Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Korisnica kristina19 LAŽLJIIVICA

Dakle,prilažem slike kao dokaz. Povratna inf dotične gospođice me toliko razljutila da sam morala.. Čemu lagati??? Pogledajte sami.. I molim administratora da mi obrise povratnu! [:frustriran] [:frustriran] [:frustriran] [:frustriran] [slika:e6f3425e-259e-4bc4-864d-b4c6fb5b837a] [slika:1c1c302c-3e98-4c16-844a-5dcebed47d98] Znaci poslala sam joj NOVU guessovu torbu,za cizmice 37,5 u koje bez problema stane 38..Na čizmama lijepo piše 36!!!! A u povratnoj laže o nekoj podernoj xxs majici? Eto sve crno na bijelo pa nek se zna! [:znoji]
2013 10 07
Bas jadno od nje [:frustriran]
2013 10 07
eto, i onda kupuj preko krpica.. :S
2013 10 07
[:pospan] [:pospan]
2013 10 07
đe je sada baba vanga da mi rekne sukizin da pazarin a koga da obigran ko đenka makedonsko kolo [:place]
2013 10 07
pazite se sa kime radite,,,,moj prijedlog, ovdje ima krasnih i super osoba, žena i cura ali nismo sve iste,,,pazite se ubuduće i vidim da ti nema negativne ocijene,,,,od sada oprez draga moja ali Mina555 nismo sve iste, nismo zato nemojmo suditi ovu stranicu zbog pojedinaca,,,ima nas ali nas je malo,,,,
2013 10 07
slažem se sa bijelo [:smijesi]
2013 10 07
ili je ona već obrisala jer se ustrtarila ili je adminica već vidjela... uff ljuta sam k'o pas bila... [:frustriran]
2013 10 07
imala sam i ja sličnu situaciju kada sam kupovala balerinke. U oglasu piše broj 40. Pitam gospodičnu još jednom koji su br, kaže ona 40. Pitam kolika je dužina gazišta: ona napiše (Ne sjećam se točno koliko je bilo), ugl sve mi odgovara. Uplatim novce kad ono dođu balerinke br 41. Probam izmjeriti gazište kad ono 1.5cm veće. Prvo sam pokušala lijepo pitati kako to da nije točno izmjerila, i zašto je svjesno lagala. Kaže ona da inače nosi 40 br i da su joj dobre a cenitmetre koje je trebala izmjeriti je prepisala sa starki. [:frustriran] [:frustriran] [:frustriran] Pa za popizditi!!!!!!!!!!!!!! Cure, zašto svjesno lažete o broju cipela???????????? ne kužim??? Pa ima ovdje mnogo žena, neka će se već naći kojoj baš taj br odgovar. A ovim laganjem ćete samo popušti negativnu ocjenu.
2013 10 07
Tako sam i ja dobila za broj veće hlače jednom,ista stvar [:vrti] Ne razumijem stvarno čemu to laganje o veličinama [:tuzan]
2013 10 07
ja sam s tom curom surađivala, mislim da čak i 2x i nikakvih problema nije bilo! tražila sam od nje jedan remen ,a ona mi poslala punu kutiju raznoraznih remenja [:hihot] zadovoljna sam s njom i sad sam šokirana [:sokiran] [:sokiran]
2013 10 07
Sad ja postajem sve više i više paranoična :'(((((((
2013 10 07
da, to laganje i mene ljuti. Moje prvo poslovanje na krpicama je tako ispalo, umjesto novih čizmica br.38 meni stigle iznošene i sa felerom broj 40 [:ljut] [:frustriran] [:frustriran] [:frustriran] . i onda u odgovor dobijem da cjepidlačim i da se na slici vidi da fale zakovice [:sokiran] [:vrti]
2013 10 07
[:vrti] [:vrti] [:vrti]
2013 10 07
eto zbog jednog broja cipela cura si tako uništi reputaciju ovdje, šteta...bože, kojih gluposti ovdje nema!!!!
2013 10 07
1 2