Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Muke po hlacama :(

Drage djevojke, gdje kupujete uske hlace? Visoka sam 164 i malo nabita u nogama i straznjici pa mi je problem to sto mi ne odgovara niti vel. 38, niti 40 (mislim da bi mi odgovarao broj 39 🤣), a nogavice su mi uvijekkkk preduge. I kad ih dam skratit krojacici budu mi siroke na gleznju. Bitno mi je da su cjenovno prihvatljive, spremna sam dati 200 do 250 kn najvise. Ne volim onaj "tvrdi" traper recimo, znate, kad udem u hlace da me spljoste i da su krute. (Takav tip sam nasla u Europi pa zaobilazim.) Prije su mi Stradivarius, Pull and Bear, Bershka pa cak i za cudo Terranova imali top hlace, ali sad mi se cini da su poceli s onim "koliko para toliko muzike" jer mi nijedne ne uspiju izdrzati, tj. u podrucju prepona se skroz izlizu i stanje dok se na kraju ne isparaju. Pa eto ako moze neka preporuka, bila bih jako zahvalna😊👖
2020 08 26
Na gležnju vam krojačica može suziti s unutarnje strane. No svaka intervencija kod krojačice zapravo nam smeta, ruši već postojeći kroj. Kad su vladali plitki modeli nisam si uspijevala pronaći model. Onda su mi odjednom sve hlače bile prekratke. Sada mi je većina modela preuska u nogavicama a široka u struku i hlače mi se nabiru na prednjim džepovima kad sjednem. Kada napokon nađem model koji mi stoji, kupujem i ne pitam za cijenu. Da kupim napamet hlače preko interneta- nemoguća misija. Imam svih brojeva- od 28-31 tako da ni brojevi nisu mjerilo. Imam hlača raznih duljina tako da moram kombinirati s cipelama, uglavnom stalno nešto kemijam.....tako da vas potpuno razumijem. Teško da ćete naći hlače odabirom dućana i odlaskom tamo. Treba ići redom po centru i isprobavati. Nema druge..u HM-u se još uvijek ne može u kabine, u ostalim dućanima može..
2020 08 26
Ko da o sebi čitam!!! Znači iste smo 😂 Ja sam otkrila Asos, oni imaju baš svoju liniju Asos Design petite i budu taman za našu visinu, cjenovno isto ok. I kupila sam još isto na asosu vero moda traperice, preeepredobre su mi. Na popustu sam platila 150 kn, inače su po 60 funti Još volim uzeti u Bershki, budu 150 kn, ali fakat nisu nešto izdržljive. Ajde kad su na popustu pa mi nije žao. I C&A isto mogu naći, doduše te su mi obavezno 15 cm preduge, i to kad budu po 30 kn, ne vrijedi kupovati po punoj cijeni.
2020 08 26
Ja imam obrnuti problem, meni su pak sve hlače prekratke. Odkad sam prešla na često nošenje haljina, preporodila sam se. Ništa ne stišće i ne žulja u struku. Preporučam i vama!
2020 08 26
> Anitich_5: > Ja imam obrnuti problem, meni su pak sve hlače prekratke. Odkad sam prešla na često nošenje haljina, preporodila sam se. Ništa ne stišće i ne žulja u struku. Preporučam i vama! Onda me "nažuljaju" noge od trenja. Imaš kakav savjet za to? Kupila sam neke kao stezne hlačice od materijala ko najlonke, ali nisu mi neko idealno rješenje, možda da uložim u kvalitetnije, pamučne
2020 08 26
> TinTina987: > > Anitich_5: > > Ja imam obrnuti problem, meni su pak sve hlače prekratke. Odkad sam prešla na često nošenje haljina, preporodila sam se. Ništa ne stišće i ne žulja u struku. Preporučam i vama! > Onda me "nažuljaju" noge od trenja. Imaš kakav savjet za to? Kupila sam neke kao stezne hlačice od materijala ko najlonke, ali nisu mi neko idealno rješenje, možda da uložim u kvalitetnije, pamučne Na žalost nemam savjet za to. Ovdje sam opet obrnuti slučaj, imam jako tanke noge pa imam "prazninu među nogama". Najveći mi je problem što su haljine uglavnom malo prozirne, ali to sam uspjela riješiti - kupila sam nekoliko podhaljina od svile i viskoze pa ih nosim ispod. Uzela sam bež boju i tamniju boju kože. Baš sam danas kupila jednu u Triumphu na sniženju - to je zapravo viskozna spavačica ali ja to nosim ispod haljine. Možda bi i vama bile dobre neke kratke hlačice od tankog prirodnog materijala, npr od svile ili viskoze. Ako ih ne uspijete pronaći u trgovini, predlažem da kupite neku spavačicu na sniženju (što veći broj) i date krojačici da vam sašije kratke hlačice. Svila nema elastina pa bi hlačice trebale biti dosta široke, a od viskoze možete napraviti i uske.
2020 08 26
Ovakvu podhaljinu imam i odlična mi je za ispod haljina. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/77bc0895bc6970234c7a524edd5e7b0f.jpg)
2020 08 26
Evo, pronašla sam u C&A web shopu hlačice za ispod suknje ili haljine. Na žalost materijal je sintetika. Ali možete dati sašiti ovakve od viskozne spavačice. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/ad8959e22021b86bcf7806a9885f8f41.jpg)
2020 08 26
Kada su hladniji dani, u proljeće, jesen, ispod suknje ili haljine nosim pamučne tajice. Kupujem ih u Lidlu.
2020 08 26
Te su haljine super. Imate u nami jeftine, nađu se na popustu za 70ak kn, a baš su kvalitetne Hlačice bi ove bile super da su uže i malo kraće, sve mi se vidi ispod haljine ako je kraća pa mi baš treba nešto što samo drži taj problematični dio. Hvala, dali ste mi sad ideje :D
2020 08 26
> MauMau123: > Drage djevojke, gdje kupujete uske hlace? Visoka sam 164 i malo nabita u nogama i straznjici pa mi je problem to sto mi ne odgovara niti vel. 38, niti 40 (mislim da bi mi odgovarao broj 39 🤣), a nogavice su mi uvijekkkk preduge. I kad ih dam skratit krojacici budu mi siroke na gleznju. Bitno mi je da su cjenovno prihvatljive, spremna sam dati 200 do 250 kn najvise. Ne volim onaj "tvrdi" traper recimo, znate, kad udem u hlace da me spljoste i da su krute. (Takav tip sam nasla u Europi pa zaobilazim.) Prije su mi Stradivarius, Pull and Bear, Bershka pa cak i za cudo Terranova imali top hlace, ali sad mi se cini da su poceli s onim "koliko para toliko muzike" jer mi nijedne ne uspiju izdrzati, tj. u podrucju prepona se skroz izlizu i stanje dok se na kraju ne isparaju. Pa eto ako moze neka preporuka, bila bih jako zahvalna😊👖 Pokusajte u zari. Rifle su Vam do 200kn. Sve imaju elastina. Struk je normalan nije niski. Ima rifli koje su onak krace (takve ja nosim preko ljeta) i Vama ce onda biti dobre. Imala sam isti problem dok nisam smrsavila i nigdje nisam mogla naci rifle dok nisam otkrila u zari i vec evo par godina tamo uzimam jedino sam velicinu sad promijenila. Al sve Vam imaju elastina lijepo stegnu noge u struku se lijepo kopcaju. Ja sam zadovoljna.
2020 08 27
> TinTina987: > > Anitich_5: > > Ja imam obrnuti problem, meni su pak sve hlače prekratke. Odkad sam prešla na često nošenje haljina, preporodila sam se. Ništa ne stišće i ne žulja u struku. Preporučam i vama! > Onda me "nažuljaju" noge od trenja. Imaš kakav savjet za to? Kupila sam neke kao stezne hlačice od materijala ko najlonke, ali nisu mi neko idealno rješenje, možda da uložim u kvalitetnije, pamučne isti problem mučimo...ja sam našla na internetu, bila je neka stranica za naručiti,ne mogu se sjetiti koja...uglavnom najlonke su pomiješane sa čipkom..imaju ljepljivu traku na sebi i idu samo na područje gdje se noge dodiruju u hodu...ja sam se s tim preporodila..vrlo su kratke tako da ih mogu nositi ispod kraćih suknja i ništa se ne primjeti. Ako će trebati mogu vam ih i poslikati :)
2020 08 27
Iste sam visine otprilike, cesto mi je 36 otijesan u struku, a 38 prevelik. Sto se duzine tice, uzimam hlace 7/8 i meni budu taman 😅 Dobre su mi traperice iz Zare i Manga, ne sve, ali neke znaju imati dosta elastina pa se formiraju po tijelu, dosta dugo ih imam. Zadnje sam uzela izblijedjele mom fit iz Manga, one i tako trebaju biti malo sire i nose se potfrknute, pa nogavice lijepo potfrknem na van da dobijem svoju duzinu, ili svojih 7/8, ako ih potfrknem 2x.
2020 08 27
> TinTina987: > > Anitich_5: > > Ja imam obrnuti problem, meni su pak sve hlače prekratke. Odkad sam prešla na često nošenje haljina, preporodila sam se. Ništa ne stišće i ne žulja u struku. Preporučam i vama! > Onda me "nažuljaju" noge od trenja. Imaš kakav savjet za to? Kupila sam neke kao stezne hlačice od materijala ko najlonke, ali nisu mi neko idealno rješenje, možda da uložim u kvalitetnije, pamučne Ja imam isto jaca bedra, uvijek kad nosim haljinu stavim obicne crne pamucne kratke hlace do pola bedara i vise nemam problema! 😁🤩
2020 08 27
Ja pak imam problem sa visokim strukom. Jedva nađem hlace koje su niski struk. Imam kratak torzo i kad sjednem, hlace, posebno traperice, sa visokim strukom mi se "zabiju" u zeludac i to me pocne boliti. A da ne govorim da mi je ostao trbuh nakon poroda (imam 54 kg) i samo taj donji dio ispod pupka mi je izbocen i kad obucem visoki struk, odlicno se istakne da izgledam 10 puta deblje. A sada naci traperice nizeg struka je nemoguca misija.
2020 08 28
1 2 Sljedeći