Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Pošta i broj mobitela

Pozdrav curke (i dečki ako ih ima 😋)... Zadnjih par puta kada sam slala paketiće poštom, tete u pošti su me pitale imam li broj mobitela primatelja jer po novome navodno dolaze i sms poruke kada stigne paketić u poštu (ne znam stigne li samo poruka ili poruka + papirić). Sjećam se da se dosta njih žalilo da im poštar ne ostavi ni papirić, pa eto...možda je ova opcija funkcionalnija... 😉 Iako, meni još nitko nije ostavio broj mobitela s podacima za poštu 😅 Je li netko dobio kakvu poruku možda već? Ostavljaju li vam kupci broj? :)
prije 8 dana, 22:55
Ne ostave mi ni poštanski broj, a kamoli broj mobitela. Šalu na stranu, gotovo nikad, u slučajevima kada sam slala poštom, mi korisnice ne ostave broj mobitela. Nadalje, u zadnjih mjesec dana samo sam slala Tiskom, tako da baš i nisam znala za tu novu opciju u pošti.
prije 8 dana, 00:30
Ja od kad sam ovdje i općenito ako sam nešto slala uvijek sam tražila broj mobitela te su me i na pošti tražili broj mobitela od primatelja i pošiljatelja... Do sad mi je uvijek dolazila obavijest na mobitel da je paket stigao. I iskreno tako je i najsigurnije jer do sada nisam dobila onaj papirić da mi je došao paket... Moja preporuka je da tražite broj mobitela, uvijek! :)
prije 8 dana, 04:01
Cure, ako Vam tko ne ostavi broj moba, napisite svoj i onda im na mail il tu u poruke proslijedite tekst sms od poste, tako ja napravim, paket je ionako tjedan dana na posti pa si svi mogu pokupiti i nije problem.
prije 7 dana, 10:49
Dakle funkcionira, dolaze poruke...to me zanimalo 😄 Ja napisem svoj broj, ali gore kao br moba posiljatelja, ali to valjda nicemu ne sluzi 🤣
prije 7 dana, 11:40
Meni to iskreno i ne odgovara jer onda samo stigne poruka da me paket ceka u posti i postar ga ne nosi. Bez broja mobitela mi postar dosta stvari dostavlja, a papiric ubacuje samo za velike pakete.
prije 7 dana, 15:56
Nema to veze s brojem moba, nego kako je usluga placena na posti tj da li je paket naznacen da se nosi na adresu (skuplje i onda u posti naljepe jos naljepnicu adresa gore da postar dodatno zna da paket nosi) ili podize u postanskom uredu (jeftinije je).
prije 7 dana, 17:53