Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Nešto staro, nešto novo

Bok, kraljice. Otvorila sam YT kanal Mindset Essence. Inače sam hipnoterapeut, NLP coach, Reiki & Kundalini Master, pa ako vas zanimaju cool motivacijske teme škicnite, lajkajte, pretplatite se. Tamo pričam na engleskom jer dosta klijenata mi je s tog govornog područja, ali iste teme na hrvatskom uploadam na igtv i fb. Još nisam savladala thumbnailove i sl, ali ću naravno uskoro. Vaša podrška, pretplata i angažman bi mi puno značili. Hvala. xoxo https://www.youtube.com/channel/UCrdUEuZOg8_GF58OZ0S9bdA ![] (http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/b98077e73ae69d2421328784e35d410f.jpg)
2020 09 18
Nisam baš od gledanja videa na YouTubeu, ali mi je super tema i trajanje je taman dugo tj dovoljno kratko da pogledam. Zapratila sam. Kakve još teme možemo očekivati? :)
2020 09 19
Sve što može motivirati ljude da se cijene i da shvate da su dovoljni, da ne odustaju od sebe i svojih ciljeva, te naravno kako ih postići. Dogovaram i neke suradnje s ženama iz drugih dijelova svijeta, koje se bave coachingom, yogom, terapijama i mentalnim zdravljem, da podignemo svijest oko brige o sebi. Slične teme kao što pišem na atma portalu 💯 Ako preferirate hrvatski na fb sam Skill Energy Coach ili instagram @nera_crncic Hvala na praćenju i podršci🥰😘😘😘🤩😇😇😊😊
2020 09 19
> subwaysurf: > Sve što može motivirati ljude da se cijene i da shvate da su dovoljni, da ne odustaju od sebe i svojih ciljeva, te naravno kako ih postići. > Dogovaram i neke suradnje s ženama iz drugih dijelova svijeta, koje se bave coachingom, yogom, terapijama i mentalnim zdravljem, da podignemo svijest oko brige o sebi. > Slične teme kao što pišem na atma portalu 💯 > Ako preferirate hrvatski na fb sam Skill Energy Coach > ili instagram @nera_crncic > Hvala na praćenju i podršci🥰😘😘😘🤩😇😇😊😊 Pratim. Drago mi je da ima na hrvatskom ove teme.
2020 09 23