Imam Delimano, i jako sam zadovoljna.Sve se brzo pripremi,bez komplikacija,i najvažnije bez puno ulja. Ide ti jedna žlica ulja pri pripremi jela.Ali moraš biti svjesna da će jelo biti drugačijeg okusa,pošto nije prženo u ulju. Najbolje ispada kada ubaciš batačiće ili krilca. Začiniš i ubaciš unutra,a nakon 20-ak minuta,sva ti se kožica sa začinima zalijepila za meso,onako hrskava,a masnoća se otopila.
Lako se održava i moje preporuke.
Imam Delimano, i jako sam zadovoljna.Sve se brzo pripremi,bez komplikacija,i najvažnije bez puno ulja. Ide ti jedna žlica ulja pri pripremi jela.Ali moraš biti svjesna da će jelo biti drugačijeg okusa,pošto nije prženo u ulju. Najbolje ispada kada ubaciš batačiće ili krilca. Začiniš i ubaciš unutra,a nakon 20-ak minuta,sva ti se kožica sa začinima zalijepila za meso,onako hrskava,a masnoća se otopila.
Lako se održava i moje preporuke.