Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

DERMATOLOZI SPLIT

Pozdrav svima, moze li preporuka za dermatologa u Splitu po pitanju akni. Idealno bi bilo da ovo vidi neko ko je pio Roaccutane ili zna nekoga da je, da mi kazu o kojem se dr radi. Iz dosadasnjih iskustava i iskustava drugih, malo ko ga prepisuje, generalno svi privatnici namecu vlastite tretmane, kreme i kremice. Kao neko ko se godinama bori s akanama, i sigurna sam po svim kriterijima u ono sto trazim, nastojim takve zaobic u sto sirem luku, namazala sam se za 3 zivota... :D Hvala!
2020 10 23
Pridružujem se potrazi za dermatologom u Splitu po pitanju istog problema, i zaista se suosjećam s vama jer mi se čini kao da ste mi misli pročitali sa zadnjom rečenicom u vašem postu, istog sam stajališta. Toliko kremica i kiselina i koječega sve ne sam se nakupovala, no dugotrajni rezultat je izostao. Naišla sam na nekoliko preporuka za par privatnika no preporuke su više išle u generalnom smislu nego konkretnom odgovoru o kojoj vrsti problema je x ili y dermatolog uspio pronaći najbolje rješenje. Voljela bih svoj novonastali problem s aknama konačno privesti kraju. Javite molim vas ako dobijete neku preporuku!
2020 10 23
Ja sam Roaccutane uzimala jos prije 20 god kad je to bilo jos teze dobiti nego danas. Meni ga je tad prepisala dr.Vanjaka, ona je odavno vec u mirovini, sad joj radi kcer, al ja da sam.na vasem mistu odma bi joj direktno rekla telefonski razlog dolaska i pitala hoce li to biti moguce. Ako ce i ona komplicirati, nemojte ic bacat novce bezveze i gotovo.
2020 10 23