Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

IPL - koji odabrati

Pozdrav cure, trenutno su na akciji ovi modeli IPL aparata za skidanje dlacica: 1. Philips SC1994/00 IPL Lumea 2. Philips SC1997/00 IPL 3. Remington IPL 6780 Pa me zanima ima li neka od vas neki od navedenih aparata, koliko su ucinkoviti tj. Koliko ste zadovoljne? I naravno, koji bi mi bilo najbolje odabrati ako ste mozda cule nesto vezano uz neki od tih modela? Hvala 😘😘
2020 12 16
Sve je to više manj isto , nećete falit kojeg god da uzmete, imam Lumeu ali ne takav model i sve ej super dokle god si ustrajan i blicaš, kad prestaneš dlake se vrate ali u manjem intenzitetu svakako.
2020 12 16
da.. blicaš i dobro je neko vrijeme... kad prestaneš opet sve po starom... Po meni je to čist solidno za neko "održavanje" da ti bude lakše... ali ništa kao "ozbiljno"... to je za kratkotrajno prorjeđivanje, a ne za dugotrajno uklanjanje... o:)
2020 12 17
Pozz! Da li tko ima Remington ipl8500 model? Izbacuje mi neku grešku..blicnula sam i počeo je popratio i ne radi više..koristila sam ga prvi puta kako sam ga kupila. Pa me zanima da li tko zna da li se uređaj može restartati...
2021 01 09
Ja imam PHILLIPS Lumea kod sebe, prodajem je zapravo jer sam ljena je koristiti. Ja i sestra smo kupile svaka svoju jer imamo dosta problema sa dlakama, i stvar je super ako si uporan i zapravo koristis je kako kazu. Ja sam svoju koristila par puta i odustala jer mi se nije dalo. Sestra je uporna, i imala je odlicne rezultate. Ona duduse ima situaciju goru od mene tako je ona imala vise motivacije, ali toplo preporucam. Kroz vrijeme se prorijedi dlaka i puno je slabija. Javite ako zelite dodatne info!
2021 04 23