Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Eveline kozmetika

Koristi li tko od vas Eveline kozmetiku? Kakva su iskustva? Kupila sam serum za njegu trepavica danas. Jos ga nisam isprobala, pa ne mogu komentirati. Opcenito me sada zanimaju njihovi proizvodi. Kakvi su.. hvala!
2021 05 07
Lp, koristila sam jedino eveline kreme za ruke, sjenila i lak i kremu za nokte i pokazalo mi se odlicno, ali opet ne pase svakom isto pa govorim samo za svoje iskustvo :")
2021 05 07
> Rajna123: > Koristi li tko od vas Eveline kozmetiku? Kakva su iskustva? Kupila sam serum za njegu trepavica danas. Jos ga nisam isprobala, pa ne mogu komentirati. > Opcenito me sada zanimaju njihovi proizvodi. Kakvi su.. hvala! Serum je odličan,osobno jedan od boljih koje sam isprobala kad sam bila prestala sa ekstenzijama,te mi je dosta brzo oporavio trepavice ☺️. Što se ostalog tiče isto mi je super (koristila sam njihove korektore,eyeliner i nemam riječi),te je omjer cijene i kvalitete super ☺️.
2021 05 07
Serum za njegu trepavica je top, kao i vitamin c za lice, to mi je baš baš super. Eveline 8 u 1 lak za nokte je odličan, ali ima dosta loših komentara što se tiče sastava.
2021 05 07
Hvala vam ❤
2021 05 08
Serum za trepavice i lak za nokte 5u1 uvijek imam, odlicni proizvodi!
2021 05 08
Preko stavljate maskaru?
2021 05 08
Da, ja ga stavljam ispod maskare ( trepavice budu duze i maskara dulje traje), kad se sjetim stavim ga i preko noci..
2021 05 08
Ja sam svoje trepavice unistila ekstenzijama. Dugo ih vec nemam, ali nikada se nisu vratile na staro. Sad isprobavam svasta da ih bar nekako oporavim.
2021 05 08
Eveline je "koliko para, toliko muzike" kozmetika. Anticelulitne i kreme za njegu kože tijela su skroz besmislene, ništa ne urade. Kao da si vodu namazao. Lak 8 u 1 je spriječio listanje noktiju, ali ništa nije uradio po pitanju pucanja noktiju. Krema za dan i noć za svaki oblik kože širi pore. Možete je koristiti umjesto parenja lica ako ćete kod kozmetičarke na čišćenje, hahaha Ipak, od cijele te lepeze njihovih proizvoda, vitamin C, onaj što sadrži 4 aktivna oblika vitamina C, sa pipetom, je čudo. Stalno ga kupujem, mislim da sam desetak bočica potrošila. Za njega, najtoplija preporuka. Trackam ga kad imam prištić, da spriječi upalu, i trackam ga kad mi se izgleda svježije x-) . Odličan je. Obavezno ga staviti na vlažnu kožu.
2021 05 09
> Rajna123: > Ja sam svoje trepavice unistila ekstenzijama. Dugo ih vec nemam, ali nikada se nisu vratile na staro. Sad isprobavam svasta da ih bar nekako oporavim. A ricinus jeste probali? Svi kažu da je to dobro za jačanje dlačica, bilo gdje na tijelu.
2021 05 09
> Uljeshura: > > Rajna123: > > Ja sam svoje trepavice unistila ekstenzijama. Dugo ih vec nemam, ali nikada se nisu vratile na staro. Sad isprobavam svasta da ih bar nekako oporavim. > A ricinus jeste probali? Svi kažu da je to dobro za jačanje dlačica, bilo gdje na tijelu. Da, nedavno sam i to kupila. Mazem obrve navecer, ponekad trepavice jer koristim i serum za rast trepavica, tako da kombiniram malo jedno malo drugo. Dermalux eyelash serum mislim da se zove. Rastu. Vitamin C mislim nije pametno nanijeti po danu kad se izlazete suncu, mislim da izaziva hiperpigmentacije? Ako mi je ta info dobro ostala u glavi. Al kad ga vec preporucujete, mogla bih ga koristiti za noc prije kreme.
2021 05 09
> Uljeshura: > Eveline je "koliko para, toliko muzike" kozmetika. > Anticelulitne i kreme za njegu kože tijela su skroz besmislene, ništa ne urade. Kao da si vodu namazao. > Lak 8 u 1 je spriječio listanje noktiju, ali ništa nije uradio po pitanju pucanja noktiju. > Krema za dan i noć za svaki oblik kože širi pore. Možete je koristiti umjesto parenja lica ako ćete kod kozmetičarke na čišćenje, hahaha > Ipak, od cijele te lepeze njihovih proizvoda, vitamin C, onaj što sadrži 4 aktivna oblika vitamina C, sa pipetom, je čudo. Stalno ga kupujem, mislim da sam desetak bočica potrošila. Za njega, najtoplija preporuka. Trackam ga kad imam prištić, da spriječi upalu, i trackam ga kad mi se izgleda svježije x-) . Odličan je. Obavezno ga staviti na vlažnu kožu. Slazem se..njihov vitamin C je ekstra🤩i sama sam potrosila vec neznam koliko bocica👌👌
2023 12 21
Mene zanima kada ce se korisnica Rajna odblokirati, a blokirati 5 cistih preprodaja sa preko tisucu artikala koje su vec prijavljene adminima ;)
2023 12 21