Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Vjera u ljude - vraćena!

Čak i od ljudi koji su mi preporučili krpice i govorili mi da napravim račun ovdje, čula sam više manje grozne stvari o većini cura koje imaju account bez previše informacija. To znači da sam ja došla ovdje u određenom strahu od ekipice koja vara ljude. Međutim, jučer sam shvatila da se bezveze bojim. Ako me netko prevari, to ide njoj/njemu na karmu, meni ne, ja sam svoj dio obavila. Uglavnom, jedna od prvih osoba koja me ovdje kontaktirala za nešto iz mog ormara je bila 'proxypretty'. Otvorim joj profil, i praktički ništa tamo. Ali cura je jako simpatična, predložila je slanje pouzećem, ipak joj prodajem skupi Desigualov kaput, bila mi je toliko draga da sam joj poslala ekspresom kao poklon za kupnju. Stvarno, stvarno pozitivna osoba koja je svoje podatke uredno dala, odmah smo se dogovorile, nije se naljutila kada sam joj se ispričala jer prvi dan nisam imala vremena odnijeti kaput u poštu, ma odlično sve! Tako da me je sad manje frka oko ove prodaje, 'proxypretty" je divna osoba [:poljubac] i vi sve što lunjate forumom from time to time ste mi jako simpatične, kolektivna pusica svima [:poljubac] i ugodan vam dan!
2013 10 03
moram odgovoriti na ovo, i ja sam skroz nova na krpicama, i uglavnom samo kupujem, obavila sam tri ili četiri kupnje i svaka suradnja je do sada bila odlična, cure su poštene i od riječi, ono što sam tražila (vidjela u oglasu) to sam i dobila, nema laži, nema prevare, bar za sada, a stvarčice sam dobila u roku od odmah! stvarno, sve cure su do sada bile sjajne, imam za njih samo pohvale, toplo se nadam da će se tako i nastaviti! lijepi pozdrav svima! [:kesi]
2013 10 03
Evo to je jedna krasna vijest! I ja sam bila početnik tu na krpicama, u početku sam samo kupovala stvari, i nisam imala još nijednu pov. info, i do sada nisam imala loših iskustava.. mislim da se ipak može skužiti i po načinu pisanja, tj. dogovora o željenoj stvari da li je netko fer, pošten ili je tu samo da si živce liječi [:hihot] Nadam se da će nam iskustva i dalje biti pozitivna [:smijesi]
2013 10 03
Sve komentare potpisujem, slažem se sa time što ste rekle i također se nadam da ćemo nastaviti imati ova divna iskustva ;) :)
2013 10 03
Vjerujte, nisu sve cure latentne kozurine, samo treba, bez obzira koliko nam se sviđa neki predmet, zatvoriti oči i predosjetiti tko ga prodaje.. [:smijesi]
2013 10 03