Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Dom /

Unutrašnji prostor /

osvježivač zraka- pomoooć :)

evo ovako.. ima jedan osvježivač prosotra koji me oduševljava a ne mogu nikako otkriti koji je to :((( u većini trgovina odjećom i obućom ga koriste, mislim da ga i shoebedo ima... upečatljiv je dosta pa se nadam da vas ima još kojima se uvukao u nos i da znate koji je to..?? :)
2013 10 07
Meni je taj savršen miris. I isto pokušavam otkriti kako ga instalirati u stan.
2013 10 07
pa pitaj u shoebedo-u [:hihot]
2013 10 07
ma instalirala bi ga bilo kako, samo da mi je otkrit koji je :D a ne mogu pitat, nisan vise u hrvatskoj :/
2013 10 07
meni je bis zakon
2013 10 07
BIS... svi ga koriste,odličan je i dovoljno ga je jednom našpricati a miris se dugo zadržava.. [:zaljubljen]
2013 10 07
joj bas neki dan kad sam bila u toj trg. sam rekla da moram pronac taj osvjezivac.. prefino :))
2013 10 07
onaj ornel novi najnoviji što je izasao obozavam ga al malo ga treba spricnut.. ljudi pretjeraju pa ond aguši
2013 10 07
I ja sam jednom pitala..rekla mi je da je miris grozdja :)
2013 10 07
hm.. znaci grozdje.. sad je jos pitanje koji tocno osvjezivac tj od kojeg proizvodaca :/
2013 10 07
ako imaš fejs postavi pitanje na njihovoj stranici (na fejsu), možda ti odgovore jer kolko sam skužila njihovi svi dućani isti miris imaju [:hihot]
2013 10 07
TO JE BIS- imas dvije vrste ornel i jos jedan.meni je ornel the best,nasprejam ga po robi,ormaru,stanu,krevetu i kad udem u zgradu (a zivim na četvrtom katu) osjetim ga dolje:))))
2013 10 07
ja imam bis cvjetni-grozan mi je [:ljut] inače imam airwick za utičnicu ljubičasti- mrak miris super su mi BILI i oni njihovi mirisi u spreju što idu u aparat na bateriju, ali se aparat pokvario... [:tuzan] samo od sebe [:place]
2013 10 07
frend mi radi u shoebedo, i rekao mi je da narucuju od nekoga tipa koji to vozi trgovacki putnik za to valjda.ugl fruti neki je.znaci kao vocni, da mi je i br tel od tog dostavljaca al sam ja izgubila papir mogu ga sutra pitati:))
2013 10 07
aaaaaa <3 pitaj gaaa, jako želim taj miris :D :D
2013 10 07
1 2 3