Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Svakodnevica /

Automobili, motocikli, bicikli /

popravak skutera

Drage cure,nije bas zenska tema,molila bih preporuku za dobar servis za kymco skuter u Osijeku..mozda cita koja vozacica ili ima muz..ili decko? Naisla sam na servis koji je napravio vise stete nego koristi pa mi treba preporuka,pozitivno iskustvo..hvala!
2021 05 30
Ja sam imala skuter Kymko i vise je bio u servisu nego sto sam ga vozala.5 dana vozim 15 dana u servisu.
2021 05 31
> [email protected]@@@: > Ja sam imala skuter Kymko i vise je bio u servisu nego sto sam ga vozala.5 dana vozim 15 dana u servisu. Jel mi mozete reci o cemu se radilo..moj ne pali ni hladan ni vruc ni kad odstoji 2-3 dana ,pojeo mi je zivce a svi koji nesto znaju o njima i koji ih voze kazu da su kymco skuteri od najboljih..imam cak i ponuda za kupnju...
2021 05 31
Mome je otišao zupčasti remen.Pucao je svaki puta kada stavi mehaničar novi.Nine mi se vise isplatilo popravljati ga i prodala sam ga jer mi je živce kidao.
2021 05 31
> [email protected]@@@: > Mome je otišao zupčasti remen.Pucao je svaki puta kada stavi mehaničar novi.Nine mi se vise isplatilo popravljati ga i prodala sam ga jer mi je živce kidao. Hvala Vam..ja trazim dobar servis i ovo mu je posljednja sansa.
2021 05 31
Želim Vam svu sreću da Vam naprave skuter i da se nekvari vise.😊😊.Lijepi pozdrav Vam želim i ugodan ostatak dana.
2021 05 31
> [email protected]@@@: > Želim Vam svu sreću da Vam naprave skuter i da se nekvari vise.😊😊.Lijepi pozdrav Vam želim i ugodan ostatak dana. Hvala Vam i svako dobro i Vama!
2021 05 31