Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Prodala mi je ostecenu haljinu i ne želi vratiti novac

Korisnica Margareta0510 je za 800 kn prodala Elisabetta Franchi haljinu, tvrdila je da je haljina nosena jednom i cuvana u dust bagu, ali meni je stigla haljina sa puno fleka i mrlja , rastegnutog dekoltea ,poderana na mjestima gdje je cura vjerojatno stavljala pribadače za namjestit dekolte, na ramenima nedostaju rese itd , sve u svemu haljina nije onakva kako je opisana. Kad sam predložila povrat haljine i zamjenu novca ,cura mi je rekla da njoj na profu pise da ne vraca novac. Meni je ok ne vracati novac za nesto sto se nekome nakon kupnje ne sviđa ili mu ne stoji dobro ali ovo je situacija ostecene robe. Da mi je posteno rekla za te greske i mane ja haljinu sigurno ne bi ni kupila, ovako smatram da sam prevarena ,cura ignorira moje upite .saljem i slike da vidite o cemu se radi ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/373c3cc234315a71d5cbab8e8b6ffdab.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/06ac132f3e0ceacf788dcb10a0d354e2.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/44cd3494798d766e217c2fec69b96280.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/6f7cb9d400a1b20c90193ed5ebec6672.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/2b48523e3e32a652f52d9bbd188d9357.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/7e46ef6c0bf8317dd472bfcd020521bd.jpg)
2021 08 17
800 kuna za takvo nesto🤢 mene bi bilo sram prodat to i za 50 kuna. Ako vec prodajes nesto bar se potrudi oprat je ili odnit na popravak, nikad mi nece bit jasno to. Ja svu robu koju saljem prije operem i opeglam, i pregledam naravno.
2021 08 17
Nevjerojatno čega se sve nakotilo po krpicama u zadnje vrijeme. Žalosno.
2021 08 17
Prijavit adminu neka je blokira i na policiju, koje su to fore, poslati tako nešto i imati obraza reći ne vraćam novac. Pa to je čista krađa
2021 08 17
Baš ste dobro rekli Karla, čega se sve nakotilo, toliko divnih žena ima i od povjerenja, a ovo zadnje vrijeme uvaljivanje onog što je za smeće, čovjeku kad čita dođe muka i naravno onda žene gube povjerenje što mi je jako žao za ovu stranicu, da nešto slučajno promakne nikad mi nije jasno da se dvije normalne osobe nemogu oko toga dogovoriti ali svjesno i namjerno pisati da je nešto novo ili jednom obučeno a ono za smeće je za svaku osudu.,a gledam tu haljinu pa se i Vama čudim da ste za to dali 800 kn, ili ste imali uljepšano na slici. :'(
2021 08 17
> maremarenda: > Baš ste dobro rekli Karla, čega se sve nakotilo, toliko divnih žena ima i od povjerenja, a ovo zadnje vrijeme uvaljivanje onog što je za smeće, čovjeku kad čita dođe muka i naravno onda žene gube povjerenje što mi je jako žao za ovu stranicu, da nešto slučajno promakne nikad mi nije jasno da se dvije normalne osobe nemogu oko toga dogovoriti ali svjesno i namjerno pisati da je nešto novo ili jednom obučeno a ono za smeće je za svaku osudu.,a gledam tu haljinu pa se i Vama čudim da ste za to dali 800 kn, ili ste imali uljepšano na slici. :'( Gospođa je mislila da kupuje haljinu bez oštećenja koja bi da je u opisanom stanju toliko i vrijedila, ne vidim zašto je u cijeloj priči relevantno koliko je kupilica odlucila izdvojiti za haljinu.
2021 08 17
Da u pravu ste za pravu stvar nam nije teško izdvojiti novac ali sam mislila na to što je dobila ili se to nije moglo vidjeti u oglasu.
2021 08 17
> maremarenda: > Da u pravu ste za pravu stvar nam nije teško izdvojiti novac ali sam mislila na to što je dobila ili se to nije moglo vidjeti u oglasu. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/d1ca40930a8e2bf8473c5181dd344901.jpg) Haljina je trebala izgledati ovako , prodavacica je rekla da je gotovo nova , a dobila sam ostecenu haljinu
2021 08 18
> BiggieS: > Prijavit adminu neka je blokira i na policiju, koje su to fore, poslati tako nešto i imati obraza reći ne vraćam novac. Pa to je čista krađa Možete li me uputiti ,kako ide to s policijom ?
2021 08 18
Šteta, ovako haljina kao primjer na modelu izgleda zaista lijepo. Svaki nedostatci na odjevnim predmetima bi trebali biti uslikani i navedeni u oglasu. Ovo je namjerno uvaljeno. A na profilu ima puno skupih stvari. I da joj je sada bilo toliko potrebno pa vas je odlučila prevariti na taj način. Namjerno se ne javlja, misli da ćete se pomiriti s tim, a tema otići u zaborav. Ako tako bude i dalje - samo otvarajte ponovno teme pa neka bude vidljivo. Ako se i javi, sigurno će opet imati obrazloženje kako mi nemamo život, a ona ga ima pa ne stigne. Sve su to tipične prevarantske fore. Daj se više nemojte sramotiti na taj način.
2021 08 18
> Lunass: > Šteta, ovako haljina kao primjer na modelu izgleda zaista lijepo. > Svaki nedostatci na odjevnim predmetima bi trebali biti uslikani i navedeni u oglasu. Ovo je namjerno uvaljeno. > A na profilu ima puno skupih stvari. I da joj je sada bilo toliko potrebno pa vas je odlučila prevariti na taj način. Namjerno se ne javlja, misli da ćete se pomiriti s tim, a tema otići u zaborav. Ako tako bude i dalje - samo otvarajte ponovno teme pa neka bude vidljivo. > Ako se i javi, sigurno će opet imati obrazloženje kako mi nemamo život, a ona ga ima pa ne stigne. > Sve su to tipične prevarantske fore. Daj se više nemojte sramotiti na taj način. Javila mi je se jos jedna cura koju je ista ova prodavacica prevarila , navodno joj je ovo vec treci profil, svaki put kad skupi nekoliko negativnih ocjena otvori novi profil. Adminu sam prijavila i zauzvrat je Admin s mog profila obrisao par artikala koji su imali slike sa pinteresta . Dakle ako ja stavim sliku da privucem paznju ,na kojoj se vidi bolje proizvod kojeg prodajem , uz svoje slike naravno, to se brise jer se smatra prevarom , a kad jedna lopovica prevari nekoliko ljudi i dalje ima mogucnost rada na istoj toj stranici , strasno sam razocarana !
2021 08 18
> 123ANA: > > BiggieS: > > Prijavit adminu neka je blokira i na policiju, koje su to fore, poslati tako nešto i imati obraza reći ne vraćam novac. Pa to je čista krađa > Možete li me uputiti ,kako ide to s policijom ? Ja ću Vam napisati najiskrenije što znam, a Vi odlučite sami hoćete li prijaviti. Moj savjet je da prijavite. Upravo sam pročitala na sličnoj temi savjet curi da ne ide policiji jer se policiji s tim ne da baviti. To nije istina, vi možete samostalno podnijeti prijavu, imate i fizičke dokaze razgovora i onoga što ste trebali kupiti i onoga što Vam je dostavljeno. Hoćete li nakon prijave policiji dobiti novce nazad? Ne Hoćete li joj prirediti takvu neugodnost da joj ovakva glupost ne padne napamet ponovno? Vrlo vjerojatno Varaju jer imaju dojam da mogu. Prođe im prvi, drugi, treći put, cure traže povrat neko vrijeme, onda odustanu i pojeo vuk magare. Moje krpice su takva stranica koja omogućuje prodaju i kupnju te za isto ne uzima proviziju, ne postoje mehanizmi koji bi spriječili ovakve prevare i toga moramo biti svjesne svaki put kad s nekim ostvarujemo suradnju. To nažalost znači da ovakve situacije moramo rješavati same, ali to ih ne čini nerješivima. Uvijek se čudim kako netko ima muda prevariti nekog tko ima njegove osobne podatke i može mu se sutra stvoriti na vratima, ali eto, ima nas svakakvih.
2021 08 18
> BiggieS: > > 123ANA: > > > BiggieS: > > > Prijavit adminu neka je blokira i na policiju, koje su to fore, poslati tako nešto i imati obraza reći ne vraćam novac. Pa to je čista krađa > > Možete li me uputiti ,kako ide to s policijom ? > Ja ću Vam napisati najiskrenije što znam, a Vi odlučite sami hoćete li prijaviti. Moj savjet je da prijavite. > Upravo sam pročitala na sličnoj temi savjet curi da ne ide policiji jer se policiji s tim ne da baviti. To nije istina, vi možete samostalno podnijeti prijavu, imate i fizičke dokaze razgovora i onoga što ste trebali kupiti i onoga što Vam je dostavljeno. > Hoćete li nakon prijave policiji dobiti novce nazad? Ne > Hoćete li joj prirediti takvu neugodnost da joj ovakva glupost ne padne napamet ponovno? Vrlo vjerojatno > Varaju jer imaju dojam da mogu. Prođe im prvi, drugi, treći put, cure traže povrat neko vrijeme, onda odustanu i pojeo vuk magare. > Moje krpice su takva stranica koja omogućuje prodaju i kupnju te za isto ne uzima proviziju, ne postoje mehanizmi koji bi spriječili ovakve prevare i toga moramo biti svjesne svaki put kad s nekim ostvarujemo suradnju. To nažalost znači da ovakve situacije moramo rješavati same, ali to ih ne čini nerješivima. Uvijek se čudim kako netko ima muda prevariti nekog tko ima njegove osobne podatke i može mu se sutra stvoriti na vratima, ali eto, ima nas svakakvih.
2021 08 25
Admin nije blokirao ,ona ignorira pa ovo je Eldorado za mafijašice i lopove
2021 08 25