Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Rukotvorine /

Zlatno, srebrno...

![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/8aca79518106b240f6e13e3a50ceb760.jpg) Nešto potpuno novo, sviđa li vam se? 🥰
2021 06 26
Jako je lijepo
2021 06 26
smije li u perilicu ?
2021 06 26
> Majalike: > Jako je lijepo Hvala puno 🥰
2021 06 26
> Vicky1: > smije li u perilicu ? Ovaj dizajn je samo za ručno pranje. 😊
2021 06 26
Divne, kao i sve dosad, talentirani ste u svakom smislu. Stvarno se vidi da vam ne fali niti ideja, a bome niti volje. Za svaku pohvalu 🤗 I zanima me da li radite po željama?
2021 06 26
> andrejama: > Divne, kao i sve dosad, talentirani ste u svakom smislu. Stvarno se vidi da vam ne fali niti ideja, a bome niti volje. Za svaku pohvalu 🤗 > I zanima me da li radite po željama? Hvala od srca na lijepim riječima. 🥰 Da, 99% mojih radova je po želji. 😊
2021 06 26
Nabacite neki link ovdje da možemo malo razgledati ^^
2021 06 26
> lollaleeloo: > Nabacite neki link ovdje da možemo malo razgledati ^^ Zvoni mi negdje u glavi da se ne smiju linkovi stavljati, pa me možete potražiti na Facebooku Robachowska_cups ili na instagramu pod istim imenom. 🥰
2021 06 26
> trouhgmyeyes: > > andrejama: > > Divne, kao i sve dosad, talentirani ste u svakom smislu. Stvarno se vidi da vam ne fali niti ideja, a bome niti volje. Za svaku pohvalu 🤗 > > I zanima me da li radite po željama? > Hvala od srca na lijepim riječima. 🥰 > Da, 99% mojih radova je po želji. 😊 Super, hvala na odgovoru 😃 Znači mene konkretno zanima da li bi htjeli/mogli nešto na temu narodnih vezova/motiva narodnih nošnji, odnosno u embroidery stilu?
2021 06 27
> andrejama: > > trouhgmyeyes: > > > andrejama: > > > Divne, kao i sve dosad, talentirani ste u svakom smislu. Stvarno se vidi da vam ne fali niti ideja, a bome niti volje. Za svaku pohvalu 🤗 > > > I zanima me da li radite po željama? > > Hvala od srca na lijepim riječima. 🥰 > > Da, 99% mojih radova je po želji. 😊 > Super, hvala na odgovoru 😃 > Znači mene konkretno zanima da li bi htjeli/mogli nešto na temu narodnih vezova/motiva narodnih nošnji, odnosno u embroidery stilu? Ukoliko imate neku sliku što biste, slobodno mi pošaljete pa vam kažem da li to mogu nacrtati, ovako napamet mi je teško govoriti. 🥰
2021 06 27
Dogovoreno, javim se, hvala 😊
2021 06 28
Predivne su, baš ste kreativna, znači može se naručiti i veći broj recimo do 8 komada. :D :D :D
2021 06 30
> maremarenda: > Predivne su, baš ste kreativna, znači može se naručiti i veći broj recimo do 8 komada. :D :D :D hvala puno. :) da, sve ovisi sto kupac zeli. :)
2021 07 01