Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Rukotvorine /

Prodaja na Etsy-u

Bok curke, jel ima ovdje netko da se bavi prodajom rukotvorina preko stranice Etsy?
2021 08 17
Ima 😊
2021 08 30
I mene zanima, ako može malo info od vas koji prodajete tamo i na sličnim stranicama - kakva su vam iskustva, treba li imati otvoren obrt, što sve treba?! Kojim poštanskom službom šaljete? Kako ide prodaja..i sve takva neka pitanja koja zanimaju početnike!😅
2021 09 01
Jedno vrijeme sam tamo prodavala, zapravo imam još nekoliko stvari tamo, ako imaš sreće pa se sa pravim tagovima proguraš na tražilice i ako je tvoj proizvod atraktivan, imaš šanse prodati. No problemi su što Etsy debelo dere na provizijama, pa su onda tu postavljanja oglasa koja plaćaš skuplje ako odabereš opciju automatskog obnavljanja nakon tri mjeseca, a najgore je to što ti svaki mjesec dolazi obračun naknada koje moraš platiti po svakom oglasu bez obzira jesi li išta prodala taj mjesec.
2021 09 02
Hvala na korisnim info, znači ne treba previše očekivati...a evo čitala malo tamo, imaju više tih "fees" 20 centi po oglasu ako sam dobro vidjela, uzimaju 5% od prodaje artikla i još svašta nešto.. Imate li preporuke za neke druge stranice ovakvog tipa..?
2021 09 02
Probajte na DEPOP aplikaciji, tamo uzimaju samo 10% + pristojba za paypal i to kad prodate stvar, nema ovih naknada kao na Etsy. Etsy nije loš ako često prodajete ali ako se radi o povremenoj prodaji onda i nema nekog smisla.
2021 09 04
Hvala na odgovoru.😊.Depop je, koliko vidim modna stranica za prodaju odjeće, ja tražim za prodaju umjetničkih radova na netu..ima više tih stranica samo ne znam da li se upustiti u to.. brine me trebam li imati otvoren obrt, mogući problemi..negdje sam pročitala da se može prodavati do određene cifre i tako..zato me zanimaju iskustva..
2021 09 07
Evo najfriškije iskustvo. Artikal na Etsy prodan za 31 EUR. od toga su mi skinuli čak 5 EUR-a na razne takse, od kojih polovicu ne kužim Ostaje mi dakle 26 EUR-a od čega moram još platiti shipping za USA. A ako tome dodadom da je artikal bio godinu dana oglašen i da sam u tom periodu plaćala naknadu za postavljanje i obnavljanje oglasa od nekih par eur-a računica je jasna... deranje na najjače.
2021 11 24