Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Uskoro nove promjene. Kliknite ovamo za više informacija.

Uskoro nove promjene. Kliknite ovamo za više informacija.

Forumi /

Svakodnevica /

Automobili, motocikli, bicikli /

popravak skutera

Drage cure,nije bas zenska tema,molila bih preporuku za dobar servis za kymco skuter u Osijeku..mozda cita koja vozacica ili ima muz..ili decko? Naisla sam na servis koji je napravio vise stete nego koristi pa mi treba preporuka,pozitivno iskustvo..hvala!
prije 21 dan, 20:39
Ja sam imala skuter Kymko i vise je bio u servisu nego sto sam ga vozala.5 dana vozim 15 dana u servisu.
prije 21 dan, 14:34
> [email protected]@@@: > Ja sam imala skuter Kymko i vise je bio u servisu nego sto sam ga vozala.5 dana vozim 15 dana u servisu. Jel mi mozete reci o cemu se radilo..moj ne pali ni hladan ni vruc ni kad odstoji 2-3 dana ,pojeo mi je zivce a svi koji nesto znaju o njima i koji ih voze kazu da su kymco skuteri od najboljih..imam cak i ponuda za kupnju...
prije 20 dana, 17:36
Mome je otišao zupčasti remen.Pucao je svaki puta kada stavi mehaničar novi.Nine mi se vise isplatilo popravljati ga i prodala sam ga jer mi je živce kidao.
prije 20 dana, 19:06
> [email protected]@@@: > Mome je otišao zupčasti remen.Pucao je svaki puta kada stavi mehaničar novi.Nine mi se vise isplatilo popravljati ga i prodala sam ga jer mi je živce kidao. Hvala Vam..ja trazim dobar servis i ovo mu je posljednja sansa.
prije 20 dana, 19:14
Želim Vam svu sreću da Vam naprave skuter i da se nekvari vise.😊😊.Lijepi pozdrav Vam želim i ugodan ostatak dana.
prije 20 dana, 19:39
> [email protected]@@@: > Želim Vam svu sreću da Vam naprave skuter i da se nekvari vise.😊😊.Lijepi pozdrav Vam želim i ugodan ostatak dana. Hvala Vam i svako dobro i Vama!
prije 20 dana, 19:59