Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Razvodi, prekidi /

Je li vrijeme za kraj

Što bi ste vi napravile? On je presao skoro 35-tu, nije se zenio a po ponasanju sumnjam da će ikada imati brak. Imao jednu vezu u životu. Nas odnos i kontakt traje 4 godine. U početku smo se zaigrali to je bilo sve lijepo i divno. Bio je divan. Kuhao mi i spremao. Htio me vodit svom frizeru. Jednom nesto nisam mogla s njim i odma se naljutio. Kad dođem kod njega imao neke rituale moras bit gola ili da obučem njegovu majicu. Govorio da je nas film neki di dečko tuče ženu gadan film. Misli da mu nitko nista ne može. Izrce situacije. Kad nešto hoce kaze napravit ces to za mene a za mene. Kad dođem gleda s koje strane sam došla. Ne kontrolira ali zna usput reci zas nisi dosla s one strane. Sve nesto usput kaže. Spominje da se sviđam njegovim prijateljima. Jednom kad smo se posvađali je bio ljut i prijetio se mogo bi sranje napravit. Zadnje vrijeme jako dugo preko godine dana nismo imali odnose jer ja nisam htjela. Pocela sam ga odbijat. Pocela sam lagat da zelim sex, a poslije se ipak dvoumim i nista ne bude. Ispalo da ja idiot. Samo se ljubimo. Neodoljivo me privlači. Dovede me do nekih situacija da ja poludim i onda mu zvonim. Da li ispada da ja zavlacim ako kazem da hocu sex i nademo se i cesto puta tako i ipak ne zelim a on i dalje zove? Jednom je bila situacija s nekim dečkima, jedan decko ga je pitao za mene i tako, a komentiro mu kak ces ti dalje s njom u životu. Sta to znaci? Govori da nije ljubomoran, nego da sam ja. Cujem se s njegovim kvartovskim poznanikom s kojim jos uvijek nisam nista imala. Njemu se javljaju odredene zenske osobe i ispituju ga da li je moj prijatelj a nitko ne zna moje ime. Pa mi njegova frendica slucajno poslala zahtjev, a on tvrdi da me ne znaju? Ko je tu lud. Ponasa se jako loše, djetinjasto. Dosta sam propatila jel vama to normalan odnos? Tesko mi je zaboravit ga jer nije imao vezu nijednu poslije i to mi otežava.
2020 11 15
Evo je opet........fali emoi koji koluta očima, zatim jedan koji spava od dosade i onaj koji bljjuje.
2020 11 15
e, imate ovih časopisa koji trebaju takve priče, vi lijepo pišete, a lova kapa.. ovako vam priče odoše u vjetar...
2020 11 15
Ovo je kao Coelho,prepoznatljiv stil.
2020 11 15
Prve dvije rečenice umalo zavaraju. Al onda je sve opet jasno :)
2020 11 15
Moj savjet da se svakako obratite psihijatru , on će Vama dati adekvatan odgovor na ta silna pitanja.
2020 11 15
Admin2nd te najbolje bude "savjetovala",skrati nam svima muke pa joj se obrati sama.
2020 11 15
Molim bez vrijeđanja pitanje je za savjet
2020 11 16
Koje pitanje?
2020 11 16
> Barbikamona: > Molim bez vrijeđanja pitanje je za savjet Pa ova serija dogodovstina sa razlicitih profila je uvreda za zdrav mozak.
2020 11 16
Meni se čini da od toga ne bude niš(koliko sam imala prilike shvatit gospođu šta se događa)
2020 11 17
> Barbikamona: > Što bi ste vi napravile? Moje mišljenje, pod hitno se udaj za njega, jer da ste se svijećom tražili ne bi se našli. Naravno, ako 'on' uopće postoji. Mašta radi svašta. ;)
2020 11 22
Je
2020 12 12
> katarinamartina: > > Barbikamona: > > Što bi ste vi napravile? > Moje mišljenje, pod hitno se udaj za njega, jer da ste se svijećom tražili ne bi se našli. > Naravno, ako 'on' uopće postoji. Mašta radi svašta. ;) 😆🤣
2021 01 22