prodaji prodaje se u pola cijene od one u posti. Nije za mlade jer nije čudo od tehnologije ,ali je za starije ljude zbog jednostàvnosti rukovanja i tipki. Ako nekom treba za baku ili djeda poklonim ga,nije problem. Nek se javi. Lijep pozdrav svima i sretno!
2020 08 23
> Tanči14: > Naočale na slikama od prodavačice izgledaju super, a došle su razvaljene i oštećene. > Jedino logično objašnjenje koje mi se nameće jest da su naočale nakon slikanja i postavljanja oglasa- nošene. > Oglas je postavljen prije tri mjeseca i u ta tri mjeseca su se naočale dobrano dale iznositi i ofucati. > Budući da svaki dan imamo ovakav sličan slučaj gdje se uvaljuje smeće i onda optužuje kupac ili prodavačice s kioska da su nosile i namjerno uništile stvar u pola sata, moj prijedlog je da se takve prodavače trajno blokira jer štete ugledu stranice i zajednici. > Meni je neshvatljivo kako neki misle da ova stranica postoji kako bi se oni rješavali smeća. > Gledam profil ove uvaljivačice i između ostalog prodaje prastari mobitel koji nitko neće kupiti, ali ona traži za to 80 kn, umjesto da ga odnese u reciklažno dvorište. > Nikome ne treba nečije smeće! > Ukoliko uvaljivačica naočala ne vrati puni uplaćeni iznos za naočale, treba prijaviti adminki profil da ju blokira i naravno negativna i ova tema MORAJU ostati kao upozorenje drugima što dotična uvaljivačica prodaje i kako reagira. Ako i jesu stavljene naocale prije tri mjeseca., otkud Vam da su poslije nosene i unistene.Mogla je traziti dodatne fotke i mjere...Da sam ih nosila i ostetila, bacila bi ih.. Mlada dama je ocito ocekivala puno više od naocala sa ebaya od onog sto je dobila za 35 kn ,ne zbog ostećenja jer ih nije bilo već je razradila cijeli scenarij kako bi me ucijenila. Takve naocale nisu poslane! Moguće neka sitnica ako mi je nenamjerno promakla posto nisu nošene .Da bi ostvarila povrat zar je stvarno moguće da neko dodatno osteti robu koja joj ne odgovara?! Voljna sam vratiti iznos od 35 kn za naocale ali nikako i duple pt jer ih ne želim natrag jer to nisu naocale koje sam ja poslala. Dobro bi bilo sagledati situaciju sa obje perspektive prije takvih reakcija.
2020 08 23
1 2