Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Strah od zlouporabe kopije osobne

Trebala sam poslati kopiju osobne osobi od povjerenja, medutim greskom sam poslala a krivi mail, koji ocito postoji jer je email prosao. I sada sam u ogormnoj panici da netko ne uzme moju kopiju osobne i ne sklopi neki ugovor ili slicno. Sto mogu uciniti?
2021 02 03
Promijeniti osobnu tako da ta stara bude nevažeća(najsigurnije). Za ubuduće praviti scan osobne tako da preko nje vodenim žigom piše "kopija samo za sklapanje ugovora tog i tog", ili "kopija samo u svrhu tog i tog", ili za što god da će vam već trebati. (To da na prvom mjestu treba paziti kome se uopće šalje ne treba ni pričati, znate i sami sada.) Ali stvarno, stvaaarno sumnjam da će se išta desiti, najvjerovatnije je taj mail primio neki obični čovjek koji je to odmah i pobrisao u strahu da je on dobio nekakav maliciozni spam. x-) Male su šanse(iako postoje),da baš naletite na kriminalca, stvarno male.
2021 02 04
Da ovo s vodenim zigom je dobra ideja. Ma inače pazim, jer se jako bojim, ali uključio se number lock, i mail je otisao osobi s gotovo istom adresom, ali bez broja na kraju...
2021 02 04