Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Pošta i broj mobitela

Pozdrav curke (i dečki ako ih ima 😋)... Zadnjih par puta kada sam slala paketiće poštom, tete u pošti su me pitale imam li broj mobitela primatelja jer po novome navodno dolaze i sms poruke kada stigne paketić u poštu (ne znam stigne li samo poruka ili poruka + papirić). Sjećam se da se dosta njih žalilo da im poštar ne ostavi ni papirić, pa eto...možda je ova opcija funkcionalnija... 😉 Iako, meni još nitko nije ostavio broj mobitela s podacima za poštu 😅 Je li netko dobio kakvu poruku možda već? Ostavljaju li vam kupci broj? :)
2020 11 21
Ne ostave mi ni poštanski broj, a kamoli broj mobitela. Šalu na stranu, gotovo nikad, u slučajevima kada sam slala poštom, mi korisnice ne ostave broj mobitela. Nadalje, u zadnjih mjesec dana samo sam slala Tiskom, tako da baš i nisam znala za tu novu opciju u pošti.
2020 11 22
Ja od kad sam ovdje i općenito ako sam nešto slala uvijek sam tražila broj mobitela te su me i na pošti tražili broj mobitela od primatelja i pošiljatelja... Do sad mi je uvijek dolazila obavijest na mobitel da je paket stigao. I iskreno tako je i najsigurnije jer do sada nisam dobila onaj papirić da mi je došao paket... Moja preporuka je da tražite broj mobitela, uvijek! :)
2020 11 22
Cure, ako Vam tko ne ostavi broj moba, napisite svoj i onda im na mail il tu u poruke proslijedite tekst sms od poste, tako ja napravim, paket je ionako tjedan dana na posti pa si svi mogu pokupiti i nije problem.
2020 11 22
Dakle funkcionira, dolaze poruke...to me zanimalo 😄 Ja napisem svoj broj, ali gore kao br moba posiljatelja, ali to valjda nicemu ne sluzi 🤣
2020 11 22
Meni to iskreno i ne odgovara jer onda samo stigne poruka da me paket ceka u posti i postar ga ne nosi. Bez broja mobitela mi postar dosta stvari dostavlja, a papiric ubacuje samo za velike pakete.
2020 11 22
Nema to veze s brojem moba, nego kako je usluga placena na posti tj da li je paket naznacen da se nosi na adresu (skuplje i onda u posti naljepe jos naljepnicu adresa gore da postar dodatno zna da paket nosi) ili podize u postanskom uredu (jeftinije je).
2020 11 22
Ej cure jel zna neka mozda je li moram platiti neku naknadu posti ako kod njih uplacujem nekom novce na racun?
2021 02 02
> LaylaM: > Nema to veze s brojem moba, nego kako je usluga placena na posti tj da li je paket naznacen da se nosi na adresu (skuplje i onda u posti naljepe jos naljepnicu adresa gore da postar dodatno zna da paket nosi) ili podize u postanskom uredu (jeftinije je). Ne, nego je do poštara. Meni nosi u gradu i velike i male. Samo za baš teško moram doć. Na selu mi vikne u prolazu da odem u poštu, da ima nešto za mene.....
2021 02 06
> SaraLevanic77: > Ja od kad sam ovdje i općenito ako sam nešto slala uvijek sam tražila broj mobitela te su me i na pošti tražili broj mobitela od primatelja i pošiljatelja... Do sad mi je uvijek dolazila obavijest na mobitel da je paket stigao. I iskreno tako je i najsigurnije jer do sada nisam dobila onaj papirić da mi je došao paket... > Moja preporuka je da tražite broj mobitela, uvijek! :) Ja se u potpunosti slazem. Potpisujem. 😊😎🙃
2021 04 28