Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Kemijsko čišćenje i oštećeni kaput

Početkom ljeta je moja mama nosila kapute na kemijsko čišćenje i nisam ih pregledala kad je stiglo nazad. Sad nedavno skinula sam onu zaštitnu vrečicu s kojom je stiglo i vidim da je moj crni kaput pun sivih tragova, uglavnom na rubovima na rukavima, ovratnik. Kao da je izgubio boju. Da li je to moguće? Nije se prvi put čistio i do sad je izgledao normalno
prije 25 dana, 09:08
Moguće je, meni je kemijska uništila kožnu jaknu da ju uopće nisam mogla obući koliko je bila kruta. Kao da su ju u vešmašinu ubacili a ne čistili kako se koža čisti. A kad sam ju davala na čišćenje morala sam potpisati nekakav njihov obrazac da oni nisu krivi ako se jakni nešto dogodi. Uspjela sam ju donekle spasiti s nekim sredstvom za kožu. Mojoj frendici su uništili svijetlu od brušene kože i njoj nije bilo spasa. Ako je toliko dugo proslo mislim da više ne možete reklamirati, ja sam imala rok svega par dana, 3 ili 5 tako nešto.
prije 24 dana, 22:57
A kapute perem s deterdentom za vunu u vešmašini na programu za vunu i nikad se ni jednom nista nije dogodilo a desetak sam ih oprala. Moguće da ih i u kemijskoj tako peru.
prije 24 dana, 23:01
Da,moguce je,desilo mi se isto.
prije 24 dana, 23:52
Da... Meni su uništili baloner.
prije 23 dana, 16:58
Meni potrgali patent
prije 23 dana, 23:58
Nista cudno. Mojem mužu unistili gumbe na odijelu od 2500 kn. 😑😑
prije 14 dana, 13:50
mislim, bas grozno. ovako ga ne mogu ni prodati, niti nositi jer izgleda kao da je prljav
prije 12 dana, 19:33