Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Sve manje korisnica na krpicama?

> iskrica83: > Ja volim krpice jer ne moram hodati po dućanima, nemam vremena,a drugo korona. Kupujem,ali i mijenjam > Postala sam jako osjetljiva na količinu otpada koji proizvodimo i radije ću kupiti/mijenjati polovno nego kupovati novo > Često se dogodi da kupim novo i nije više ni približno kvalitetno kao stvari koje sam prije kupovala Slažem se s vama,ja se iznenadim nekad,jest ima i kad mi je malo pa to opet stavim tu,ali bude divne robe,sad još nemam auto ko bi po dućanima,neman živaca....ali uglavnom slažem se s vama,nema se novaca za osnovne stvari,neradim sad,mjenjanje mi je i neki gušt...novi dođu odu...
2021 03 09
> Šibenka: > > embrace: > > Pa meni se čini da je ovakvo stanje počelo još prije korone i potresa, a situacija se nakon toga samo pogoršala. Što se tiče bižuterije sa žigom 925, viđam je na krpicama svakodnevno kako se prodaje pod pravo srebro. > oprosti samo da upitam zar to nije broj srebra jer imam jedan godinama???? Jest, 925 je oznaka za srebro, ali u zadnje vrijeme ima puno posrebrene bižuterije koja se tako označava, žene koje prodaju to na krpicama često ni ne znaju (neke...)
2021 03 09
Zašto ja uglavnom ne kupujem i svaki put kad nešto kupim (a to je svake prijestupne), u potpunom sam grču od prevare. Evo upravo sam kupila neke stvari od dvije korisnice. Komunikacija tekla uredno do uplate. Uplatila sam u nedjelju, sjelo im jučer i ni traga ni glasa niti od njih niti od broja pošiljke. Sačekati ću još sutra i onda pokrećem temu, negativne ocjene i ostalo. Ali sve se mislim, pa nisam valjda takav baksuz da baš naletim na dvije osobe koje varaju za iznos manji od 100 kn. Iskreno, ne sjećam se kad sam zadnji put prodala nešto. Mislim u 1. mjesecu i od tada muk.
2021 03 09
A imaju li povratnih informacija? Jesu li se prijavljivale u međuvremenu? Btw, slabo ide prodaja, ali još je i dobro s obzirom da su pregledi artikala jaako pali, dakle puno manje korisnika uopće prati što se prodaje
2021 03 10
> embrace: > A imaju li povratnih informacija? Jesu li se prijavljivale u međuvremenu? > Btw, slabo ide prodaja, ali još je i dobro s obzirom da su pregledi artikala jaako pali, dakle puno manje korisnika uopće prati što se prodaje Imaju povratne, jedna oko 25, druga preko 40. Prva se prijavila nakon mog upita i ispricala jer je imala nekih problema, te da ce poslati. Druga je rekla samo da je poslala, ali ja nisam dobila potvrdu od tiska, pitala sam i nju broj za pracenje, od tada se ulogirala, ali broj mi nije poslala. Iznosi nisu veliki, pa ne vjerujem da bi isle varati za iznose manje od 100 kn. Najvise me smeta taj nedostatak komunikacije. Sve divno-krasno do uplate, a kasnije ko te j...
2021 03 10
U upravo radi takvih stvari krpice odose u k.... I nista vise ne ide... Ako netko o zeli kupiti boji se prevere 😔
2021 03 11
Ja sam imala preko 100 suradnji u zadnjih godinu dana. Nisu sve žene ostavile povratnu. I ja sam zadovoljna. Malo prodam, dosta mijenjam i kupujem. I baš sam imala jednu lijepu zamjenu prije par dana, žena se nije dotad mijenjala, pokušala je jer su haljine bile u omiljenima i ona je na kraju bila zadovoljna
2021 03 11
Sve je stalo, primjetila sam i ja.
2021 03 11
Da, nažalost i ja primjećujem pad prodaje. Čini mi se da su najviše korisnica s Krpica zapravo rastjerale prevarantice, kojima se očito ne može stati na kraju. I mene bi takvo loše iskustvo odbilo od ikakve daljnje kupnje jer bi mi sve bilo sumnjivo. A tu je i trenutna situacija s krizom, svi pokušavamo nešto prodati da okrenemo koju kunu, a nekako manje gledamo da nešto kupimo. Nažalost, imam i sve više situacija kada se cure jave, pa traže raznorazne slike, informacije, skoro i broj niti u tkanju, datum kupnje i zadnjeg nošenja, uzimaju podatke, pa na kraju više ni traga ni glasa ni ikakvog odgovora, a o samoj komunikaciji i bezobrazluku nekih neću ni govoriti. Sve to dovodi do takvog raspoloženja da i sama imam sve manje volje za prijavljivanje na Krpice...
2021 03 11
> marbil: > Ja mislim da ljudi općenito bilo gdje sve manje kupuju zbog recesije :-( Točno!
2021 03 11
Ma mislim da kriza i nije toliko utjecala vec bezobrazluk pojedinih prodavaca. Evo pocetkom 11. mjeseca sam kupila haljinu od Liu Jo na Fashion and Friends za 200 kn, bila je na nekom popustu vecem od 80% (inace je kostala oko 1.200 kn). Dođem na krpice, ista ta haljina, samo drugi broj, cura ju s etiketom prodaje za 600 kn. Kao placena koliko pise na etiketi jer u Fashion and Friends ne krizaju etikete. I moja haljina je stigla iz Fashion and friends s etiketom na kojoj je puna cijena, bez ikakvih krizanja cijene i sl. Takvih je nazalost sve vise na Krpicama. Ne mislim da robu treba dati u bescjenje, ali ne treba niti toliko nabiti cijenu.
2021 03 11
Meni se isto čini da ima manje korisnika. Ja sam koristila krpice za kupovanje prije 6 godina i mislim da je tada bilo puno više ponude za sve artikle. Jučer sam ponovno napravila profil (ne znam si korisničko ime na starom ,:) ) i malo pogledala kaj ima, i baš mi se čini da se manje stvari prodaje. Možda se varam
2021 03 14
Puno artikala (to mislim na nove s etiketom) koje vidjam kao oglasene ili popularne su jako precijenjeni. Ljudi kupuju po snizenjima koja mogu bit jako dobra a oglasavaju ih kao da su kupljena po punoj cijeni, a preprodaja se ne sankcionira. Cesto se ne isplati kupovati tu. Druga stvar je sto stranica nije user friendly, zastarjela je i nepotrebno komplicirana, puno kategorija je beskorisno, nekih s druge strane nedostaje itd pa ljudi prelaze na drugu platformu za oglase.
2021 03 21
1 2 3